Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hamişlerim siz nasılsınızzz çoğunluk erkek annesi farkındamısınnnnızzz allah nazardan korusun sağlık versin inşallahhhh

canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..

belki edoşla aynı ay kalırsınız yumurtlama günleriniz aynı sanırm..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. Nimett07
2. nazderin
3. karats+
4. edammm
İnanamıyorummm :64::64::64::64::64:
nasılsınız kızlarrr??

Canım dün görmemişim yazdığını,kusura bakma:26: Randevun iyi geçmiş,çok sevindim.. :46:hakkında hayırlısı olsun canım..

sağol canım..size yazdıktan sonra moralim çok yükseldi..hepinize çooook kocaman bir teşekkür borçluyum :71::71:

olsun canım sorun değil iyisin değilmi aklını olumsuzluklarla bulandırma lütfen elini göbişine koyup El Mubdiu de aklına geldikçe Rabbim korur:nazar:

sağoll canımmm çok şükür herşey şimdişik iyi gibi bakalımmm

4444 Salavat-ı Tefriciye okuduk bebek için hepiimiz için dua ettim kızlar Hamile arkdaşlarımıza sağlık bizlerede hayırlı evlat diledim

allah kabul etsin canımmm :nazar:

çok sağol bizleri de unutmadığın içinn...

canm mrb..inşallah tedavininn güzel geçmesine sevindir yakındır sennde hamiş olmana inş..

sapol sultanımmmm inşallahh hep edoşa diyorum zaten biz senle aynı zamand akalıcaz diye içime hep öyle doğuyorrr

sen nasılsın canım sıcaklar etkiliyormu

yok tatlım gülden yumurtlamış benim daha dün başladı yumurtlama günümm...
ama inş aynı ayda hamiş kalırız da daha fazla beklemeyiz :nazar:

yok tatlım gülden yumurtlamış benim daha dün başladı yumurtlama günümm...
ama inş aynı ayda hamiş kalırız da daha fazla beklemeyiz :nazar:

ben kalben inanıyorum bu mübarek ayda Rabbim ellerimizi dualarımızı boş çevirmeyecek hepimizin gönlünün muradını vericek:nazar:

ayyy aynı şehirde olsak ne güzeldi yaaaa buluşup kahve içerdikkkkk:68:

ben sizleri çok merak ediyorum bu arada kafamda hep tiplemeler oluşturdum edoş daha çıtı pıtı kumral sultan uzun boylu kumral nimet hafif balık etli handada öyle çiğdem orta boylu sarışın

ben kalben inanıyorum bu mübarek ayda Rabbim ellerimizi dualarımızı boş çevirmeyecek hepimizin gönlünün muradını vericek:nazar:

ayyy aynı şehirde olsak ne güzeldi yaaaa buluşup kahve içerdikkkkk:68:

bende inanıyorum canım herşeyin bir zamanı var demek ki bizim birazcık daha beklememiz gerekiyor...

bu siteninde bu kötü durumu var işte herkes farklı şehirlerdeee...

bende inanıyorum canım herşeyin bir zamanı var demek ki bizim birazcık daha beklememiz gerekiyor...

bu siteninde bu kötü durumu var işte herkes farklı şehirlerdeee...

evet canım sitede bkadar sohbet ederken yüzyüze olsak neler yaparız:1:kimse bizi tutamaz:66:

Back
X