Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlarrrrrr...
her zaman ki gibi gene kimsecikler yok ..
bebişlerin gelişimini paylaşmışsınız kızlar hepsinede maşş oy oy yerim ben onlarıı:nazar::nazar::nazar:
benim cadı da 3 100gr 48cm doğdu kızlar çook şükür şu ana kadar gelişimi normal hareketli bilmiş bi bebek dktr zeki olucak tepkileri dinlemesi reflaksleri çok kuvvetli dedi şu anda da geçen ay ki kontrol de 6400gr boyu da 67 cm olmu bu ayki kontrolümüze 1 hafta var kızlar yazarım gene gelişmeleri benim yaramaz kızım da böye ama çok hareketli kim görse bu kız nasıl kilo alıcak diyo :1:dün hava çok güzeldi bahçeye indik tüm mahalle geldi sevmeye bizimki nasıl şımardı görseniz :9::9:kısaca biz iyiyiz hepinizi öpüyoruz inşş sizleri yakalarsam da sohbet te ederiz ...

bu arada bi kaç hafta sonrada 6 aylık aşımızı yaptırıcaz:18::18::18::18::18:
ama en zoru 3 aylık aşısı kızlar:18::18::18::18: 4 cü ayki aşısı çok şükür rahat tı .....

maaşallah canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
benimde pazartesi ilk aşısı yapılacak 3.700 doğdu 50 cm bakalım kaç kilo oldu bebeğim pazartesi görücez

slm kızlar saat 2.30da transfere gidiyrm dua edin banaaa:43::43::43:

niyeyseee bi heycan bastıııı kendimi tutamıyrmmm

Son düzenleme:
slm kızlar saat 2.30da transfere gidiyrm dua edin banaaa:43::43::43:

niyeyseee bi heycan bastıııı kendimi tutamıyrmmm

canım allah yar ve yardımcın olsun inş pozitif olcak tüp bebek dimi sakın eve gelince bişey yapma yat dinlen güzel şeyler düşün ve olucak allahım iizn verirse inşşş yüzün gülsün mutlu haberlerini alalım :54::54::54::54::54::54::70::70::70::70:

canım allah yar ve yardımcın olsun inş pozitif olcak tüp bebek dimi sakın eve gelince bişey yapma yat dinlen güzel şeyler düşün ve olucak allahım iizn verirse inşşş yüzün gülsün mutlu haberlerini alalım :54::54::54::54::54::54::70::70::70::70:

inşş cnm pozitif sonuçlarla dönücem sizeee:48::48::48:

Hayat yalnız iki şekilde yaşanır: "Ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi"
Einstein

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war :59: :59: :59:

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war :59: :59: :59:
cnmm çok geçmiş olsun allah yardımcım olsun ama bnm hiç bilgim yok ama onunla ilgili topikler war cnm

selam kızlar. dünürüm napıyon? buğlem geline kalça usg si çektirdin mi? bizim ebe ben kontrol ediyorum gerekse söylerdim dedi. kafam karıştı napsam bilemedim. bide çocuk doktorunu arayayım diyorum:26:

ay duramadım aradım çocuk doktorumuz da ebe doğru söylemiş bende muayanede kontrol ediyorum gerekseydi bende isterdim dedi.

çok geçmiş olsunn..benimde bir bilgim yok aramızda yaşayanda yok...
inş hiç bir sorun yaşamadan atlatırsınız...

Back
X