Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sultancım erken değil, yenidoğan sünneti bile yapıyorlar 1 haftalıkken falan.
ben de erken düşünüyorum, münkün olabilecek en kısa zamanda olsun.

doktorum, buna, bebek doğduktan sonra pediatri hekiminin karar vereceğini söyledi.
yani sünnetin ne zaman yapılacağına.
dilerim en kısa zamanda olabileceğini söyler

hımmmm ....
haklısınız canım eskidenmiş demek o çocuk 5-6 yaşını beklemek
artık oğlum olduğunda düşünürüm...:1::1::1:

selam kızlar :3:

herkesler iyi mi?
kübracım (kubi), kızın nasıl, misler gibi kokuyordur :nazar:

nimetcim, canını sıkma sen, 37. haftaya kadar dönermiş bebekler. eminim seninki de seni üzmeden yola gelecektir :emir_bebek:

tubacım, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

kübracım (mutlukız), senin de kızının da iyi olmasına çok sevindim :29:

herkese sevgiler...
iyi dileklerinn saol tatlım inşşş:29:
herkese mrb ...uzun zamandır gelemedim....
özledim hepinizi daha sık gelmeye çalışcam inşallah artık...
bu aralar uyku sorunu yaşadığımdan bu saatte girdim
normalde ben bu saatte kaçıncı rüyada olmam gerekti :)

benm hamilelik çook şükür güzel geçiyo sounsuz ilerliyoruz şimdilik :nazar:
inşallah sonuna kadar da böyle devam eder...:nazar:
bugün itibariyle 26+5 günlük oldu kızım :nazar::nazar:
şimdilik 17 şubat gözüküyo doğum :emir_bebek:

çoook öptüm sizi iyi geceler bana ve size :54::54::54:
:nazar::nazar::nazar:allah kolay doğumda nasip etsin inşş
bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini

çok geçmiş olsunnn cnmmm.

sultancımm nasılsın cnm.annelik bi insana bu kadarmı yakışırrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:çok beğendimm seniii

edacımmm sen nasılsın hiç görüşemiozz

hımmmm ....
haklısınız canım eskidenmiş demek o çocuk 5-6 yaşını beklemek
artık oğlum olduğunda düşünürüm...:1::1::1:

tabii canım, ne gerek var.
çocuklar üzerinde de zaten olumsuz psikolojik etkileri oluyormuş ilerleyen yaşlarda yapıldığında.
bakalım bizimki nasıl olacak :)
dilerim yenidoğan sünneti yapılabilir bir aksilik olmaz da.

ne aşamada tedavin?
herşey yolunda mı :)
kendini nasıl hissediyorsun?
:29:

bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini

geçmiş olsun betüş...
erkenden yaptırman çok iyi olmuşş...

görümcem yeni doğan sünneti yaptırdı...
daha rahat oldugunu söylüyorr...

:nazar::nazar::nazar:allah kolay doğumda nasip etsin inşş

çok geçmiş olsunnn cnmmm.

sultancımm nasılsın cnm.annelik bi insana bu kadarmı yakışırrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:çok beğendimm seniii

edacımmm sen nasılsın hiç görüşemiozz

canım merb.nasılsın hiç denk gelemeiyoz artık :14:
çooook teşekkür ederim canım benim :17::17::17:
allahım inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda
hamiş oldum sizleri unuttum sanmayım
sizlerin ismini her duamda söylüyorum
sizleri çoook seviyorum :16::16::16:

eda sultan çiğdemmm:29::29::29:

genetik test için kan verdik sonuç 3hafta sonra çıkar dedilerri.2haftasıı gitti.inşş güzelll çıkarr sonucummmm.ona göre tedaviye başlıcamm.bu arada ben 8kilo verdimm kızlarrrr:46:dahada vermeye devam ediyrmm.kilo bebeğe kesin engelmiş,

sultancımm hiç öyle düşünmeee.gebelikkk kolayy değill cnmmm allah başımıza versindee görelimmm:49::49:

genetik test için kan verdik sonuç 3hafta sonra çıkar dedilerri.2haftasıı gitti.inşş güzelll çıkarr sonucummmm.ona göre tedaviye başlıcamm.bu arada ben 8kilo verdimm kızlarrrr:46:dahada vermeye devam ediyrmm.kilo bebeğe kesin engelmiş,

sultancımm hiç öyle düşünmeee.gebelikkk kolayy değill cnmmm allah başımıza versindee görelimmm:49::49:

inş güzel sonuclar alırsın cnmm...

kilonun engel oldugunu bende düşünüyorumm...
kilo vermekle çok iyi etmişsinn...

inş uğraşlarının sonucunu alırsın cnm hayırlısıylaaa...

selam kızlar :3:

herkesler iyi mi?
kübracım (kubi), kızın nasıl, misler gibi kokuyordur :nazar:

nimetcim, canını sıkma sen, 37. haftaya kadar dönermiş bebekler. eminim seninki de seni üzmeden yola gelecektir :emir_bebek:

tubacım, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

kübracım (mutlukız), senin de kızının da iyi olmasına çok sevindim :29:

herkese sevgiler...

a.s cnm evt bugün 18 günlük olduk çok sakin bir kızım var bir kedi sesi geliyo :9: hemen emiyo uyuyo çok şükür rabbim sizede nasip etsin kucağa alıştırmamaya çalışıyorum hemen yatırıyorum alışmasın diye böle gidiyoruz bozulmazsak iyi :1: evt cnm gün aşırı bıcı bıcı yapıyoruz malum kış havalar soğuk bir gün olup bir gün olmuyo mis gibi kokuyo gazını çıkarmadan yatırmıyorum ve kusmuyo mis gibi :1::1::nazar::nazar: çok şükür sütümüzde yarıyo yanakları şişdi birde gıdığı oldu :nazar::nazar:

ben de hamile kalmadan önce kilo vermeye başlamıştım, etksi olabilir :)
hadi hayırlısı olsun tuba'cım, herşey rast gitsin inşallah.
sonuçların çıkınca yazarsın.
öpüyorum.

a.s cnm evt bugün 18 günlük olduk çok sakin bir kızım var bir kedi sesi geliyo :9: hemen emiyo uyuyo çok şükür rabbim sizede nasip etsin kucağa alıştırmamaya çalışıyorum hemen yatırıyorum alışmasın diye böle gidiyoruz bozulmazsak iyi :1: evt cnm gün aşırı bıcı bıcı yapıyoruz malum kış havalar soğuk bir gün olup bir gün olmuyo mis gibi kokuyo gazını çıkarmadan yatırmıyorum ve kusmuyo mis gibi :1::1::nazar::nazar: çok şükür sütümüzde yarıyo yanakları şişdi birde gıdığı oldu :nazar::nazar:

maşallah kuzucuğa :nazar:
2 aya kadar kucağa alışmazmış kuzucuklar, o yüzden sık sık temas edin, kucağınıza alın bebeklerinizi demişlerdi bana bir bebek bakımı eğitiminde kübracım.

allah sağlıkla büyümek nasip etsin inaşllah. öpüyorum seni ve kızını çok :29:

Son düzenleme:
öznur, banu, sevgi, deniz, gül, eda, sultan, handan, tuba, kübra, gülden, yonca ve kübra :29::29::29:

kızlar selam, dilerim herkes iyidir, bebekler de öyle :)

gül'cüm hamilelik nasıl gidiyor? oğluşunun gelişi seni heyecanlandırıyordur :nazar: kızını da öpüyorum kocaman.

yonca, hamileydin sanırım, nasıl gidiyor? dilerim herşey yolundadır. :49:

sultan kuşum, buğlem prenses hızla büyümeye devam ederken seni yormaya devam etmiyordur umarım :emir_bebek:

öznurcum, çağan bebek nasıl, sen nasılsın? öpüyorum uğur böceğimi :nazar:

banucum, ne zamandır sesin çıkmıyor, nehir prenses nasıl? dilerim herşey yolundadır :16:

sevgicim, denizcim; büyüttünüz mü bizim minik gelinle damadı :emir_bebek:

kübracım, (mutlukız); dilerim hamilelik iyi gidiyordur :29:

kübracım;
sen kavuştun minik meleğine, darısı başımıza olsun sağlıkla inşallah :nazar:

güldencim, nerelerde, ne yapmaktasın? uğramıyorsun artıuk hiç, merak ediyorum seni.

tubacım; tedavinde herşey yolunda gitsin inşallah, şans hep seninle olsun.

edoşum, handancımm ; iyi haberlerinizi bekliyorum; sizi çok özledim :29::29:

herkes iyidir dilerim :16::16::16:

biz bugün 36 hafta 3 günlük olduk ve kontrolerimiz haftalık oldu artık.
dünkü kilomuz 2983 gr ve herşey yolunda çok şükür :nazar:

allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, dualarım bebek bekleyenlerle ve isteyenlerle.

bebekleriyle birlikte olanlar ise sağlıkla büyütsünler inşallah :emir_bebek:

öpüldünüz hepiniz :16::16:

öznur, banu, sevgi, deniz, gül, eda, sultan, handan, tuba, kübra, gülden, yonca ve kübra :29::29::29:

kızlar selam, dilerim herkes iyidir, bebekler de öyle :)

gül'cüm hamilelik nasıl gidiyor? oğluşunun gelişi seni heyecanlandırıyordur :nazar: kızını da öpüyorum kocaman.

yonca, hamileydin sanırım, nasıl gidiyor? dilerim herşey yolundadır. :49:

sultan kuşum, buğlem prenses hızla büyümeye devam ederken seni yormaya devam etmiyordur umarım :emir_bebek:

öznurcum, çağan bebek nasıl, sen nasılsın? öpüyorum uğur böceğimi :nazar:

banucum, ne zamandır sesin çıkmıyor, nehir prenses nasıl? dilerim herşey yolundadır :16:

sevgicim, denizcim; büyüttünüz mü bizim minik gelinle damadı :emir_bebek:

kübracım, (mutlukız); dilerim hamilelik iyi gidiyordur :29:

kübracım;
sen kavuştun minik meleğine, darısı başımıza olsun sağlıkla inşallah :nazar:

güldencim, nerelerde, ne yapmaktasın? uğramıyorsun artıuk hiç, merak ediyorum seni.

tubacım; tedavinde herşey yolunda gitsin inşallah, şans hep seninle olsun.

edoşum, handancımm ; iyi haberlerinizi bekliyorum; sizi çok özledim :29::29:

herkes iyidir dilerim :16::16::16:

canım nasılsınn daha 2gün önce seni sordum edoşa doğum yaptımı nasıl dedim daha beklemede dedi işlerim çok yoğun ve bazı ailesel sorunlar yaşadık canım giremedim hiç çok şükür düzeliyor herşey kan sulandırmaya devam eşim istanbulda buay es geçtik günlerimizi yılbaşına kadar hamile kalamazsam aşılama istiyorum hayırlısı canım paşa oğlun nasıl 36 hafalık olmuşsun 41 kere maşallahhhhh güzel haberlerin için duacıyım

allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, dualarım bebek bekleyenlerle ve isteyenlerle.

oyyy oyyyyy allah nazardan korusun sizi Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin canımm

aminnnnn

kübracığım tebrik ediyorumm Rabbim güzel kızının bahtını da güzel etsin sizlere bağışlasınn çok öp benim için

herkese mrb ...uzun zamandır gelemedim....
özledim hepinizi daha sık gelmeye çalışcam inşallah artık...
bu aralar uyku sorunu yaşadığımdan bu saatte girdim
normalde ben bu saatte kaçıncı rüyada olmam gerekti :)

benm hamilelik çook şükür güzel geçiyo sounsuz ilerliyoruz şimdilik :nazar:
inşallah sonuna kadar da böyle devam eder...:nazar:
bugün itibariyle 26+5 günlük oldu kızım :nazar::nazar:
şimdilik 17 şubat gözüküyo doğum :emir_bebek:

çoook öptüm sizi iyi geceler bana ve size :54::54::54:

sultancığım nasılsın uzun zamandır bende giremedim kızınada sanada maşallahhhh sağlıkla tamamlamak nasip etsin Rabbim 17 şubat demek güzel bir tarih belki süpriz olur 14 şubatta gelir en güzel hediye olarakk

günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız canlar herkes iyidir umarım
uzun zamandır giremedim topiğe
hepinizi çok özledim
beni sorarsanız ben iyiyim allaha şükür
salı günü doktor kontrolüne gittik eşimle
üçlü tarama testi istedi doktorum daha sonucunu öğrenmedim ama
inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz
bebişimizi gördük daha sonra
doktor %90 kız %10 erkek dedi
pembeleri almaya başlayın artık dedi
inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

çok sevindim kübracığım demek seninkide kızz sağlıklı huzurlu hayırlı olmasını dilerim Rabbim nazarlardan korusun

merhaba canım nasılsın kilo vermen harika bizimde 5 mart 2012de testmiz ağustosta gün aldık anca ogüne verdileri hayırlı haberler olsun inşallahhhhh

çiğdemcim maşallah paşamızaaa :nazar: :nazar: :nazar:

ben de seni çok özledimmm...güzel haberleri vermek umarım en kısa zaman da kısmet olurr...

seni çok öpüyorummm..kendine cici bakkk...

Back
X