• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benimde kasiklarima belim çok ağrıyor goguelerimde çok acı var ama adet belitisde olabilir inşallah olmayız tek dileğim bu bu ara herkes hamile eşimin ailesinde kafayı yemek üzereyim gerçekten
Ay sorma cnm benımde annem benı gec dogurmus baada basladılar olmuypmu ıkı sene olmak ızere yas gıdıyo sınırlerım bozuldu

26 günde bir olduğu için silik çıkabilirim veya geç döllenme falan olmuşsa bende kafayı yemek uzereyim

benim de 26 günde oluyor döngüm.
ovulasyon gününü bilmiyorsan bilemezsin tabi.
ben ateş ölçümü yaptığım için biliyorum genelde.
bu gün adet olmazsan yarın ilk idrarla tekrar dene.

28 e gırdım ben cnm dr a gıttınmı pekı nasıl bırlıkte oluyosun ben ıkı aydır ıstıorum ıkı gunde bır bazen ıc gune uzuyor yapıp ya hıc kalkmıyorum yda bıkac saat yatıyorum
Bende garanti olsun diye birer gün arayla birlikte oluyoruz beline yastık desteği alıyorum hemen kalkmiyorun bunay folbiol folikasite başladım esimede mesir macunu yediriyirum inşaallah faydasını gorurum

Bende garanti olsun diye birer gün arayla birlikte oluyoruz beline yastık desteği alıyorum hemen kalkmiyorun bunay folbiol folikasite başladım esimede mesir macunu yediriyirum inşaallah faydasını gorurum
Dr a falan gıttınmı rahatsızlık varmı bende ıkı aydır folık asıt ıcıyorum esıme daha bısey yedırmedım napsam bılmıyorum sert kahve ıcıyoruz o ıyımı kotumu bılemıyorum aksam ruyamda hamıleydım cıft cızgı gordum cok etkılendım ya persembe dr a gıdıcem 21. Gune kadar yumurtlamam yoktu ıns sogradan yumurtlamısımdır korkuyorum

Dr a falan gıttınmı rahatsızlık varmı bende ıkı aydır folık asıt ıcıyorum esıme daha bısey yedırmedım napsam bılmıyorum sert kahve ıcıyoruz o ıyımı kotumu bılemıyorum aksam ruyamda hamıleydım cıft cızgı gordum cok etkılendım ya persembe dr a gıdıcem 21. Gune kadar yumurtlamam yoktu ıns sogradan yumurtlamısımdır korkuyorum
Hayırlı haberler veririz insallah

Kızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok:KK43:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 195
Ya 3 4 gün varmış takama kafana bekle bakalım nolacak üstteki test after10 diye bı test galiba dimi internette baktim marka hiç bı yerde yok acaba yalandan bi testmi
ultra erken gebelik testi yazıyo canım,cıkardı heralde olsaydı.eger bu lekelenmem yerleşme kanmasıysa cıkmayabilir tabi ama beklicez artık :(

ultra erken gebelik testi yazıyo canım,cıkardı heralde olsaydı.eger bu lekelenmem yerleşme kanmasıysa cıkmayabilir tabi ama beklicez artık :KK43:
Bende aynı testten yaptim böyle çıktı internetten baktım hiç bı şekilde yok o testten

Eklentiler

• Screenshot_20171212-122919.webp
    Screenshot_20171212-122919.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 200
ultra erken gebelik testi yazıyo canım,cıkardı heralde olsaydı.eger bu lekelenmem yerleşme kanmasıysa cıkmayabilir tabi ama beklicez artık :KK43:

Benim kimyasal gebelikte bata 1 kala silik de olsa hicbir sey cikmamisti. Hic umudunu kaybetme o yuzden. Hatta soyle soyleyeyim. Bata 1 kala sabahki testim tertemizdi. Ayni gunun gecesi yaptigimda ise bayagi bayagi koyuydu. Ama kader iste ertesi gun adet olmustum.

Back
X