Pozitif gebelik testi ama adetim aynı şeyi yaşayan var mı

Çok teşekkürler açıkçası karın ağrısından ötürü bende aynı şeyi düşündüm.kaçıncı gün farkettiniz durumu bir zarar verdi mi? Çok geçmiş olsun
Ben adet olmadan birkaç gün önce test yapmaya başladım hep çok silik çıkıyordu sonra adet oldum doktora gittim beta 60 çıktı dışmı kimyasalmı anlayamadılar sonra günden güne testim daha koyu çıkmaya başladı ve beta takibiyle dış gebelik olduğu anlaşıldı. Dilerim sizin değildir.

İnşallah değildir sabah test yapıcam eğer hala koyuysa randevu aldım hastaneye gideceğim.60 tan sonraki 2 günde bir verilen değeriniz kaçtı acaba

Haklısınız teşekkür ederim bilgi için.normal adet oldunuz ama sonuç öyle oldu demekki.birdaha yaşamazsınız inşallah tekrar gebe kalamadınız sanırım henüz.Allah isteyene versin tedavi süreci zor.
Rabbim kimseye yaşatmasın Sonrasında beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık şuan 6ay 1günlük kızım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah değildir sabah test yapıcam eğer hala koyuysa randevu aldım hastaneye gideceğim.60 tan sonraki 2 günde bir verilen değeriniz kaçtı acaba
O ara ev taşıyordum doktorda büyük ihtimal kimyasal değince 1 hafta gitmedim bir hafta sonraki değerler küçük küçük artıp azaldı en son 371 de iğne yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…