Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kızlar. dünürüm napıyon? buğlem geline kalça usg si çektirdin mi? bizim ebe ben kontrol ediyorum gerekse söylerdim dedi. kafam karıştı napsam bilemedim. bide çocuk doktorunu arayayım diyorum:26:
iyiyim dünür gelininle uğraşıyorum..Biz bir aylıkken çektirdik kalça usgsini bizim hastane mecbur kıldı ve kendileri arayıp çağırdılar ama çok şükür bi sorun yoktu
yarın ayın 19 u adet günümmm :18: :18: :18:

inşallah 9 ay adet olmazsın canım....Güzel haberler bekliyoruz yarın senden

maaşallah canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
benimde pazartesi ilk aşısı yapılacak 3.700 doğdu 50 cm bakalım kaç kilo oldu bebeğim pazartesi görücez

sağol cnm..
demek pazartesi aşınız var Allah yardımcınız olsun ya ben hiç dayanamıyorum betüş kalbim durucak aşı yapılırken:18::18::18::18::18:
41 kere maşallah cnm senin kuzuna da:nazar::nazar::nazar:
sabırsızlıkla bekliyoum cnm güzel haberlerinizi.......

slm kızlar saat 2.30da transfere gidiyrm dua edin banaaa:43::43::43:

niyeyseee bi heycan bastıııı kendimi tutamıyrmmm

hakkında hayırlısı tubişim dualarımız seninle inşş güzel haberi alıcaz mucizen seninle olucak Allahın izniyle inşallahhhhhhh...

olsun cnm o kadar heycan meleğine bu kadar yaklaşmışken inşş hele bide pozitif sonucu alalım da sen heycanı o zaman gör :70:

iyiyimmm canımmm..
sen nasılsınn??

canım bugün kursu vardı sultanın ondan gelememiştirr..
spora falan da gidiyor yaa zamanı olmuyordur sultan kuşunn...

bende iyiyim cnm napiim biraz hem dinleniim hemde kafa dağıtiim dedim ütü yapıcammm :31::31::31::31:

hmm anladım cnm bi kaç gündür görmeyince merak ettim sultanımı yokluğu çok çabuk hissediliyoo...
ahhhhh bie handan da gelebilsee......:31::31::31:

bende iyiyim cnm napiim biraz hem dinleniim hemde kafa dağıtiim dedim ütü yapıcammm :31::31::31::31:

hmm anladım cnm bi kaç gündür görmeyince merak ettim sultanımı yokluğu çok çabuk hissediliyoo...

kolay gelsin sana şimdiden...

evet öylee..uğrar belki bugünn...

handan da işten fırsat bulamıyordur arada uğrar artıkk...

günaydın kızlar hepinice :49: edacım inşallah adet olmazsın da bebişin gelir artık :nazar::nazar::nazar: :97::97:

canım benimmm:70::70: özledin mi beniiii :16::16: teşk ederim...

slm kızlar saat 2.30da transfere gidiyrm dua edin banaaa:43::43::43:

niyeyseee bi heycan bastıııı kendimi tutamıyrmmm

ayyyy inşallah tubişim bu ay güzel heber vercen eminim ben çook inanıyorum :49:

sağol cnm..
demek pazartesi aşınız var Allah yardımcınız olsun ya ben hiç dayanamıyorum betüş kalbim durucak aşı yapılırken:18::18::18::18::18:
41 kere maşallah cnm senin kuzuna da:nazar::nazar::nazar:
sabırsızlıkla bekliyoum cnm güzel haberlerinizi.......

evet ya tuouk kanı alırken bile dayanamadım napcam aşıda bilmiyorum

maonyaaa canım allahım yardımcın olsun

Back
X