Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

herkese selam.
uzun bir ara verdim, uğrayamadım. o sebeple özet geçeceğim.
doğumdan sonra bugün tam 37. günümüz. çok şükür gazımız da uykumuz da düzene giriyor. beslenme saatlerini oğlum kendi ayarlıyor. Utku'cuk çok kolay bir bebek şimdilik, ileride nasıl olur bilemem henüz :))

sizler nasılsınız?
Öznurcum Çağan iyileşti mi? herşey yolunda mı?

ua tebrik ederim, analı babalı, sağlıkla büyümek nasip olsun inşallah :)

herkese sevgiler çok çok

kocaman bir maşallahhh utku' cuğa :nazar:

öpüyorum sizi çokkk :***

herkese selam.
doğumdan sonra bugün tam 37. günümüz. çok şükür gazımız da uykumuz da düzene giriyor. beslenme saatlerini oğlum kendi ayarlıyor. Utku'cuk çok kolay bir bebek şimdilik, ileride nasıl olur bilemem henüz :))

sizler nasılsınız?

herkese sevgiler çok çok

maşallah utkucuğa...
canım ilk doğduğunda nasılsa öyle gidiyo rahat bi bebekse öyle gider bi sıkıntısı olmadığında tabi

selam kızlar,uzun zamandır giremedim size bir selam vereyim dedim, geçmişide okuyamadım :( umarım her şey yolundadır..biz büyüdük 2. ayımızı dolduracağız ama galiba ben biraz ilgiye fazla alıştırdım sürekli benden ilgi bekliyor eymen ve kendime vakit ayıramıyorum :( gündüzleride pek uyuma alışkanlığı yok :) yarım saat uyursa uyuyor..işte böyle benden..
Sultan doğumuna ne kadar kaldı bilmiyorum ama görüşemezsek Allah yardımcın olsun inşallah..
Hepinizi öpüyrum arkadaşlar:16:

slm kızlar saolun allah razı olsun amın ınşlh cumlenınkını de analı babalı buyumeyı nasıp etsın .olmayanlarada ınşlh bır an once nasıp etsın.:emir_bebek::nazar:

slm kızlarrr :52::52: nasılsınız sıze haber vermek ıcın gırdım sıteye DOGUM YAPTIM :49:bıraz erken oldu suyum geldı erkenden sezeryan oldum 1 haftalık bebegım var kızlarrr :46::46:rabbım herkeze nasıp etsın cok cok guzel bır duygu anlatılcak gıbı bır sey degıl rabbım herkeze tatdırsın ınşlh:emir_bebek::emir_bebek:

allah analı babalı büyütsün inşallah canım
çok sevindim

günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum

allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle

herkese selam.

sizler nasılsınız?

herkese sevgiler çok çok

maşallah utku bebeğe canım:nazar::nazar:
bakalım bizimkiler nasıl olacak inşallah uslu bebek olurlar
hayırlısıyla canım öpüyorum çok çok ikinizide

selam kızlar,uzun zamandır giremedim size bir selam vereyim dedim, geçmişide okuyamadım :( umarım her şey yolundadır..biz büyüdük 2. ayımızı dolduracağız ama galiba ben biraz ilgiye fazla alıştırdım sürekli benden ilgi bekliyor eymen ve kendime vakit ayıramıyorum :( gündüzleride pek uyuma alışkanlığı yok :) yarım saat uyursa uyuyor..işte böyle benden..
Sultan doğumuna ne kadar kaldı bilmiyorum ama görüşemezsek Allah yardımcın olsun inşallah..
Hepinizi öpüyrum arkadaşlar:16:

maşallah canım kocaman olmuşsunuz sizde:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar,
kendimizden özet geçelim size.
biz yavaştan gülücük atmalara başladık, kendi gazımızı kendimiz çıkartabiliyoruz, uzun süre ıkınıyoruz bu iş için ama olsun, sonuca değer :D onun için ne büyük işler bunlar... :nazar:
allah evlatlarımıza hep iyiyi doğruyu göstersin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

bebek sahibi olmak için bekleyenlerin de karnını, kucağını boş bırakmasın rabbim, herkesin gönlündekini versin inşallah.
bebek isteyen tüm arkadaşlarım, hep dualarımdasınız. :emir_bebek:

ben iyiyim, koşturup duruyorum.
sezaryenimin ilk gününden beri ayaktayım. aldığım 20 kilonun 13ünü verdim, kalan 7si hala üzerimde :D ama olsun, bebişime baktığımda ne kilonun, ne uykusuzluğun hiçbişeyin önemi yok gözümde.

günlerdir bu sayfayı açıyorum, günlerdir yazacağım, fırsatını bulamadan çıkıyorum.
nihayet yazabildim.
hepinizi çok çok öpüyorum. sevgiler :)

sultancım doğumuna az kaldı sanırım, sana kolay bir doğum diliyorum<.
güzel haberlerini bekliyorum.

nimetçim, senin için zor bir durum :emir_bebek:
ben ilk günden beri emzirip, temizleyp yatağına atıyorum. ona rağmen uykusu yeni yeni oturuyor.
gündüz uykumuz bizim de pek yok.

kolay gelsin sana çok

kızlar ayın 1 inde hamile olduğumu öğrendimmm :nazar:
şuan da ikiz görünüyor :nazar:

haber vermek istedimmm...

merhaba kızlar,
kendimizden özet geçelim size.
biz yavaştan gülücük atmalara başladık, kendi gazımızı kendimiz çıkartabiliyoruz, uzun süre ıkınıyoruz bu iş için ama olsun, sonuca değer :D onun için ne büyük işler bunlar... :nazar:
allah evlatlarımıza hep iyiyi doğruyu göstersin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

bebek sahibi olmak için bekleyenlerin de karnını, kucağını boş bırakmasın rabbim, herkesin gönlündekini versin inşallah.
bebek isteyen tüm arkadaşlarım, hep dualarımdasınız. :emir_bebek:

ben iyiyim, koşturup duruyorum.
sezaryenimin ilk gününden beri ayaktayım. aldığım 20 kilonun 13ünü verdim, kalan 7si hala üzerimde :D ama olsun, bebişime baktığımda ne kilonun, ne uykusuzluğun hiçbişeyin önemi yok gözümde.

günlerdir bu sayfayı açıyorum, günlerdir yazacağım, fırsatını bulamadan çıkıyorum.
nihayet yazabildim.
hepinizi çok çok öpüyorum. sevgiler :)

hoşgeldin canım utkucuğun ve senin iyi olmana çok sevindim canım
maşallah artık gazınızı kendiniz çıkarabiliyorsunuz ne güzel
kilolarında çoğu gitmiş azı kalmış canım onlarda gider zamanla
siz iyi olunda seni ve utku bebeği çok öpüyorum bende canım

canım çok ama çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah
tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah

herkese kocaman günaydın :16::16:
herkes iyidir umarım
biz kızımla 33+3 olduk artık zamanımız azalıyor
47 günümüz kaldı bizimde
hayırlısıyla inşallah hem heyecan hem korku var
dua edin hepiniz sizleri çok seviyorum
keşke eskisi gibi olsa topiğimiz:49:

bende daha doğurmadım kızlar..38+3 günlüğüz:nazar::nazar:
bel ağrısı bacak ağrısı karnımdaki sertlik her dakikam zorlaşıyo artık..

herkese kocaman günaydın :16::16:
herkes iyidir umarım
biz kızımla 33+3 olduk artık zamanımız azalıyor
47 günümüz kaldı bizimde
hayırlısıyla inşallah hem heyecan hem korku var
dua edin hepiniz sizleri çok seviyorum
keşke eskisi gibi olsa topiğimiz:49:

:nazar::nazar:
maşallah canım allahım tamamına erdirir sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah

anammm..kaç defa okudum bilemezsin..çok sevindim canım benim..Allah sağılıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşş..tebrikler

bende daha doğurmadım kızlar..38+3 günlüğüz:nazar::nazar:
bel ağrısı bacak ağrısı karnımdaki sertlik her dakikam zorlaşıyo artık..

sona yaklaşmışsın artık canım..heyecan doruktadır artık..inş herşey güzel ve kolay olur sizin için..

edacımmm tebrik ederim cnm benimmm ayy yerim ben snein o 2 mercimeğinii rabbim banada ikizz nasip etsinnnn:46::46::46::46::46:

Back
X