Ama 4 gündür yapıyorum koyulaştı testim yine de iğne etkisi midir?12. Gün iğnenin etkisiyle pozitif veriyordur yüksek ihtimalle.
Ama 4 gündür yapıyorum koyulaştı testim yine de iğne etkisi midir?
Daha önce kimyasal geçirmiştim yine kimysal sanırım. Çok adet ağrım var ve yoğun lekelenme olarak devam ediyor.teşekkür ederim cevaplar için.şehir dışındayım ne yapacağımı bilemedimSanırım git gide silikleşmesi gerekiyordu.
Daha önce kimyasal geçirmiştim yine kimysal sanırım. Çok adet ağrım var ve yoğun lekelenme olarak devam ediyor.teşekkür ederim cevaplar için.şehir dışındayım ne yapacağımı bilemedim
Bu arada bu testler 12.gün değil bıgün 13.gün dün daha silikti12. Gün iğnenin etkisiyle pozitif veriyordur yüksek ihtimalle.
Teşekkür ediyorum adet sancısı ve aşırı lekelenme var. Yanımda progesteron var ama alıp almamakta kararsızım doktoruma ulaşmaya çalılıyorumHayırlısı olsun inşallah diyelim. Ağrılarınız biter inşallah.
Merhaba kimyasal gebelik olsa bile beta sıfırlanmadan adet olamıyorsunuz o yüzden bence çatlatma iğnesinin etkisinden böyle çıkıyor zaten yoğun kanamanızda başlamış ama yine de aklınız da soru işareti varsa tek çözüm kan da gebelik testi olur.Merhabalar arkafaşlar, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı.iğnenin 12.günü yani dün çok ağrılı olarak adetim başladı yoğun lekelenme şuan. Ama gebelik tetslerim böyle çıkıyor aynı durumu yaşayanlar yardım edebilir mi lütfen? Şehir dışımdayım doktoruma gidemiyorum.Eki Görüntüle 3087825 Eki Görüntüle 3087826
Kimyasal gebelik geçirdiğimde değerim 125 iken adetim başladı benim.diğer ay sıfırlandı.4 gündür yapıyorum koyulaştı günden güne.ama haklısınız adetim lekelenme olrak başladı sanırım yoktur.teşekkürlerMerhaba kimyasal gebelik olsa bile beta sıfırlanmadan adet olamıyorsunuz o yüzden bence çatlatma iğnesinin etkisinden böyle çıkıyor zaten yoğun kanamanızda başlamış ama yine de aklınız da soru işareti varsa tek çözüm kan da gebelik testi olur.
Rica ederim tek çözüm beta ve iki güne bir artış bakılması.Kimyasal gebelik geçirdiğimde değerim 125 iken adetim başladı benim.diğer ay sıfırlandı.4 gündür yapıyorum koyulaştı günden güne.ama haklısınız adetim lekelenme olrak başladı sanırım yoktur.teşekkürler
Çok teşekkürler açıkçası karın ağrısından ötürü bende aynı şeyi düşündüm.kaçıncı gün farkettiniz durumu bir zarar verdi mi? Çok geçmiş olsunMutlaka doktora gidin betanıza baktırın sizi korkutmak istemem ama ben geçen sene aynı durumu yaşadım ve dış gebelik çıktı ama ben çatlama iğnesi olmadım sizin belkide iğnenin etkisidir hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim inşallah, hemen anlıyorlar mı ultrasonda dış gebeliği? Daha adetin 3.günü?İnşAllah kötü bir şey çıkmaz ama ben adetin 3.günü doktor kontrolüne gittiğimde hamileliği öğrenmiştim ve sonuç dış gebelik.. Kendi doktorunuz olmasa bile geçici başka bir doktora görünün geciktirmeyin
Çok geçmiş olsun, ultrasonda mı gördüler dış gebeliği? Tatildeydim buradan bir ödel hastaneden rasgele randevu aldım akşam ve yarın sabahta test yapacağım eğer koyulaşma varsa direk hastaneye gideceğim. Akşam yapmamım sebebi bu attığım testlerde ben idrar tutmadım hatta 15 dk olmuştu lavaboya gireli.akşam da tutup yapacağım.inşallah dış gebelik değildir iğne etkisidirİnşAllah kötü bir şey çıkmaz ama ben adetin 3.günü doktor kontrolüne gittiğimde hamileliği öğrenmiştim ve sonuç dış gebelik.. Kendi doktorunuz olmasa bile geçici başka bir doktora görünün geciktirmeyin
3.gün hemen anlamadılar ama ihtimal olduğunu söylemişti doktorum 2günde bir kan verdim takip edildim ultrasonda sonradan kesinleşti 2doz iğne ile düşürülmeye çalışıldı fakat ne yazıkki o kdr erken öğrenilmesine rağmen düşmedi ve tüpüm patladı acil ameliyatla tüpüm alındı korkutmak değil amacım lütfen yanlış anlamayın bu stresi ben yaşadım kimse yaşamasın Rabbim yaşatmasın. En azından kendiniz doktora gitmesenizde 2gün ara ile kan verin ona göre bi doktora gidin ihmal etmeyin.Çok geçmiş olsun, ultrasonda mı gördüler dış gebeliği? Tatildeydim buradan bir ödel hastaneden rasgele randevu aldım akşam ve yarın sabahta test yapacağım eğer koyulaşma varsa direk hastaneye gideceğim. Akşam yapmamım sebebi bu attığım testlerde ben idrar tutmadım hatta 15 dk olmuştu lavaboya gireli.akşam da tutup yapacağım.inşallah dış gebelik değildir iğne etkisidir
Haklısınız teşekkür ederim bilgi için.normal adet oldunuz ama sonuç öyle oldu demekki.birdaha yaşamazsınız inşallah tekrar gebe kalamadınız sanırım henüz.Allah isteyene versin tedavi süreci zor.3.gün hemen anlamadılar ama ihtimal olduğunu söylemişti doktorum 2günde bir kan verdim takip edildim ultrasonda sonradan kesinleşti 2doz iğne ile düşürülmeye çalışıldı fakat ne yazıkki o kdr erken öğrenilmesine rağmen düşmedi ve tüpüm patladı acil ameliyatla tüpüm alındı korkutmak değil amacım lütfen yanlış anlamayın bu stresi ben yaşadım kimse yaşamasın Rabbim yaşatmasın. En azından kendiniz doktora gitmesenizde 2gün ara ile kan verin ona göre bi doktora gidin ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?