- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.061
Var gibi değil var bence yarın tekrarla bugündür dimi adetinKızlar sabah yapmıstım aksam baktım boyleydı sızce varmı adetım bır gun gectı
Evet cnm bugundu normalde mıdemın ortasnda bı agrı var gogusler sıs bakalmVar gibi değil var bence yarın tekrarla bugündür dimi adetin
Sence varmı yokmu cnmVar gibi değil var bence yarın tekrarla bugündür dimi adetin
Valla çizgi çok belli oluyor cnm yarın ilk idrarla yapsana bidaha bintane daha yapmistin bu o değil dimiSence varmı yokmu cnm
Benimde adet olduğumda ki ağrıları hissediyorum aynı ama adet yok ortada. Normalde kanamaya beraber ağrı başlardı şimdi kanama yok ama aşırı ağrı var internetten baktım bu şekilde hamile olan çok arkadaş var bende bı tuhafim alışık durumlar degilValla çizgi çok belli oluyor cnm yarın ilk idrarla yapsana bidaha bintane daha yapmistin bu o değil dimi
Benimde adet olduğumda ki ağrıları hissediyorum aynı ama adet yok ortada. Normalde kanamaya beraber ağrı başlardı şimdi kanama yok ama aşırı ağrı var internetten baktım bu şekilde hamile olan çok arkadaş var bende bı tuhafim alışık durumlar degil
Beklıcem bıkacgun cnm adet gcesın dıye persembe dr a godocem umutlanmak ıstemıyorum umarım kotu bısı cıkmaz yaValla çizgi çok belli oluyor cnm yarın ilk idrarla yapsana bidaha bintane daha yapmistin bu o değil dimi
Tmm Can'ım.Bozuk o Zaman.Tekrarlarsın yineYok tatlım bekledim bayağı düzelir diye ama maalesef aynıydı bende çektim attım resmini çöpe atarkende hala aynıydı artık tekrar deneyeceğim.
Umarım bebişim gelmiştir insan korkuyor tabi gitmeye hayaller yıkılınca çok kötü oluyor herşey o yüzden böyle oluyor bende gelmese böyle 3 gün falan beklicem diyorum.bekleyebilirsemBeklıcem bıkacgun cnm adet gcesın dıye persembe dr a godocem umutlanmak ıstemıyorum umarım kotu bısı cıkmaz ya
Cok kafa karıştırıcı ilk idrarda net çıkarsa sonrakinde hicmi gorukmuyirRn beligin sabah ilk idrarla olan
Bende çok silik görür gibi oluyorum ama bilemedim canımPeki bunda varmı arkadaşlar bugün adet gunum
Gercektenmi hayla olmadım tekrarlamadim testideBende çok silik görür gibi oluyorum ama bilemedim canım
Cnm bnm ıkı testımde senın gıbıRn beligin sabah ilk idrarla olan
Hayirlisi olsun regl oldun muCnm bnm ıkı testımde senın gıbı
Hayır cnm olmadım bak benımkılerde buHayirlisi olsun regl oldun mu
Sen galiba tum oldu farkinda degilsin yoksa cikmaz di gec yumuetlasanKozlar sabah ve aksam kı testım
Anlamadım cnm dedınıSen galiba tum oldu farkinda degilsin yoksa cikmaz di gec yumuetlasan
Gordumcanim. Ac dakika sonra cilti bunlarHayır cnm olmadım bak benımkılerde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?