Pozitif gebelik testi ama adetim aynı şeyi yaşayan var mı

ddmozgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
32
2
1
36
Merhabalar arkafaşlar, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı.iğnenin 12.günü yani dün çok ağrılı olarak adetim başladı yoğun lekelenme şuan. Ama gebelik tetslerim böyle çıkıyor aynı durumu yaşayanlar yardım edebilir mi lütfen? Şehir dışımdayım doktoruma gidemiyorum.

12. Gün iğnenin etkisiyle pozitif veriyordur yüksek ihtimalle.

Daha önce kimyasal geçirmiştim yine kimysal sanırım. Çok adet ağrım var ve yoğun lekelenme olarak devam ediyor.teşekkür ederim cevaplar için.şehir dışındayım ne yapacağımı bilemedim

Hayırlısı olsun inşallah diyelim. Ağrılarınız biter inşallah.

Merhaba kimyasal gebelik olsa bile beta sıfırlanmadan adet olamıyorsunuz o yüzden bence çatlatma iğnesinin etkisinden böyle çıkıyor zaten yoğun kanamanızda başlamış ama yine de aklınız da soru işareti varsa tek çözüm kan da gebelik testi olur.

Kimyasal gebelik geçirdiğimde değerim 125 iken adetim başladı benim.diğer ay sıfırlandı.4 gündür yapıyorum koyulaştı günden güne.ama haklısınız adetim lekelenme olrak başladı sanırım yoktur.teşekkürler

Mutlaka doktora gidin betanıza baktırın sizi korkutmak istemem ama ben geçen sene aynı durumu yaşadım ve dış gebelik çıktı ama ben çatlama iğnesi olmadım sizin belkide iğnenin etkisidir hakkınızda hayırlısı olsun.

Rica ederim tek çözüm beta ve iki güne bir artış bakılması.

Çok teşekkürler açıkçası karın ağrısından ötürü bende aynı şeyi düşündüm.kaçıncı gün farkettiniz durumu bir zarar verdi mi? Çok geçmiş olsun

İnşAllah kötü bir şey çıkmaz ama ben adetin 3.günü doktor kontrolüne gittiğimde hamileliği öğrenmiştim ve sonuç dış gebelik.. Kendi doktorunuz olmasa bile geçici başka bir doktora görünün geciktirmeyin

Doktorumla görüştüm hiç ilgilenmedi yakında bir hastane varsa gidin dedi.bekleyeceğim artık şehre dönene kadar inşallah bir sıkıntı yaşamam.

Teşekkür ederim inşallah, hemen anlıyorlar mı ultrasonda dış gebeliği? Daha adetin 3.günü?

Çok geçmiş olsun, ultrasonda mı gördüler dış gebeliği? Tatildeydim buradan bir ödel hastaneden rasgele randevu aldım akşam ve yarın sabahta test yapacağım eğer koyulaşma varsa direk hastaneye gideceğim. Akşam yapmamım sebebi bu attığım testlerde ben idrar tutmadım hatta 15 dk olmuştu lavaboya gireli.akşam da tutup yapacağım.inşallah dış gebelik değildir iğne etkisidir

3.gün hemen anlamadılar ama ihtimal olduğunu söylemişti doktorum 2günde bir kan verdim takip edildim ultrasonda sonradan kesinleşti 2doz iğne ile düşürülmeye çalışıldı fakat ne yazıkki o kdr erken öğrenilmesine rağmen düşmedi ve tüpüm patladı acil ameliyatla tüpüm alındı korkutmak değil amacım lütfen yanlış anlamayın bu stresi ben yaşadım kimse yaşamasın Rabbim yaşatmasın. En azından kendiniz doktora gitmesenizde 2gün ara ile kan verin ona göre bi doktora gidin ihmal etmeyin.

Haklısınız teşekkür ederim bilgi için.normal adet oldunuz ama sonuç öyle oldu demekki.birdaha yaşamazsınız inşallah tekrar gebe kalamadınız sanırım henüz.Allah isteyene versin tedavi süreci zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…