• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

canım bizim toplam 11 ay falan oldu,ikimizdede sıkıntı yok yumurtlama günlerimide cok net biliyorum agrım oluyo ama olmadı simdiye kadar,inşallah bu ay olmustur :)
Benimde 2 seneye yakın uğraşıyoruz bende aynı şekil anlıyorum çok ağrım oluyor bizde de bir sknti yok ama olmadı bu zamana kadar nasip bekliyoruz bakalim

Benimde 2 seneye yakın uğraşıyoruz bende aynı şekil anlıyorum çok ağrım oluyor bizde de bir sknti yok ama olmadı bu zamana kadar nasip bekliyoruz bakalim
inşallah olur canm en kısa zamanda,nasip ne zmansa o zman ben artık ona inanıyorum.Allah saglıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.ben bu ay sogan suyu ictim inşallah tutar bu ay bakalım

Kızlar Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?Kullanmıyorsanız boşa Zaman kaybı.Sıkıntı da yokmuş bir de şükür ki.

Bunuda bu sabah yaptım

Eklentiler

• IMG_20171212_115856.webp
    IMG_20171212_115856.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 163
Benim çok kuvvetli ağrım olduğu için doktora gittim her zaman aynı güne denk geldiği için bana yumurtlama gününü anlıyorsun bu çok iyi birşey demişti
Devlete gittiysen güvenme çok.1 2 gün sapma olur tahmininde ve tutmayabilir.Ben de öyle tahmin ediyordum Ağrı'lardan.Taaa tahmin ettiğim günün 3 gün sonrası çıktı testte.Test kullanmasaydım bilemicektim.Çok çok fayda sağlıyor şimdiden söyleyim dedim.Stresle de ilgisi yokmuş.Bizim kaç senemiz stresli geçti hep ona bağlamıştık ama eşimde de bende de problem çıktı.Ameliyattan sonra Strese rağmen yine de hamile kalmıştım.3.5 yıllık evliyken.O yüzden bu test biraz Zaman kazandırıyor.

Merhaba kızlar bat gunu bugun olanlar varmı benım gıbı yada bıkac gun kalanlar durumlarınız ne

Back
X