Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sultanımmm nasılsın canımmm bebişşş nasılll sağlığın iydir umarım dularım sizlerle kontrrolden sonra yaz canım hayırlı haberlerrrr:nazar:

mrb..canım...benim biraz zor geçiyo bulantılarım çok fazla şimdiden 2 kilo verdim :))
bizim kontrolumuz ve 2li testimiz haftaya çarşamba günü inşallah..
sabırsızlıkla bekliyoruz..inşallah herşey yolunda dır...

artık sabırsızlıkla sizden bekliyoruz bebişleri tubişim, edam ,senden ,handan ,hamiş oldum sizi unuttum sanmayın
her zaman duamdasınız :69:

edoşşşş beni görmedin mi :19:

canım benim durumu anlattım biliyorsunn :70:
seni görmemem mümkün mü??
acil çıkmak zorunda kaldım sadece...

tekrar tekrar tebrik ediyorum kuzucumm..
sağlıkla minik kuzucuğunu kucağına da almak nasip olsun inş :nazar:

bnde hamdolsun iyiym cnm yaaa bu saatte uykum kaçtı sizlere bakiim dedim:)

iyi olmana sevindim cnm..
seninde korunmanın bitmesine 1 ay kaldı..hemen denemeye başlayacak mısınız??
inş güzel haberler verirsin bize..
öpüyorum seni cnm..

herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah

başın sağolsun sevgicimmm..mekanı cennet olsunn...

seni ve minik kızını öpüyorummm..
arada uğra özledik bütün arkadaşları..

mrb..canım...benim biraz zor geçiyo bulantılarım çok fazla şimdiden 2 kilo verdim :))

artık sabırsızlıkla sizden bekliyoruz bebişleri tubişim, edam ,senden ,handan ,hamiş oldum sizi unuttum sanmayın

sağol canım benimm...
en kısa zaman da bize de nasip olur inşş..
burda kutlarız büyük sevincimizi..

merhaba kızlar,öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar...
hamile haberleriyle açtım günü,çok sevindim...çiğdemcim çooook sevindim,herşey yolunda gider inşşş,çağanla bekliyoruz hayırlı haberlerini:)
biz memleketteyiz,o yüzden fazla takip edemiyorum..
oğluşum iyi,ama emme problemimiz var,sadece uyurken emiyor,bizde ek gıdaya başladık..biraz düzeldi kilosu falan..bizden böyle işte...
hepinizi öpüyoruzz...

sağol canım allah razıolsun hamilenin duası kabul olur bolbol dinlen sultancımm Allah sağlık versin yardımcın olsun

sevgicim.
başınız sağolsun allahım mekanı cennet olsun..
ailesine ve sizede allahım sabırlar versin...:48:
saol canım dostlar sağolsun
sevgicim başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesinn sabırlar versin sizlerede kızını ve seni öpüyorum
saol canım inşallah cennetle ödüllendirilir amcam
sevgicim, iyi dileklerine çok teşekkür ederim :29:
çok özledim seni, buğlem prensesimiz de sağlıkla büyüordur inşallah, üzmüyordur seni :emir_bebek:
hamileliğin boyunca idolümdün, aynı senin gibi rahat bi hamilelik geçirmeyi çok istemiştim, allah dualarımı kabul etti sanırım, çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadan geçiriyoruz zamanımızı :nazar::nazar::nazar:
kendine ve bebğine çok iyi bak.
amcanın ölümü için çok üzüldüm, allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin, mekanı cennet, toprağı bol olsun inşallah. başın sağ olsun.
saol canım allah hrkese uzun sağlıklı ömürler versin inşallah....hamileliğinin rahat geçmesine çok sevindim inşallah doğumunda benimki gibi kolay olur ve bir avazda doğuruverirsin..Buğlemde maşallah sağlıkla ve huzurla büyüyor beni hiç üzmüyor teyzesi sende bebişine ve kendine çok çok iyi bak
başın sağolsun sevgicimmm..mekanı cennet olsunn...

seni ve minik kızını öpüyorummm..
arada uğra özledik bütün arkadaşları..

amin inşallah edacım bizde seni öpüyoruz teyzesi çok çok ....her fırsatta uğramaya çalışıyorum

saol tatlım allah razı olsun.

kızlarrrrr sıcaklardan netin başına tv nin başına geldiğim yokkkkk.evde durduğumda yok zaten bei merak etmeyinnn.oruç ve sıcaklarla boğuşuyorum

merhaba kızlar,öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar...
hamile haberleriyle açtım günü,çok sevindim...çiğdemcim çooook sevindim,herşey yolunda gider inşşş,çağanla bekliyoruz hayırlı haberlerini:)
biz memleketteyiz,o yüzden fazla takip edemiyorum..
oğluşum iyi,ama emme problemimiz var,sadece uyurken emiyor,bizde ek gıdaya başladık..biraz düzeldi kilosu falan..bizden böyle işte...
hepinizi öpüyoruzz...

öznurcummm çok teeşkkür ederim :29: uğur böceğimi kocaman öpüyorum ama neden emme probleminiz oldu ki :26: gerçi geçen gün Deniz de yazmış, onlar da ek gıdaya geçmişler. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, çok çok sevgilerimi gönderiyorum size :16:
size de hayırlı ramazanlar

saol canım allah hrkese uzun sağlıklı ömürler versin inşallah....hamileliğinin rahat geçmesine çok sevindim inşallah doğumunda benimki gibi kolay olur ve bir avazda doğuruverirsin..Buğlemde maşallah sağlıkla ve huzurla büyüyor beni hiç üzmüyor teyzesi sende bebişine ve kendine çok çok iyi bak

aminnn sevgicim, inşallah doğum yaparken de sana benzer rahatlığımız :nazar::nazar::nazar:
buğlemi öperim kocaman, mis kokusunu içime çekerim :emir_bebek: çalışmaya başladın mı sen :126:

canlarım hayırlı cumalarrrr Rabbim dualarımızı kabul etsin hamişler kendşne dikkat etsin bebişleri öpüyorummm

Back
X