Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşüm :1: geçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş :nazar::nazar::nazar: bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo :emir_bebek: az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere :16::16:

maşallah prensesine :nazar:

hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum kübracım...

bebişin ismi belli mi ???

kk.jpg (34.2 KB (Kilobyte)) kızlar bugün beşiğimiz geldi çok kötü süpriz oldu :1::1: hiç haberim yoktu beşik geldi diyince ben de dedim yanlış burası değil :1::1::1: az daha beşik gidiyodu :1: bebişimizin büyük dayısından geldi sağolsun :16::16: paylaşıyorum beğencekmisiniz ben çok beğendim çok taşı var acayip parlıyo :16::16::16: darısı sizlere nasip olsun inşallah :nazar::nazar::21:

güle güle uyusun da büyüsün inş kübracımmm :nazar:

kızlaaaar merhaba. nasılsınız? sultancım buğlemcik geliyormuş çok sevindim :12::8:

bizim eleman okula başladı yine sık sık buralarda olurum heralde ben.

kızlaaaar merhaba. nasılsınız? sultancım buğlemcik geliyormuş çok sevindim :12::8:

günaydın denizim :54::54:
çook özledim senii sevindim elemanın çıkmasına seni daha sık görcez desene :16:

evt canım hayırlısıyla kızım olcak buğlem-su :69::69::69:

Selam kızlarr..umarım herkes iyidir..

Edaaa :3: rüyamda ne gördüm inanamazsın :) Senin bebeğin olmuş bende görmeye gelmişim,galiba erkekti.. Çok tatlı bir bebişti tombiş tombiş :) ama sen hiçbirimize söylememişsin..Soruyorum sana neden doğana kadar hiçbirimize söylemedin diye,sende nazar değmesin diye gibisinden bişeyler söylüyorsun :1: çok güzel bir rüyaydı ama :31:

günaydın denizim :54::54:
çook özledim senii sevindim elemanın çıkmasına seni daha sık görcez desene :16:

evt canım hayırlısıyla kızım olcak buğlem-su :69::69::69:

canım benim ne güzel sende hayallerine kavuşuyorsun. darısı diğer isteyenlere inşallah.
kaç haftalık kaç gr bebişin doğum şeklin belli mi?

canım benim ne güzel sende hayallerine kavuşuyorsun. darısı diğer isteyenlere inşallah.
kaç haftalık kaç gr bebişin doğum şeklin belli mi?

amin canım inşallah en kısa zamanda bebek bekleyen
arkadaşlarımızada nasip olsun hayırlısıyla..

bugün 18+4 günlük canım...:nazar:
16 cm ...151 gr:nazar:
inşallah iyidir boyuda kilosuda..
yok canım daha belli değil..zaten erken daha belli olması sanırım :18:

Selam kızlarr..umarım herkes iyidir..

Edaaa :3: rüyamda ne gördüm inanamazsın :) Senin bebeğin olmuş bende görmeye gelmişim,galiba erkekti.. Çok tatlı bir bebişti tombiş tombiş :) ama sen hiçbirimize söylememişsin..Soruyorum sana neden doğana kadar hiçbirimize söylemedin diye,sende nazar değmesin diye gibisinden bişeyler söylüyorsun :1: çok güzel bir rüyaydı ama :31:

canımmmm içine mi doğdu :1:

hamişsin inş hayırlısıyla kabul olur duan :nazar:

ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım içine doğmuş...

hayırlısıyla olsun da sizden saklamam merak etmeee :54:

çiğdemcim maşşallah oğluşuna :))

teşekkürler yoncacım :16:
darısı başınıza olsun.

merhaba ben geldimm...koşuşturmadan fırsat bulabildiğim kadarıyla bakıyorum sizlere,ama her zaman bişeyler yazamıyorum..biz iyiyiz oğlumla,sadece yalnız ve çalışan bir anne olmanın zorluklarını yaşıyorum..okullarda açılınca tamamen mahvolacağım sanırım...sizlerde iyisinizdir umarım...kendinize iyi bakın..

öznurcum selam.
bu arada okullar açıldı, umarım herşey yolunda gidiyordur.
öpüyorum uğur böceğimi kocaman :emir_bebek:

slmmmmmmmmmmmm boş topikkkkkkk.......:33::33::33::33::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60:

oğlum 3 gündür çok huzursuz 3 gecedir uyku uyumuyorum kucağımda uyuyo ağlayarak uyanıyo yerine koymamla uyanması ve ağlaması bir oluyo sanırım dişleri çıkmaya başlıyo daha ne kadar sürecek bu durum ya :(((

betüş selam, geçti mi sıkıntınız?
dilerim atlatmışsınızdır.
allah kolaylık versin.

herkese mrb:3::3::3::3:
ben çok şükür iyiyim kızlar ....

veee bebeğimizin cinsiyeti KIZ:
64::64::64:

ben bildimmm :emir_bebek:
allah nazardan saklasın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gelinimi :nazar::nazar::nazar:

kızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşüm :1: geçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş :nazar::nazar::nazar: bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo :emir_bebek: az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere :16::16:

bir avazda doğur kübracım inşallah, sağlıkla ve mutlulukla gelsin minik kızınız dünyanıza.
isim belli mi?
hazırlıklarınız tamamlanmıştır artık :nazar:
beşiğiniz çok güzelmiş, sağlıklı ve derin uykular uyumak nasip olsun inşallah bebişine :emir_bebek:

kuzucummmm özledim senii :54:

ben de seni özledim edoşummm :29:

daha sık görüşelim denizcim, karşılaşamıyoruz hiç artık.
ben de kocaman oldum, azıcık kaldı valla :nazar::nazar::nazar:

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir hamişler bebişliler hamiş adayları buayda sanırım pas geçiyorum hafif lekelenmelerim başladı bugün kısmet nezamansa artık ozaman hepinize sevgilerrrr

:52::52::52:slm kızlar nasılsınız pc arızalıydı uzun zamandır gıremedım ınşlh ıyısınızdır .ben cok sukur ıyım bebısımde ıyı 21 haftalık hamıleyım oğlusum da ıyı cok sukur ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:öptüm hepınızı :54:

Selam kızlarr..nasılsınızz? ben çok iyiyim çünkü inanamayacaksınız ama Eda ile görüşüp tanışmak kısmet oldu..Onu gördüğüme o kadar çok çok çok mutlu oldumki anlatamam..çok tatlı,çok samimi, çok candan ben onu çoook sevdimm..umarım hepinizle tanışmak bir gün nasip olur.. :81:

Selam kızlarr..nasılsınızz? ben çok iyiyim çünkü inanamayacaksınız ama Eda ile görüşüp tanışmak kısmet oldu..Onu gördüğüme o kadar çok çok çok mutlu oldumki anlatamam..çok tatlı,çok samimi, çok candan ben onu çoook sevdimm..umarım hepinizle tanışmak bir gün nasip olur.. :81:

canım gördüm resimlerinizi çok güzellllll edoşlada konuştuk inşallah birgün hepimiz tanışırızzzzzzzz

:52::52::52:slm kızlar nasılsınız pc arızalıydı uzun zamandır gıremedım ınşlh ıyısınızdır .ben cok sukur ıyım bebısımde ıyı 21 haftalık hamıleyım oğlusum da ıyı cok sukur ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:öptüm hepınızı :54:

maşallah canım çoğu gitmiş azı kalmış diyelim rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin senle beraber cümlesinin

hepiniza hayırlı cumalar canlar:71:okunan tüm dualar kılınan namazlar,cuma selaları hürmetine rabbim hepimizin kalbine göre versin

ohhh maşallahhhh az kaldı Sağlıkla kucağıma nasip olsun kübracım

kk.jpg (34.2 KB (Kilobyte)) kızlar bugün beşiğimiz geldi çok kötü süpriz oldu :1::1: hiç haberim yoktu beşik geldi diyince ben de dedim yanlış burası değil :1::1::1: az daha beşik gidiyodu :1: bebişimizin büyük dayısından geldi sağolsun :16::16: paylaşıyorum beğencekmisiniz ben çok beğendim çok taşı var acayip parlıyo :16::16::16: darısı sizlere nasip olsun inşallah :nazar::nazar::21:
oyyy pekde güselllll nasılda yakışıcak allah nazardan saklasın güzel güzel uyusunnn

sanada hayırlı cumalar canım..nasılsın?

iyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasılll çok yakışmış hamilelikk maşallahh
ben fena değilim kan pıhtılaşmasıyla uğraşıyorum canım satım 23 tü 2 gündür siyah lekelerim oldu regl olucam sandım ama hala gelen giden yok(:

:71:çok sağol canım benm ...darsı sana inşallah en kısa zaman da hayırlısıyla:29:[/QUOTE]
aminnnnnn Sultancımmm Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
Back
X