• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evt
Peki adetin 4gün geciktiği zaman belirtilerin var mıydı? Her insan farklıdır ama gene de insan merak ediyor. Akıntı, göğüsler kabızlık. Benim de 3gün gecikti ve normal gebelik testi yaptım negatif.
belirti olarak turşu aşerdim yedim hep iştahım açıldı.Bel çevrem genişledi.Adet günü de göğüs acım başladı birde adetten 2 gün önce yerleşme kanaması oldu.Gerisi gelmeyince bekleyip test yaptım.

B

Silik çıktı 4. Gün.Artık hamile kalmada sıkıntı olmadığını ileriki zamanlarda problem oldugunu anlayınca hcg testi yaptırmaktan vazgeçtim.Eşimin zoruyla 4 gün geçince yaptım.Kan da aldırmadan 10. Gün doktora gittim.
Canım daha önce kimyasal gebelik mi geçirdin. Bu hamilelikte ne yaptın da tutunmayı kolaylaştırdı

1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim.Rahmin toparlanmasını bekledim.O kadar Can'ım.Başka birşey yapmadım.Yumurtlama takibiyle takip ettim hepsini

Eklentiler

• Screenshot_20171211-234206.webp
    Screenshot_20171211-234206.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 169
Evde tekrarlayarak emin olmanı öneririm.Hafif bir pembelik görüyorsunsur t çizgisinde kesin vardır.Çünkü yeniyken telde gözükmeyebiliyor o pembelik.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yarın adet günüm sabah ilk idrarimla yapsam koyulasirmj sizce bu kesin sonucmudur yanılma payı olabilirmi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yarın adet günüm sabah ilk idrarimla yapsam koyulasirmj sizce bu kesin sonucmudur yanılma payı olabilirmi
Koyulaşıyor Can'ım bak sana 2 gün arayla olan resmimi göstereyim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 197
  • image.webp
    image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 187
Kafayı yicem benmi göremiyorum diyorum yoksa kafayı mı yiyorum anlamadım
canım cok zorladım kendimi öyle gördüm ama önemli olan tekrarlayınca koyulascakmı,benim gecen ay cok bariz vardı ama koyulasmadı hamile degildim sen yinede bekle bakalım

Back
X