- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.981
bence var canım hadi hayırlı olsun :)Bata 4 var durum nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence var canım hadi hayırlı olsun :)Bata 4 var durum nedir
İnşallahbence var canım hadi hayırlı olsun :)
Siz kaç ne kadardır ugrasiyorsunuzbence var canım hadi hayırlı olsun :)
pozitif.Hayırlı olsun :)Bata 4 var durum nedir
canım bizim toplam 11 ay falan oldu,ikimizdede sıkıntı yok yumurtlama günlerimide cok net biliyorum agrım oluyo ama olmadı simdiye kadar,inşallah bu ay olmustur :)Siz kaç ne kadardır ugrasiyorsunuz
Benimde 2 seneye yakın uğraşıyoruz bende aynı şekil anlıyorum çok ağrım oluyor bizde de bir sknti yok ama olmadı bu zamana kadar nasip bekliyoruz bakalimcanım bizim toplam 11 ay falan oldu,ikimizdede sıkıntı yok yumurtlama günlerimide cok net biliyorum agrım oluyo ama olmadı simdiye kadar,inşallah bu ay olmustur :)
inşallah olur canm en kısa zamanda,nasip ne zmansa o zman ben artık ona inanıyorum.Allah saglıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.ben bu ay sogan suyu ictim inşallah tutar bu ay bakalımBenimde 2 seneye yakın uğraşıyoruz bende aynı şekil anlıyorum çok ağrım oluyor bizde de bir sknti yok ama olmadı bu zamana kadar nasip bekliyoruz bakalim
Kızlar Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?Kullanmıyorsanız boşa Zaman kaybı.Sıkıntı da yokmuş bir de şükür ki.Benimde 2 seneye yakın uğraşıyoruz bende aynı şekil anlıyorum çok ağrım oluyor bizde de bir sknti yok ama olmadı bu zamana kadar nasip bekliyoruz bakalim
Amin cnm inşallah fazla kafaya takıyorum ben ondandr olmuyorinşallah olur canm en kısa zamanda,nasip ne zmansa o zman ben artık ona inanıyorum.Allah saglıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.ben bu ay sogan suyu ictim inşallah tutar bu ay bakalım
canım o insanın elinde degilki bende her ay belirti arıyorum resmen :/ ama herkes kafasından atınca hamile kaldıgını söylüyor bunun bi yolu varmı acabaAmin cnm inşallah fazla kafaya takıyorum ben ondandr olmuyor
Benim çok kuvvetli ağrım olduğu için doktora gittim her zaman aynı güne denk geldiği için bana yumurtlama gününü anlıyorsun bu çok iyi birşey demiştiKızlar Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?Kullanmıyorsanız boşa Zaman kaybı.Sıkıntı da yokmuş bir de şükür ki.
Bı yolunu bulamadım valla ben işe girdim oda şansıma bebek magzasiydi daha kotu olducanım o insanın elinde degilki bende her ay belirti arıyorum resmen :/ ama herkes kafasından atınca hamile kaldıgını söylüyor bunun bi yolu varmı acaba
kötü olmus hakkaten gözünün önünde sürekli,en azından bir sorunumuz yok öyle düşün demekki zamanımız var bekleyecezBı yolunu bulamadım valla ben işe girdim oda şansıma bebek magzasiydi daha kotu oldu
Devlete gittiysen güvenme çok.1 2 gün sapma olur tahmininde ve tutmayabilir.Ben de öyle tahmin ediyordum Ağrı'lardan.Taaa tahmin ettiğim günün 3 gün sonrası çıktı testte.Test kullanmasaydım bilemicektim.Çok çok fayda sağlıyor şimdiden söyleyim dedim.Stresle de ilgisi yokmuş.Bizim kaç senemiz stresli geçti hep ona bağlamıştık ama eşimde de bende de problem çıktı.Ameliyattan sonra Strese rağmen yine de hamile kalmıştım.3.5 yıllık evliyken.O yüzden bu test biraz Zaman kazandırıyor.Benim çok kuvvetli ağrım olduğu için doktora gittim her zaman aynı güne denk geldiği için bana yumurtlama gününü anlıyorsun bu çok iyi birşey demişti
Benimde bugün bat günü hayla bişey yokMerhaba kızlar bat gunu bugun olanlar varmı benım gıbı yada bıkac gun kalanlar durumlarınız ne
Bunuda bu sabah yaptım
Canım bat nezaman. Tutarsa haber ver olurmu. Bende sogan suyu yapayım ozamaninşallah olur canm en kısa zamanda,nasip ne zmansa o zman ben artık ona inanıyorum.Allah saglıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.ben bu ay sogan suyu ictim inşallah tutar bu ay bakalım
26 günde bir olduğu için silik çıkabilirim veya geç döllenme falan olmuşsa bende kafayı yemek uzereyimbende çok kararsız kaldım canım ya.
aslında bu gün adet gününse biraz koyu çıkardı.