- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.001
Insallah da olmaz cnm gogusortasından uca dogru bı acı var ya bakalım adet olcakmıyızBenimde bugün bat günü hayla bişey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah da olmaz cnm gogusortasından uca dogru bı acı var ya bakalım adet olcakmıyızBenimde bugün bat günü hayla bişey yok
Benimde kasiklarima belim çok ağrıyor goguelerimde çok acı var ama adet belitisde olabilir inşallah olmayız tek dileğim bu bu ara herkes hamile eşimin ailesinde kafayı yemek üzereyim gerçektenInsallah da olmaz cnm gogusortasından uca dogru bı acı var ya bakalım adet olcakmıyız
Ay sorma cnm benımde annem benı gec dogurmus baada basladılar olmuypmu ıkı sene olmak ızere yas gıdıyo sınırlerım bozulduBenimde kasiklarima belim çok ağrıyor goguelerimde çok acı var ama adet belitisde olabilir inşallah olmayız tek dileğim bu bu ara herkes hamile eşimin ailesinde kafayı yemek üzereyim gerçekten
Benimde 2bucuk senedir evliyiz 2 senedir olmuyor yaş 24 sizin yaş kacAy sorma cnm benımde annem benı gec dogurmus baada basladılar olmuypmu ıkı sene olmak ızere yas gıdıyo sınırlerım bozuldu
26 günde bir olduğu için silik çıkabilirim veya geç döllenme falan olmuşsa bende kafayı yemek uzereyim
28 e gırdım ben cnm dr a gıttınmı pekı nasıl bırlıkte oluyosun ben ıkı aydır ıstıorum ıkı gunde bır bazen ıc gune uzuyor yapıp ya hıc kalkmıyorum yda bıkac saat yatıyorumBenimde 2bucuk senedir evliyiz 2 senedir olmuyor yaş 24 sizin yaş kac
Bende garanti olsun diye birer gün arayla birlikte oluyoruz beline yastık desteği alıyorum hemen kalkmiyorun bunay folbiol folikasite başladım esimede mesir macunu yediriyirum inşaallah faydasını gorurum28 e gırdım ben cnm dr a gıttınmı pekı nasıl bırlıkte oluyosun ben ıkı aydır ıstıorum ıkı gunde bır bazen ıc gune uzuyor yapıp ya hıc kalkmıyorum yda bıkac saat yatıyorum
Dr a falan gıttınmı rahatsızlık varmı bende ıkı aydır folık asıt ıcıyorum esıme daha bısey yedırmedım napsam bılmıyorum sert kahve ıcıyoruz o ıyımı kotumu bılemıyorum aksam ruyamda hamıleydım cıft cızgı gordum cok etkılendım ya persembe dr a gıdıcem 21. Gune kadar yumurtlamam yoktu ıns sogradan yumurtlamısımdır korkuyorumBende garanti olsun diye birer gün arayla birlikte oluyoruz beline yastık desteği alıyorum hemen kalkmiyorun bunay folbiol folikasite başladım esimede mesir macunu yediriyirum inşaallah faydasını gorurum
Hayırlı haberler veririz insallahDr a falan gıttınmı rahatsızlık varmı bende ıkı aydır folık asıt ıcıyorum esıme daha bısey yedırmedım napsam bılmıyorum sert kahve ıcıyoruz o ıyımı kotumu bılemıyorum aksam ruyamda hamıleydım cıft cızgı gordum cok etkılendım ya persembe dr a gıdıcem 21. Gune kadar yumurtlamam yoktu ıns sogradan yumurtlamısımdır korkuyorum
en gec cuma yada cumartesi adet olmam lazım canm yumurtlamama göre hesaplayınca mutlaka yazarım ama simdilik testler negatifCanım bat nezaman. Tutarsa haber ver olurmu. Bende sogan suyu yapayım ozaman
Bat gününü bekle canım umutsuzluğa kapılmaKızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok![]()
Kızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok![]()
ultra erken gebelik testi yazıyo canım,cıkardı heralde olsaydı.eger bu lekelenmem yerleşme kanmasıysa cıkmayabilir tabi ama beklicez artıkYa 3 4 gün varmış takama kafana bekle bakalım nolacak üstteki test after10 diye bı test galiba dimi internette baktim marka hiç bı yerde yok acaba yalandan bi testmi
inşallah sürpriz olur beklicez artıkBat gününü bekle canım umutsuzluğa kapılma
Bende aynı testten yaptim böyle çıktı internetten baktım hiç bı şekilde yok o testtenultra erken gebelik testi yazıyo canım,cıkardı heralde olsaydı.eger bu lekelenmem yerleşme kanmasıysa cıkmayabilir tabi ama beklicez artık![]()
beklemekten baska caremiz yok canm aynı durumdayız inşallah test yanıltıyordurBende aynı testten yaptim böyle çıktı internetten baktım hiç bı şekilde yok o testten
ultra erken gebelik testi yazıyo canım,cıkardı heralde olsaydı.eger bu lekelenmem yerleşme kanmasıysa cıkmayabilir tabi ama beklicez artık![]()
Hayla gelen giden yok bende inşallah gelmezzbeklemekten baska caremiz yok canm aynı durumdayız inşallah test yanıltıyordur![]()
inşallah canım hayırlısıHayla gelen giden yok bende inşallah gelmezz