Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum kendimi pek iyihissetmiyom uzancam çok öptm sizi...
Evet canım eskisi gibi giremiyorum maalesef,ama aklım hep sizde..handan nbr cnm ya bayadır göremiyorum seni ben (tben) nasılsın ? ua da hamile inanmıyorum ben 16 gündür izindeydim o ara haber verdi sanırım
tebrik ederim uaaa çok sevindimmmmmmmm![]()
sağlıkla al kucağına oğluşunu inşallah nimetçimSelam kızlarr..
Bugün dr a gittim oğlum olacak :)
Kübracım nasıl sevindim anlatamamcanlarım hepinize merhaba umarım herkes iyidir
size güzel bir haber vereyim istedim
tedaviye gerek kalmadı:))))
çünkü hamileyim
5 haftalık çok ama çok mutluyum
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar![]()
Kuzucum oğluşunu yerim senin.herkese selamlar
öncelikle herkesin ramazanı hayırlı ve çok bereketli olsun.
kızlar damdan düşer gibi olacak, ne zamandır siteye girip haber de veremedim ama ben hamileyimaslında uzun zaman oldu, haberdar edebilirdim ama işte ilk zamanlar zaten sadece eşim ve ben biliyorduk, başımdan geçen 2 kötü hikayeden dolayı herkese haziranda falan söylemeye başladık.
ben de bu kadar zaman geçmesine rağmen sizlere haber veremedim :82:
bugüne kısmetmiş![]()
sata göre 20+4 olan tosunum bugünkü kontrolde 21+4 çıktı, allaha şükür herşey yolunda şimdilik, aralık ayının ortasında oğlumuzu kucağımıza almayı bekliyoruz inşallah
![]()
dilerim herkes iyidir.
bu arada Sultan kuşun, Nimet'in ve Kübra'nın gebeliklerini de kutluyorumallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hepinizi çok özledim, dilerim herkes iyidir. daha sık gelmeye çalışacağım, sevgiler çok çok![]()
buğlemciği ve seni öpüyorum sevgicim..herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah
kuşum benim öpüyorum seni..mrb..canım...benim biraz zor geçiyo bulantılarım çok fazla şimdiden 2 kilo verdim :))
bizim kontrolumuz ve 2li testimiz haftaya çarşamba günü inşallah..
sabırsızlıkla bekliyoruz..inşallah herşey yolunda dır...
artık sabırsızlıkla sizden bekliyoruz bebişleri tubişim, edam ,senden ,handan ,hamiş oldum sizi unuttum sanmayın
her zaman duamdasınız![]()
Kuzucum oğluşunu yerim senin.
maşallah minikkuzucuğumuzada![]()
sağlıkla al kucağına inşallah.
HAMİLELERİMİZ
![]()
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİAnne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
pretty9217|30 Hafta|?|?
KUBI|26 Hafta|Kız|?
imjuli|21 Hafta|Erkek|?
Nimett07|18 Hafta|Erkek|?
ua27|14 hafta|?|?
karats|12 hafta|?|?
mutlukız|6 Hafta|?|?
![]()
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011
betus19|Özay|21.04.2011
_dreamlike_|Azra|28.05.2011
slm kızlarrr...
handancım iyi olmana sevindim sık sık gel özletme kendine iyi bak datlumm.....
sultanım bebikin nasıl sen nasılsın iyi bak yiğenime ..
sık sık görüşmesekte hepiniz ayrı ayrı her zaman aklımdasınız
çiğdemcim senin adınada çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğluşun darısı diğer tüm arkadaşlarada inşallahhhh....
eda,maonya,yonca,sevgi, nazderin ve daha sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım sizleride çok özledim nasılsınız ?
evett, mutlukız çok yalnız kaldı buralarda bi dönem, şimdi hamileliğim keyfini sürüyordur eminim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tabii kubi'nin, Nimet'in, sultan'ın ve benim de.
ve bu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun da, herkesin gönlündekini önce göbüşüne, sonra kucağına versin sağlıkla :)
handan'a, eda'ya, sana, tubaya, nazderine ve tümm isteyenlere. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
slm kızlarrr...
çiğdemcim senin adınada çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğluşun darısı diğer tüm arkadaşlarada inşallahhhh....
eda,maonya,yonca,sevgi, nazderin ve daha sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım sizleride çok özledim nasılsınız ?
slm kızlarrr...
geçmiş olsun yoncacım bende de var o diş derdişükür cnmm ya iyiym bnde dişim ağrıyo brz dün dolgu yapıldı çaşambada çekilicek işte başka bi sıkıntım yok şükür
amaan maşallh maşallah kuzucuğa...
bn 1 aydır folbiole başladım zaten bu sabahta hastalandım bitsin dra gidicem kontrol we snr düşünüyoruz artık 5 ay oldu aslında eylülde ama biz bu ay bırakmayı düşünüyoruz korunmayı bakalım hayırlısı ne zmnsa dualarını eksik etme cnmm
evet bende her ay o kadar ümitleniyorum ki hamile kalıcam diye :) son ana kadar ve adet bitince yeniden ümidim başlıyoorr.
Suanda adetten sonra 14. günüm yumurtlama günlerimi bekliyorum sabırsızlıklaaaa 14-15-16. günler olması lazım ama ovu testinde halen tek cizgi cıkıyor anlamadım ben bu işi.. Bir umutla bekliyorum kızlarrr...
hep pozitifim ama hala bebişim olmadı. var elbet bir zamanı bekliyorumm... :82:
merhaba canım her kadında tam 14,15,16 olmayabilir bende dün yaptım ovulasyon testi şükür dün gördüm 2 çizgiyi bugün yarın çalışma var Allahım rast getirsin hayırlısını versin
ovu testini gün aşırı yap 12.günden itibaren mutlaka denk geliyor