Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız bakıyım ay kk ya bır gırdım super haberler aldım yaaa...handancım .edacım canlarım cok ama cok sevındım kızlar ya uzun zamandır gıremıyorum malum bebiş olunca ilgi alaka paşama oluyo
kızlar rabbım tamamına erdırsın saglıkla kucagınıza alın ınşlh cok sevındım yaaa....
bızıde sorarsanız teyzeleri pazartesi 3 aylık olcaz ınşlh ...uykusuz gecelerım oluyor ama deger ama bır guldugu zaman uyku falan uykusuzlugunu unutuyo ınsan..neyse kızlar ben kacarr.. benı tanıyan herkeze slmlar k.i b oldumu
[/COLOR
cumartesi oğlumun doğumgünüydü kutladık özayım çok mutlu oldu şimdiden herşeyi anlıyo:)) 1 sene ne çabuk geçti... allahım isteyen herkese nasip etsin
çokkk uzun zamandan sonra herkese merhaba canlarımmm bir müjdede ben vereyim istedimmm bende hamişimmmmm:)) 15 haftamız oldu çok zorlu geçti ilk günlerimiz trombofili hastası olduğum için hergün göbişimden iğneoluyorum bunun yanında çok sıkı tuttu dr ilk 3ayımızı her türlü önlemi aldık şükür şimdi çok iyiyizzz handancığım gözün aydınn demek sende hamişsin edoşlada aynı dönemde kaldık hamile Rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn
bebişlerimiz nasıl annelerimiz nasıl çiğdem,sultan sizlerde iyisinizdir umarım öznur gül nimet ismini anımsayamadığım diğer arkadaşlarım sizlerede selamlar sevgilerrr
sultancım maşallah cnm 2 aylıkmı oldunz zaman ne çabuk geçiyor oğlum 11 aylık oldu ve mayıs 25 de doğum günü var düşünebiliyormusun daha dün gibi çok öpüyorum sizibu arada minik meleğimizin ismini ne koydunuz?
![]()
handancım çokkkkkkkkkkkk sevindim hep düşünüyodum bu kız napıyo diyo ay allahıma şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inş cnm tebriklerevet yaa artık umudu kesmis olacaklarki hiç uğramamışlar aylardır..
bebişleri büyütüyorlardır![]()
herke iyidir inşallah..
cumartesi oğlumun doğumgünüydü kutladık özayım çok mutlu oldu şimdiden herşeyi anlıyo:)) 1 sene ne çabuk geçti... allahım isteyen herkese nasip etsin
maşallah canım ..allahım tamamına erdirir inşallah kucağınıza sağlıkla almak nasip olur...
Sultancığım çok tşk ederimm canımm aminnn inşallahhhh Buğlemciğide senide öpüyorummm
çok sevindim canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahçokkk uzun zamandan sonra herkese merhaba canlarımmm bir müjdede ben vereyim istedimmm bende hamişimmmmm:)) 15 haftamız oldu çok zorlu geçti ilk günlerimiz trombofili hastası olduğum için hergün göbişimden iğneoluyorum bunun yanında çok sıkı tuttu dr ilk 3ayımızı her türlü önlemi aldık şükür şimdi çok iyiyizzz handancığım gözün aydınn demek sende hamişsin edoşlada aynı dönemde kaldık hamile Rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn
bebişlerimiz nasıl annelerimiz nasıl çiğdem,sultan sizlerde iyisinizdir umarım öznur gül nimet ismini anımsayamadığım diğer arkadaşlarım sizlerede selamlar sevgilerrr
teşekkür ederim canım,amin inşallahhandancım hayırlı olsun bacım cok sevındım rabbım kucana almayı nasıp etsın...calısmadıgına sevndım... bende gırmeye calısırım artık fırsat buldukça eskısı gıbı yapalım topiğimizi kızzz![]()
eh uzun zaman sonra evde olunca,toparlanacak çok şey var..fırsat bulamadım pek bilgisayarı açmaya..girmeye çalışacağım bundan sonra daha sıkay handan hanı kk ya gırcektın kız 3 kezdır gırıyorum kızları bulurmuyum dıye ama yoksunuz...
![]()
maşallah oğluşunamerhaba.....
haftasonu ,herkes gezmelerde sanırım..İnşallah keyifler yerindedir..
bende herşey aynı,iş, ev ve bebeğim arasında gün boyu mücadele veriyorum..Arada yalnız ve çalışan bir anne olmanın sendromunu yaşıyorum tabi![]()
her geçen gün sevimliliği artan bi oğlum var..yürüyor,hatta koşuyor..dün saçlarını tıraş ettik..sevimliliği daha da ortaya çıktı..Anne demesine bayılıyorum..attı oyununa bayılıyor..Elindeki herşeyi atıp "hattı" diyor..bundan da çoook zevk alıyor..Bizden böyle..![]()
allah sağlıklı,uzun,analı babalı bir ömür versin,iyiki doğmuşcumartesi oğlumun doğumgünüydü kutladık özayım çok mutlu oldu şimdiden herşeyi anlıyo:)) 1 sene ne çabuk geçti... allahım isteyen herkese nasip etsin
amin canım teşekkür ederim,sen nasılsın? seninde son zamanların galiba tickerdan anladığım :)) allah bir avazda,kolay bir doğum nasip etsin..handancım çokkkkkkkkkkkk sevindim hep düşünüyodum bu kız napıyo diyo ay allahıma şükür hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inş cnm tebrikler
ua27 cnm sende kucağına almışsın ay ne güzel maşallah![]()
kızlar biz dün öğrendik PAŞA 'mız geliyorrr![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim nimetçim,amin inşallah..selam kızlar..aylar sonra uzun syfalar görmek çok güzel..göz attığım kadarıyla handan gelmiş,hamileliğin hayırlı olsun canım...Allah tamamına erdirsin inşallah..öznurcum yeni yaşınız kutlu olsun canım,çok hızlı geçtiğine eminim çünkü biz bile 5 aylık olacağız ve nasıl geçiyor anlamıyorum..
topik eskisi gibi olur insallah ben coğu zaman internete girmeye vakit bulamıyorum aslında ama hergün 3-4 kişi bile girse baya hareketlilik olacağını düşünüyorum.. bu arada ben kendi sütümden yoğurt yaptım ilki tutmadı ama ikincisi ayran gibi oldu bunu araştırıyordum :) aranızda deneyen ve nasıl olduğunu bilen var mı kızlar? hepinizi çok öpüyorum..
![]()
gözünüz aydın edoşum,tebrik ederim..bizim de prensesimiz geliyor :112:
evet yaa artık umudu kesmis olacaklarki hiç uğramamışlar aylardır..
bebişleri büyütüyorlardır![]()
herke iyidir inşallah..
çokkk uzun zamandan sonra herkese merhaba canlarımmm bir müjdede ben vereyim istedimmm bende hamişimmmmm:)) 15 haftamız oldu çok zorlu geçti ilk günlerimiz trombofili hastası olduğum için hergün göbişimden iğneoluyorum bunun yanında çok sıkı tuttu dr ilk 3ayımızı her türlü önlemi aldık şükür şimdi çok iyiyizzz handancığım gözün aydınn demek sende hamişsin edoşlada aynı dönemde kaldık hamile Rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn
kızlar biz dün öğrendik PAŞA 'mız geliyorrr![]()
![]()
![]()
selam kızlar..aylar sonra uzun syfalar görmek çok güzel..göz attığım kadarıyla handan gelmiş,hamileliğin hayırlı olsun canım...Allah tamamına erdirsin inşallah..öznurcum yeni yaşınız kutlu olsun canım,çok hızlı geçtiğine eminim çünkü biz bile 5 aylık olacağız ve nasıl geçiyor anlamıyorum..
topik eskisi gibi olur insallah ben coğu zaman internete girmeye vakit bulamıyorum aslında ama hergün 3-4 kişi bile girse baya hareketlilik olacağını düşünüyorum.. bu arada ben kendi sütümden yoğurt yaptım ilki tutmadı ama ikincisi ayran gibi oldu bunu araştırıyordum :) aranızda deneyen ve nasıl olduğunu bilen var mı kızlar? hepinizi çok öpüyorum..
![]()
gözünüz aydın edoşum,tebrik ederim..bizim de prensesimiz geliyor :112: