- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.081
Valla yaptm bakmadm sonradan cıkmıs olabılır varsada bnm ongunGordumcanim. Ac dakika sonra cilti bunlar
yumurtlama yok demiştin ya sanırım yum oldu eğer hamileysen geç yumurtlamamıssındır yoksa çıkmazdıAnlamadım cnm dedını
Canm var gbi görünüyo hadi hayırlısı ama arkadasın da dedigi gibi gec yumurtlamada olduysa cıkmaz daha önce yumurtladın demekki,birde diger mesajında testi biraz salladım demişsin o zaman test bozuluyo canm yaptıktan sonra düz bi zeminde beklet öyle bak daha net sonuc alırsınKozlar sabah ve aksam kı testım
Evet cnm kosmet yarın dr a gıdıcem ya varsa cıkar dıyorum yok kız testı sallamadım sadece yaptıgımda hemen yapmadımCanm var gbi görünüyo hadi hayırlısı ama arkadasın da dedigi gibi gec yumurtlamada olduysa cıkmaz daha önce yumurtladın demekki,birde diger mesajında testi biraz salladım demişsin o zaman test bozuluyo canm yaptıktan sonra düz bi zeminde beklet öyle bak daha net sonuc alırsın
reg tarihin ne zaman anlamadım onudaEvet cnm kosmet yarın dr a gıdıcem ya varsa cıkar dıyorum yok kız testı sallamadım sadece yaptıgımda hemen yapmadım
Hee :) pardon canım yanlıs anlamışım :) ay hadi bakalm haber ver mutlakaEvet cnm kosmet yarın dr a gıdıcem ya varsa cıkar dıyorum yok kız testı sallamadım sadece yaptıgımda hemen yapmadım
reg tarihin ne zaman anlamadım onuda
Bugun gecıcek yarın aksam olcak da dr a gıdıcem cok varmdaha cnm sen nasılsınHee :) pardon canım yanlıs anlamışım :) ay hadi bakalm haber ver mutlaka
hadi güzel haberlerle dön inşallahDün 12 sınde olmam lazımdı olmadım cnm
Insallah hepımız cnm ya cok ıstıyoruzhadi güzel haberlerle dön inşallah
hangi günleri değerlendirdin hatırlıyormusunInsallah hepımız cnm ya cok ıstıyoruz
Hep ıkı gunde bır degerlendırdım cnm takvımde kayıtlıhangi günleri değerlendirdin hatırlıyormusun
çok net bi şekilde görünüyo .. ne güzell :) hayırlı olsun inşallah yarın kan sonucunda da olumlu sonucunuzu görürsünüz..Kozlar sabah ve aksam kı testım
Amin cnm ama bilmiyorum emınde degılım yarın bellı olcak ıns sende durumlar neçok net bi şekilde görünüyo .. ne güzell :) hayırlı olsun inşallah yarın kan sonucunda da olumlu sonucunuzu görürsünüz..
aşılama yaptırdım canım ben 9. günüm.. bilmiyorum ne olur sonuç ama sanki umutlu gibiyim.. pazartesi kan vereceğim bende kısmet olursa..Amin cnm ama bilmiyorum emınde degılım yarın bellı olcak ıns sende durumlar ne
Darısı başımaAmin cnm ama bilmiyorum emınde degılım yarın bellı olcak ıns sende durumlar ne
Benimde sancim var olamadım bir türlü esimde Dior ne kadar sıcaksin sen diyor ondan olabilirmi acabaDarısı başıma
Bende sıcagım bugun ya olabılır cnmBenimde sancim var olamadım bir türlü esimde Dior ne kadar sıcaksin sen diyor ondan olabilirmi acaba
canım hamile misin ? test yaptın mı kiBende hala adet olmadım kızlar belim ayrılacak gibi sanki normalde kanama başlayınca olan ağrı smdi yaşıyorum bilgisi olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?