Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aşk meleği, babu, ua27, kubi ve aklıma gelmeyen diğerleri...
hepinizi ve burdaki sohbeti hep güzel hatırlıyorum.
umarım herşey yolundadır.
sevgiler

:16: Selam kızlar çok uzun zaman oldu görüşmeyeli..
Hepiniz iyisinizdir umarım..Sizlere güzel bir haber vermek için girdim :34:
Nihayet bende hamileyim :49: Aslında pek yeni bir olay değil ama ben anca fırsat bulabildim foruma girmeye.. Çok uğraştım ama sonunda başarıya ulaştım :9:
Her zaman söylediğimiz gibi umudumuzu yitirmemek gerekiyor,bence isteyen herkes mutlaka bu duyguyu yaşayacak..Yeterki hayırlısıyla doğru zamanda olsun..
Öğrendim ki Eda'da hamileymiş,çok sevindim :46: Sağlıkla alalım Edoş inşallah kucağımıza.. :nazar: :nazar: :nazar:
Artık çalışmıyorum fırsat buldukça gireceğim topiğe,eski haline dönüştürmeye çalışalım burayı :21: :21:
Şimdilik öpüyorum hepinizi :54: :54: :54:

canım benim ne kadar güzel haberler bunlarr :nazar:
sonunda başardık ve bebişlerimize kavuştuk..
birazcık uğraştırdılar bizi ama sonunda inatlarını da kırdık..
hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günlerde gelir inş..

artık sık sık girelim ve bebişlerimizin heyecanlarına hızla devam edelimm..

darısı tuğbanında başına inş..

öpüyorum çokk :16: kendine ve bebişine çok iyi bakk..

edoşum senin hamileliğin nasıl gidiyor? bir sıkıntı yoktur umarım.
testlerini falan yaptırmışsındır. tahminim kızdan yana senin için :) hayırlısı olsun tabii.

handanı çok yeni duyduğumdan tahmin yürütmiyorum :D

sultan kuşumm, sen nasılsın, prenses nasıl?

deniz, efecik kocaman adam oldu artık sanırım :)

sevgi, buğlem prensesle hayat nasıl gidiyor, başladın mı çalışmaya?

hepinizi yeniden ve çok çok öptüm.

çok şükür herşey yolunda canımm..
testlerimi yaptırdım herşey normal çıktı..

ayın 20 sinde randevum var..dr o zaman cinsiyetini söylerim dedi..
bu gittiğimde aslında gördü ama yanılmak istemiyorum dedi..

ben her ne kadar kız istesemde hislerim erkekten yana..
sağlıklı olsun da en önemlisi bu..

özledim hepinizi..Utku bebeği çok öpüyorum..

sünnet için de en iyisini yapmışsın canımm..geçmiş olsunn..

Nihayet bende hamileyim :49: Aslında pek yeni bir olay değil ama ben anca fırsat bulabildim foruma girmeye.. Çok uğraştım ama sonunda başarıya ulaştım :9:
Her zaman söylediğimiz gibi umudumuzu yitirmemek gerekiyor,bence isteyen herkes mutlaka bu duyguyu yaşayacak..Yeterki hayırlısıyla doğru zamanda olsun..
Öğrendim ki Eda'da hamileymiş,çok sevindim :46: Sağlıkla alalım Edoş inşallah kucağımıza.. :nazar: :nazar: :nazar:
Artık çalışmıyorum fırsat buldukça gireceğim topiğe,eski haline dönüştürmeye çalışalım burayı :21: :21:

:46::46::46::46::46:
kuşumm çook sevindim..allahım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla kucağınıza almakta nasıp
olur inşallah...:34::34::34:

inşallah darısı en kısa zamanda isteyen tüm arkadaşlarımın başına başta tuğba olmak üzere inşallah..

biz çoook iyiyiz canlarım kızımla şuan 2 aylık olduk sayılırız ...:nazar::nazar::nazar::54::54::54:

çooook öptüm sizi

çiğdemciiiim paşamız sünnet olmuş maşallah
damat olur inşallah ....çook geçmiş olsun..
bir kezde burdan kutlayım dedim :1::1::1:

slm kızlarrr eşimin dededi vefat etti 2haftadır cenazedeyizzzz.

ben bu ayda adet oldum.

iyi dileklerinizz için çok saolun kızlarr.

handancım hayırlı olsunnn

hperi,edammm çok sevindim hayırlı olsun kızlar sağlı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah :nazar: :16:

sultancım maşallah cnm 2 aylıkmı oldunz zaman ne çabuk geçiyor oğlum 11 aylık oldu ve mayıs 25 de doğum günü var düşünebiliyormusun daha dün gibi çok öpüyorum sizi:54: bu arada minik meleğimizin ismini ne koydunuz? :emir_bebek:

canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin allah isteyen herkese versin
teşekkür ederim canım,amin amin inşallah..
çoook sevindim canım benim...Darısı isteyenler inş..Fırsat buldukça geliyoruz;ama birirnin toplaması lazım sanırım herkesi:)
inşallah öznurcuğum,teşekkür ederim..
evet toplaşalım yine eskisi gibi..
:118::118::118::118::118:

Handancım nasıl sevindim anlatamam :)
hepimiz birer birer hamile kaldık, kimimiz yaşını kutladı bebeğinin, kimimiz bizim gibi yeni yeni alışıyor bebekli hayata. derken Eda ve sen hamilesiniz :)
İnşallah çok yakında Tuğba'nın da iyi haberlerini lacağız. ben yürekten inanıyorum. herşeyin başı pozitif düşünce.
çok ama çok tebrik ediyorum, bu arada yolu neredeyse yarılamışsınız, allah sağlıkla tamamlamak, kucağına almak nasip etsin.
inşallah kuzucum.
bu arada cinsiyet belli mi? isim :)
daha sık gelin kızlar, herkesi çok özledim ben.

biz de büyüyoruz işte, kolay bir bebek Utku.
geçen cumartesi sünnet bile olduk :)
herkese sevgiler çok.

Bu arada mutlukız Kübra, doğum yaptın sanırım, nasıl geçti, herşey yolunda mı :)
kuzucum çok teşekür ederim..evet hep beraber çıktık bu yola,ve çok şükür çoğumuz başarıya ulaştık :)) allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..
cinsiyet henüz belli değil,benimki pek inatçı keçi..bu ayki kontrolden umutluyum,hep tembihliyorum göstersin diye :9: ikili test zamanında kız gibi görünmüştü ama netleştiremedik bir türlü.. isim konusu da henüz belli değil,şu cinsiyeti bir öğrenelim bu konuya öyle yoğunlaşalım dedik..
:nazar: maşallah Utku'cuğa,büyümüş erkek olmuş..nasıl kolay geçmiştir umarım o dönem?
canım benim ne kadar güzel haberler bunlarr :nazar:
sonunda başardık ve bebişlerimize kavuştuk..
birazcık uğraştırdılar bizi ama sonunda inatlarını da kırdık..
hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günlerde gelir inş..

artık sık sık girelim ve bebişlerimizin heyecanlarına hızla devam edelimm..

darısı tuğbanında başına inş..

öpüyorum çokk :16: kendine ve bebişine çok iyi bakk..
evet edoş pek beklettiler bizi ama olsun,doğru zaman bu zamanmış demek ki..sağlıkla gelsinler inşallah..
:16: :16: bende öptüm,görüşürüz..
:46::46::46::46::46:
kuşumm çook sevindim..allahım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla kucağınıza almakta nasıp
olur inşallah...:34::34::34:

inşallah darısı en kısa zamanda isteyen tüm arkadaşlarımın başına başta tuğba olmak üzere inşallah..

biz çoook iyiyiz canlarım kızımla şuan 2 aylık olduk sayılırız ...:nazar::nazar::nazar::54::54::54:

çooook öptüm sizi
amin kuşum çok teşekkür ederim :))
:nazar: maşallah size,prenses hızla büyüyordur.öp onu benim için...
slm kızlarrr eşimin dededi vefat etti 2haftadır cenazedeyizzzz.

ben bu ayda adet oldum.

iyi dileklerinizz için çok saolun kızlarr.

handancım hayırlı olsunnn
başınız sağolsun tuğbacığım.
allah en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah,hep dualarımdasın..merak etme mutlaka zamanı gelince sende yaşayacaksın bu duyguyu..hiçbir zaman inancını,umudunu kaybetme...
hperi,edammm çok sevindim hayırlı olsun kızlar sağlı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah :nazar: :16:
teşekkürler rafiye,amin inşallah..

Yaşını dolduran bebişlerimize kocaman bir :nazar::nazar::nazar: İyiki doğmuşlar,allah uzun ömürler versin analı babalı sağlıkla inşallah..

aşk meleği, babu, ua27, kubi ve aklıma gelmeyen diğerleri...
hepinizi ve burdaki sohbeti hep güzel hatırlıyorum.
umarım herşey yolundadır.
sevgiler

evet yaa artık umudu kesmis olacaklarki hiç uğramamışlar aylardır..
bebişleri büyütüyorlardır :emir_bebek: :emir_bebek:
herke iyidir inşallah..

çokkk uzun zamandan sonra herkese merhaba canlarımmm bir müjdede ben vereyim istedimmm bende hamişimmmmm:)) 15 haftamız oldu çok zorlu geçti ilk günlerimiz trombofili hastası olduğum için hergün göbişimden iğneoluyorum bunun yanında çok sıkı tuttu dr ilk 3ayımızı her türlü önlemi aldık şükür şimdi çok iyiyizzz handancığım gözün aydınn demek sende hamişsin edoşlada aynı dönemde kaldık hamile Rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn
bebişlerimiz nasıl annelerimiz nasıl çiğdem,sultan sizlerde iyisinizdir umarım öznur gül nimet ismini anımsayamadığım diğer arkadaşlarım sizlerede selamlar sevgilerrr

slm kızlar nasılsınız bakıyım ay kk ya bır gırdım super haberler aldım yaaa... :16:handancım .edacım canlarım cok ama cok sevındım kızlar ya uzun zamandır gıremıyorum malum bebiş olunca ilgi alaka paşama oluyo:9::nazar:kızlar rabbım tamamına erdırsın saglıkla kucagınıza alın ınşlh cok sevındım yaaa....:16:bızıde sorarsanız teyzeleri pazartesi 3 aylık olcaz ınşlh ...uykusuz gecelerım oluyor ama deger ama bır guldugu zaman uyku falan uykusuzlugunu unutuyo ınsan..neyse kızlar ben kacarr.. benı tanıyan herkeze slmlar k.i b oldumu:3::54::54:[/COLOR

handancım hayırlı olsun bacım cok sevındım rabbım kucana almayı nasıp etsın...calısmadıgına sevndım... bende gırmeye calısırım artık fırsat buldukça eskısı gıbı yapalım topiğimizi kızzz:1::1:

:19::20::5:ay handan hanı kk ya gırcektın kız 3 kezdır gırıyorum kızları bulurmuyum dıye ama yoksunuz...:19:

çokkk uzun zamandan sonra herkese merhaba canlarımmm bir müjdede ben vereyim istedimmm bende hamişimmmmm:)) 15 haftamız oldu çok zorlu geçti ilk günlerimiz trombofili hastası olduğum için hergün göbişimden iğneoluyorum bunun yanında çok sıkı tuttu dr ilk 3ayımızı her türlü önlemi aldık şükür şimdi çok iyiyizzz handancığım gözün aydınn demek sende hamişsin edoşlada aynı dönemde kaldık hamile Rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn
bebişlerimiz nasıl annelerimiz nasıl çiğdem,sultan sizlerde iyisinizdir umarım öznur gül nimet ismini anımsayamadığım diğer arkadaşlarım sizlerede selamlar sevgilerrr

canım ya çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
kesinlikle inanmak gerek olacağına inandıktan sonra rabbim veriyo allah isteyen arkadaşlarada bi an önce nasip etsin

canım ya çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
kesinlikle inanmak gerek olacağına inandıktan sonra rabbim veriyo allah isteyen arkadaşlarada bi an önce nasip etsin

sağol canım allah razı olsun haklısın Rabbim isteyen herkese nasip etsin verdiği evlatlarıda bizlere bağışlasın inşallahhhhh:nazar:

Back
X