- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
sağol canım allah razı olsun
ya düşünmemeye çalışıyorum canım
ama yinede aklıma gelmiyo değil işte yaaa:18:
çok haklısın canımm...
inş en kolay şekilde atlatırsın..
allah yardımcın olsunn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım allah razı olsun
ya düşünmemeye çalışıyorum canım
ama yinede aklıma gelmiyo değil işte yaaa:18:
çok ama çok sevindim edam gerçekten
doktor nasıl anladı canım ikiz olduklarını
daha çok minikler çünkü![]()
tşk ederim canım benim çok sağol..
doktor bu ay 2 kere yumurtladığımı ve ikisininde döllenmiş olduğunu gördü..
bize böyle açıklama yaptı ve ikiz dedi..
bakalım ne şekilde devam edecek..
ayyy çok güzel bişey bu edam yaaa
inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın canım
rabbim yardımcımız olsun inşallah
kızlaaaaaaar eski muhabbetlerimizi çok özledim niye eskisi gibi olamıyoruz artık yaaabazı arkadaşlarla face den görüşüyoruz ama bazılarıyla hiç görüşemiyoruz. maonyaaa ne yaptı handan kubi. ay özelden face lerinizi falan yzın bulup görüşelim yaaaa
( edammm canım hamileymiş ay hemen faceten tebrik etmem lazım şimdi öğrendim daha :))
slmmm,nasılsınız????
biz iyiyiz,günlük bakıyorum belki birinizle denk gelirim diye;ama daha kısmet olmadı..SAdece güzel haberlerinizi okuyup çıkmakla yetiniyorum...hepinizi öpüyorum kocaman![]()
nasıl yani???bebişin biri kayboldu mu yani??neyse en azından diğeri sağlıklı ilerliyormuş..çok sevindim canım..15 gün bekleyecez artık desene...tünaydın herkese...
dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)
15 gün sonra kalp atışı için gidicez...
![]()
![]()
![]()
nasıl yani???bebişin biri kayboldu mu yani??neyse en azından diğeri sağlıklı ilerliyormuş..çok sevindim canım..15 gün bekleyecez artık desene...
edoşum kontrolün iyi geçmiş, tebrik ediyorum.
allah sağlıkla büyümek nasip etsin minişine :)
kızlar, herkesi çok öptüm :**
biz 2 aylık olacağız 1 hafta sonra.
vakit bulunca gelip uzun yazacağım. şimdilik bu kadar
az da sultanın dedikodusunu yapayım, 13 şubatta doğum yaptı kuş ve minik kuşuna kavuştu sağlıkla
allah onları nazarlardan korusun![]()
tünaydın herkese...
dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)
15 gün sonra kalp atışı için gidicez...
![]()
![]()
![]()
edoşum kontrolün iyi geçmiş, tebrik ediyorum.
allah sağlıkla büyümek nasip etsin minişine :)
kızlar, herkesi çok öptüm :**
biz 2 aylık olacağız 1 hafta sonra.
vakit bulunca gelip uzun yazacağım. şimdilik bu kadar
az da sultanın dedikodusunu yapayım, 13 şubatta doğum yaptı kuş ve minik kuşuna kavuştu sağlıkla
allah onları nazarlardan korusun![]()
canım çok sevindim doktor kontrolün iyi geçmiş
allaha şükür bebişin sağlıklı ilerliyormuş canım
buna da şükür
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
tşk ederim kübracımmm...
![]()
![]()
![]()
Selam kızlar..Aldığım mutlu haberlere çok sevindim..
Öncelikle edacım çok ama çok sevindim..umarım sağlıklı bir şekile hamileliğini tamamlar bebeğini kucağına alırsın..topiğimizin ilk ikizi diye sevinmiştim ama Allah kalan bebişe sağlık versin,inşallah ikizlerde tuğbaya nasip olur..
Sultancımda minik kuşunu almış kucağına..yorucu ama değeri dünyadaki hiç bir şeyle ölçülemeyen günler seni bekliyor canım :) umarım bu günleri en güzel şekilde geçirirsin..
Bizde kocaman olduk..Eymen tam 2 ay 11 günlük :) 6 kiloyu çoktan geçtik,sürekli emiyor..
kafasında ve kolunda hemanjiom denilen damar toplanması var,kolundaki bir tehlike oluşturmuyor ama kafasındaki için dün ultrasona girdik bir zararı olmadığını ve büyüdükçe gececeğini söyledi dr..benimde belimde varmış ama büyüdükçe geçmiş..inşallah oğlumunda öyle olur..gece uykumuzun hala pek düzeni yok..
Birde yeni bir şey farkettim ben her gün daha çok seviyorum Eymeni :) Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah..işte böyle kızlar ..görüşmek üzere hepinizi öpüyorum![]()