Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

oğlumun sünneti yine ertelendi:(( bugün tahlilimiz tekrarlandı geçen hafta kan tahlilinde enfeksyon çıkmıştı yaklaşık 1 haftadır şurup içiyodu ama geçen haftaya göre daha yüksek çıkmış sonucumuz... sünnet şimdilik ertelendi... ama asıl aklıma takılan ilaç kullanırken nasıl yükseldi? tahlili devlet hastanesinde yaptırmıştım ama bizim asıl dr umuz özelde yarın randevu aldım ona götürücem. ve işin garibi oğlum hiç hasta gibi değil??

a.s cnm evt bugün 18 günlük olduk çok sakin bir kızım var bir kedi sesi geliyo :9: hemen emiyo uyuyo çok şükür rabbim sizede nasip etsin kucağa alıştırmamaya çalışıyorum hemen yatırıyorum alışmasın diye böle gidiyoruz bozulmazsak iyi :1: evt cnm gün aşırı bıcı bıcı yapıyoruz malum kış havalar soğuk bir gün olup bir gün olmuyo mis gibi kokuyo gazını çıkarmadan yatırmıyorum ve kusmuyo mis gibi :1::1::nazar::nazar: çok şükür sütümüzde yarıyo yanakları şişdi birde gıdığı oldu :nazar::nazar:

maşallah canım şimdi ne tatlıdır o ...
allahım isteyen herkese nasip etsin.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
maonya canım umarım sonuç istediğin gibi olur sabırsızlıkla bekliyorum

tabii canım, ne gerek var.
çocuklar üzerinde de zaten olumsuz psikolojik etkileri oluyormuş ilerleyen yaşlarda yapıldığında.
bakalım bizimki nasıl olacak :)
dilerim yenidoğan sünneti yapılabilir bir aksilik olmaz da.

ne aşamada tedavin?
herşey yolunda mı :)
kendini nasıl hissediyorsun?
:29:

evet canım erken yaptırmak en sağlıklısı ama ben yaptıramadım daha:(((
umarım sen yaptırabilirsin

merhaba ...çok bekledim ama gelen giden olmadı canlarım..sizleri,muhabbet etmeyi çok özledim..inşallah hepinizin hayatında her şey yolundadır..sizleri seviyorumm:16:

canım nasılsınn daha 2gün önce seni sordum edoşa doğum yaptımı nasıl dedim daha beklemede dedi işlerim çok yoğun ve bazı ailesel sorunlar yaşadık canım giremedim hiç çok şükür düzeliyor herşey kan sulandırmaya devam eşim istanbulda buay es geçtik günlerimizi yılbaşına kadar hamile kalamazsam aşılama istiyorum hayırlısı canım paşa oğlun nasıl 36 hafalık olmuşsun 41 kere maşallahhhhh güzel haberlerin için duacıyım

iyi dilek ve duaların için çok teşekkür ederim :16:
hakkında hayırlısı neyse o olsun güldencim; dilerim herşey yolunda gider.
haberlerini yaz arada, merakta bırakma :29:

oyyy oyyyyy allah nazardan korusun sizi Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin canımm

aminnnnn

aminn kuzum, hepimize nasip olsun inşallah :nazar:

çiğdemcim maşallah paşamızaaa :nazar: :nazar: :nazar:

ben de seni çok özledimmm...güzel haberleri vermek umarım en kısa zaman da kısmet olurr...

seni çok öpüyorummm..kendine cici bakkk...

evet canım erken yaptırmak en sağlıklısı ama ben yaptıramadım daha:(((
umarım sen yaptırabilirsin

inşallah yaptırabiliriz dediğin gibi.
sen dediğin gibi bir de özel doktoruna görün bakalım.
bir yanlışlık vardır belki de :26:
haberdar edersin bizi.
öptüm çok.

merhaba ...çok bekledim ama gelen giden olmadı canlarım..sizleri,muhabbet etmeyi çok özledim..inşallah hepinizin hayatında her şey yolundadır..sizleri seviyorumm:16:

canımm :29:
ben de buranın kalabalık olduğu günleri çok özledim.
doğuma da az bi vaktimiz kaldı, heyecanla oğluşumu bekliyorum :emir_bebek:

slmmm herkeseee...

şu uğramalar biraz daha sıklaşsa çok güzel olucak sanki..

öpüyorum hepinizi...özlendinizz...

arkadaşlar dr a götürdüm devletdeki dr kan sonucunu büyük çecoklara göre yaorumlamış 7 aylık bebeğe göre normalmiş enfeksyon falan yokmuş çok şükürrr... yarın oğlum sünnet olacak umarı rahat atlatırız çevreden sürekli daha erken yaptırma diyolar ama dinlemedim umarım doğru yapıyorumdur

canımm :29:
ben de buranın kalabalık olduğu günleri çok özledim.
doğuma da az bi vaktimiz kaldı, heyecanla oğluşumu bekliyorum :emir_bebek:

sağlıkla kucağına alırsın inş canım oğlunu..Adı belli mi bu arada? senin adına bende çok heyecanlıyım çiğdemcim..doğumdan sonra habersiz bırakma bizi.arada da olsa uğruyoruz sonuçta..çoookk öpüyorum seni

arkadaşlar dr a götürdüm devletdeki dr kan sonucunu büyük çecoklara göre yaorumlamış 7 aylık bebeğe göre normalmiş enfeksyon falan yokmuş çok şükürrr... yarın oğlum sünnet olacak umarı rahat atlatırız çevreden sürekli daha erken yaptırma diyolar ama dinlemedim umarım doğru yapıyorumdur

geçmiş olsun canımmm...
umarım en hafif şekilde atlatırr...
yeni doğan sünneti daha sağlıklı oldugunu duymustum görümcemden...

bence doğru olanı yapıyorsun :29:
hadi hayırlı olsun sünnetiniz :nazar: darısı başımıza olsun.

selam kızlar.... sonunda bebeğimi kucağıma aldım 13 gün önce.. harika bir duygu. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...hamile kalmak isteyenlerin bebişini bir an önce kucağına almak isteyenlerin duasını kabul etsin rabbim.

selam kızlar.... sonunda bebeğimi kucağıma aldım 13 gün önce.. harika bir duygu. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...hamile kalmak isteyenlerin bebişini bir an önce kucağına almak isteyenlerin duasını kabul etsin rabbim.

allah bağışlasın, analı, babalı, sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek:

aminnnnn...
gözünüz aydınnn...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...

Son düzenleme:
iyi akşamlarrr.

sonucum dün çıktıı allaha şükür temiz çıktı.çok korkuodum.genetiğimizdede bişi çıkmadı.

bugünde guatr doktoruna gittim foliküllerin oluşmasını guatırdaa etkiliomuşş bide aşırı saç dökülmem var cildiyeyede gittim şimdi onlar araştırılıo.yrn kan vericemm bakalımm guatırımm yumurtalarımı etkiliomu

iyi akşamlarrr.

sonucum dün çıktıı allaha şükür temiz çıktı.çok korkuodum.genetiğimizdede bişi çıkmadı.

bugünde guatr doktoruna gittim foliküllerin oluşmasını guatırdaa etkiliomuşş bide aşırı saç dökülmem var cildiyeyede gittim şimdi onlar araştırılıo.yrn kan vericemm bakalımm guatırımm yumurtalarımı etkiliomu

tuğbacım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim gözün aydın cnm...

inş diğerleride temiz çıkar da güzel sonuca bir an önce ulaşırsınn...

iyi akşamlarrr.

çok şükür, çok sevindim Tuba.
hadi bakalım bundan sonrası için hayırlı haberlerini bekliyoruz.

tekrar tüp bebek deneyecek miisn?

Eki Görüntüle 295062 kızlar miniğimiz şeymamız hazırrr :1::1::1: kızlar mahşallah deyin hee yoksa uyumuyoo nazar deyiyo esneye esneye :34::34:

oy maşallah kuzucuğa, maşallahhh kırkbin kere :nazar:
yesin onu teyzesi :emir_bebek:

veeee dün sünnetimizi olduk bitti çok şükür çok rahat geçti hiç bi sorun olmadı çok iyi oğlum sadece çok hareketli olduğundan pipisine taktıkalrı bişey vardı onu çıkarmış o olsaymış kuru kalacağı için daha çabuk iyileşirmiş şimdi biraz daha geç iyileşir dedi dr krem verdi onu sür altı ıslak kalmasın hatta bi kaç gün bezleme dedi ama bezlemeden nasıl olacak bende bezliyorum ama sık sık değiştiriyorum

Back
X