- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.041
öğlen yaptığım silikti yine amaCnm baya cizgi var inş gelmiştir artık kuzu
Cnm zaten olmus olsada on gun gecmedo benım ılıskımın ardından kı uc dort en fazlaNeyse umudunu kaybetme genede bende yaptım çok belli olmayan gordum
Adet olunmamissa her zaman bı umut vardırCnm zaten olmus olsada on gun gecmedo benım ılıskımın ardından kı uc dort en fazla
Olmadım cnm persembe dr a gıdıcem ya kan verorom heralde varsa bıle cıkmaz ama bence cunku yenıdır varsa sanmıyorum kıAdet olunmamissa her zaman bı umut vardır
Cnm o test bozuk gbi tekrarlarmisinKızlar bir el atın evliyim 18 aylıkta bir bebeğim var test aldım ama oğlumu kanda öğrenmiştim var mı yok mu bilmiyorum resmini atıyorum birşey deyin
Ancak yarın aldığım eczaneye gidip yapabilirimCnm o test bozuk gbi tekrarlarmisin
Aynen bozuk gbi geldi bana kıpkırmızı olmaması lazımdıAncak yarın aldığım eczaneye gidip yapabilirim
Olduğu yere geldi tıkandı peki bu şekilde karşılaşınca hamile olduğunu öğrenen var mısır acabaAynen bozuk gbi geldi bana kıpkırmızı olmaması lazımdı
Sabahki daha koyu cıkar şekerim yarın ilk idrarla tekrar bak cnmöğlen yaptığım silikti yine ama
Can'ım damlatır damlatmaz çekmişsin resmi.Damlattıktan 5 dk sonrası önemliKızlar bir el atın evliyim 18 aylıkta bir bebeğim var test aldım ama oğlumu kanda öğrenmiştim var mı yok mu bilmiyorum resmini atıyorum birşey deyin
Kızlar bir el atın evliyim 18 aylıkta bir bebeğim var test aldım ama oğlumu kanda öğrenmiştim var mı yok mu bilmiyorum resmini atıyorum birşey deyin
Yok tatlım bekledim bayağı düzelir diye ama maalesef aynıydı bende çektim attım resmini çöpe atarkende hala aynıydı artık tekrar deneyeceğim.Can'ım damlatır damlatmaz çekmişsin resmi.Damlattıktan 5 dk sonrası önemli
Var gibi ben gördüm sonuncusunu göremedim ama diğerlerini gordu.m arkadaşım inşallah hayırlısı olurİyi akşamlar kızlar. 4 tane test resmi ekledim. 3ğ normal, 4.erken testten. Hepsini bugün yaptım öğleden sonra. Çizgi gibi bi gölge çıktı önce. Ben de heyecanlanıp başka da yaptım ama hep aynı gölgeyi görüyorum sadece. Sonuncusu erken testte önce ikinci çizgi çıktı, sonra silindi.. Kafam çok karıştı.
Siz silik bir çizgi gördünüz mü, sormak istedim...
İnşallah, teşekkürler yorumun için canımVar gibi ben gördüm sonuncusunu göremedim ama diğerlerini gordu.m arkadaşım inşallah hayırlısı olur
Adet günüm nezamanİnşallah, teşekkürler yorumun için canım
Adet günüm çok karıştı canım, pkoluyum.Adet günüm nezaman
Anladım cnm hayrlisi olsun yarın sabah ilk idrarla dene istersenAdet günüm çok karıştı canım, pkoluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?