Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kızlar,

biz iyiyiz. oğluma her geçen gün büyüyen bir aşkla bağlanıyorum.
ne olacak sonumuz, hiç bilmiyorum :)

arada ben de uğramaya çalışırım.
günlerdir açıyorum ama hep bişey çıktı yazamadım, nihayet bugün toparladım artık.
herkesi çok özledim :)

sevgiler

nimetcim selam, açtığın topiğe baktım da insanlar yadırgamışlar tuhaf, oysa ki ben başından beri dondurucuya süt depoluyorum ve oğlum biberon almıyor. ben de bu sütleri yoğurt yaparak, pirinç unlu mamasına karıştırarak falan vereceğim. bu yapılan bişey, neden bu kadar yadırgandın anlamadım hiç. neyse ki biri seninle hemfikir olmuş da bilgi paylaşımı olmuş nihayet :D
ayran gibi olduğunu ben başka arkadaşlarımdan da duydum ama zaten bebeğin yemesi için ideal kıvam. bebeğine yedirebildin mi peki?
selam canım..yediremedim ne yazıkki :( dolaba biraz daha sertleşsin diye koydum ama kıvamı dahada sıvılaştı..bu aralar çok yoruluyorum,sütüm az çünkü Eymen diş çıkarıyor:emir_bebek: tekrar deneyemedim ama bol sütlü bir zamanda tekrar deneyeceğim :)

selam kızlar,

biz iyiyiz. oğluma her geçen gün büyüyen bir aşkla bağlanıyorum.
ne olacak sonumuz, hiç bilmiyorum :)

arada ben de uğramaya çalışırım.
günlerdir açıyorum ama hep bişey çıktı yazamadım, nihayet bugün toparladım artık.
herkesi çok özledim :)

sevgiler

seni çok iyi anlıyorum canım..çünkü benimde tek aşkım oğlum artık..ben onu zaten hep böyle seviyordum ama ondan karşılık aldıkça aramızdaki bağ kuvvetleniyor..ahh aşk ahhh:17:

slm kızlar nasılsınız bakalımm..vallahi ben oğluşumla gunumu gecırıyorumm aksamda hışşş dıye yoruluyorum:52::52: ama yınede cok guzell annelık yaaaa.. bır gulusu yetıyo vallahii..eee topıkde ne var ne yok bakalım arada gırıyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor bızım yaramaz kucamdayken ızın vermıyor:emir_bebek::emir_bebek:neyse kızlar öptum sızlerıı

selam kızlar eskiden bebişlerimiz yokken hoş sohbet ediyorduk şimdi bebeişlerden vakit bulup giremiyoruz arada bakıyorum maşallah bebişlerinz olmuş çok mutlu oluyorum allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın .

:emir_bebek: :nazar: bu arada oğluşumun bu ayın 25 de doğum günü var ilk doğum günümüzü kutlicaz nasip olursa herkesi bekliyorum beni bir heyecan sardı ne yapsam ne etsem güzel fikirleriniz varsa benmle paylaşın lütfen çok öptüm sizleri:54:

çok sevindim canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar: :nazar:
ne güzel bizde hemen hemen aynı döneme denk getirebildik hamileliklerimizi :49:
amin inşallah bende hep aynı şekilde dua ediyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..

sağol handancığımm cümlemize Rabbim nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı :nazar::nazar: çok şükürki çoğumuz hamileyiz Rabbim diğer isteyen arkadaşlarrımızda nasip etsin benimde duam hep buu çok öpüyorum

inşallah :)
çok sevindim canım yaa, ben bu mesajı okuyana kadar sen 3 hafta daha büyüdün. umarım herşey yolundadır. öpüyorum çok, sevgiler :)
Sağol çiğdemciğimmm arada oğluşum beni biraz korkutsada hamdolsun iyi gidiyoruz yolu yarıladık allahın izniyleee utkucuğum nasıllll Rabbim herkesin evladını bağışlasınnnn benimkinide inşallahhh:nazar:

mrb arkadaşlar nasılsınız fırsat bulup gelemiyorum süt iznim bitti akşamlarıda oğlumla zaman geçiyo uyuyuncada iş güç zaman nasıl geçiyo anlamadım. artık iyice yürüyo hiçdurmuyo yerinde çok hareketli bi oğlum var...

gunaydın kızlar nasılsınız bakıyım canlarımm...ayy benı hıc sormayın aynı betus gıbı bende oğluşumla ugrasmaktan aksam nasıl oluyor hıc anlamıyorum vallahiii:27::27: ama yınede cok guzel seyler :emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız bakıyım :52::52: benı sorarsanız oğlusumla gunum gecıyor vallahiii sızlerı merak ettım de bır gırıyım dedımmm..neyse kızlar k.i.b :54::54:

Selam kızlar :3:
Herkes iyidir inşallah..
Ben ve kızım iyiyiz,büyüyoruz :49: Çok şükür herşey yolunda :nazar: :nazar: :nazar:
Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin,öpüyorum çok :54:

Back
X