- Emoji Skoru
- 11.879
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.221
Sorma komık ya bes gun daha beklıcem olmassam bılan daha berıcem ılaca baslarım en kotuO testlerde yanılttı o zaman ahhhh ahh
Sağlık olsun bidaha ayı bekliyelim beraberSorma komık ya bes gun daha beklıcem olmassam bılan daha berıcem ılaca baslarım en kotu
Ebet cnm adet olsaydm en azından sımdıye gene dıger aya baslamıs olurdım beklıcez nabamımSağlık olsun bidaha ayı bekliyelim beraber
Ewet bende bı dkra gıdım hyrlisi ben 2 senedir bekliyorum rabbimin takdiriEbet cnm adet olsaydm en azından sımdıye gene dıger aya baslamıs olurdım beklıcez nabamım
Bnm ıkı ay daha buay yumurtlama yoktu dr a gtcm gne az zaman gcsn belkı bunye korunmayı bırakınca sapıttı bnmEwet bende bı dkra gıdım hyrlisi ben 2 senedir bekliyorum rabbimin takdiri
Kac yasindasim canim ilac verecek ona gire muhtemelenBnm ıkı ay daha buay yumurtlama yoktu dr a gtcm gne az zaman gcsn belkı bunye korunmayı bırakınca sapıttı bnm
28 e gırdım cnm ılac ıstemıyorum oyuzden adet olmayı beklıcem bıraz dahaKac yasindasim canim ilac verecek ona gire muhtemelen
Çok yeniii cokkkBnm ıkı ay daha buay yumurtlama yoktu dr a gtcm gne az zaman gcsn belkı bunye korunmayı bırakınca sapıttı bnm
Evet cnm ama yumurtlamamıs olabılırom ben buay bılmıyom kafam cok karıstı nıye gecıyo bu adet sınır oluyorumÇok yeniii cokkk
Baktr onlara bı bakalım adet gecikmesi yumurtlama sorunu olanlarda oluyor ilac kullanıyorsun olmadı başlarsınız insallh senin öyle değildirEvet cnm ama yumurtlamamıs olabılırom ben buay bılmıyom kafam cok karıstı nıye gecıyo bu adet sınır oluyorum
Uc aydr duzenlıydı akıntımdan yumurtladmı bıle anlıyodum ama buay yok agrım bıle yok kadıktaBaktr onlara bı bakalım adet gecikmesi yumurtlama sorunu olanlarda oluyor ilac kullanıyorsun olmadı başlarsınız insallh senin öyle değildir
Hayırlısı olsun stres yapma. Ben napiyim 2 senedir bekliyorum hayrlisi herseyinUc aydr duzenlıydı akıntımdan yumurtladmı bıle anlıyodum ama buay yok agrım bıle yok kadıkta
benim batta 17 aralık son adet tarihin neydi senin?
canım adet düzensizliği korunmayı bıraktığın için oluyor vücüdun dengesizleşiyor ve üstüne bebiş geliyor gerçekten üzme sakın kendini adetim düzensizleşti yumurtlamıyorum falan diye düşünme benımde 2 aydır adetim düzensizdi doktora gittim hatta geçen hafta adetim niye düzensiz diye doktor da baktı yumurtlamışsın dönem dönem olabilir dedi sıkıntı yok merak etme dedi 1 hafta geçti bebeği öğrendim yani adet düzensizliği aslında kötü bir şey değil korunmayı bıraktığın için vücudun ayak uydurmaya çalışıyor şu an :) gecenin 4.45inde anlatabildim mi bilmiyorum kelimelerim yarım yamalaksa kusura bakma artık :)Bnm ıkı ay daha buay yumurtlama yoktu dr a gtcm gne az zaman gcsn belkı bunye korunmayı bırakınca sapıttı bnm
Yumurtlama takıbımı yaptırsak acaba dıye dusunuyorumHayırlısı olsun stres yapma. Ben napiyim 2 senedir bekliyorum hayrlisi herseyin
Teşekkür ederım cnm haklısın normal ons yumurtlamısımdır beklıyorum ıste pazar gunu bes gun once lh testımı atıyorum belkı ogun yumurtladm varsada kanda da bes gunde cıkmaz belkı bakalım ıste ne olcakcanım adet düzensizliği korunmayı bıraktığın için oluyor vücüdun dengesizleşiyor ve üstüne bebiş geliyor gerçekten üzme sakın kendini adetim düzensizleşti yumurtlamıyorum falan diye düşünme benımde 2 aydır adetim düzensizdi doktora gittim hatta geçen hafta adetim niye düzensiz diye doktor da baktı yumurtlamışsın dönem dönem olabilir dedi sıkıntı yok merak etme dedi 1 hafta geçti bebeği öğrendim yani adet düzensizliği aslında kötü bir şey değil korunmayı bıraktığın için vücudun ayak uydurmaya çalışıyor şu an :) gecenin 4.45inde anlatabildim mi bilmiyorum kelimelerim yarım yamalaksa kusura bakma artık :)
Heh bak sunu da soyleyeyim doktora sali gunu gitmistim ben doktor bakti temiz dedi iste sonra ertesi gunu ben cok rahatsizlandim esim acile goturdu orda midem bulaniyor deyince doktor hcg istedi yahuuu dedim hamile değilim olsam bilmez miyim :) neyse gercekten yaptilar hcg 0,1 cikti :) neyse adet gunum normalde pazar günüydü olmadim zaten duzensiz oldugu icin adetim telas etmedim 2 gun gecti sali günü kahverengi leke geldi sonra ne gelen ne giden neyse carsamba oldu yani o hcgden 1 hafta sonra oglumla hava almaya cikmistik giderken eczanenin onunden gectim epeyde ilerledim sonra şeytan durttu bi test al dedi resmen geri dondum :) ben tabi dalga geçiyorum kendimle bak test aliyorum şimdi adet olurum yolda giderken falan Eve geldim yaptim cift cizgiyi gördüm sok oldum yani demek istediğim su ki demekki ben gittigimde daha dollenme asamasindaydi ki cikmadi kanda 8 gun sonra deger 104 cikti bir bekle bakalim belki vardir minnos yoksada uzulme yakindir gelmesi insallah :)Teşekkür ederım cnm haklısın normal ons yumurtlamısımdır beklıyorum ıste pazar gunu bes gun once lh testımı atıyorum belkı ogun yumurtladm varsada kanda da bes gunde cıkmaz belkı bakalım ıste ne olcak
Yanı cnm 4 5 gun gectı vrsa zaten kandada cıkmaz dedıgın gıbı agrım sızımda yok dr yumurtan catlamamıs yada kıst olusmus falan demedı rahım duvarn kalınlasmıs dedı y adat olcm yada hıc beklemedıgım sıger sonuc aınırlwrım boUldu ama oananlı aglıyorum suan ısyerınde beklemek zorHeh bak sunu da soyleyeyim doktora sali gunu gitmistim ben doktor bakti temiz dedi iste sonra ertesi gunu ben cok rahatsizlandim esim acile goturdu orda midem bulaniyor deyince doktor hcg istedi yahuuu dedim hamile değilim olsam bilmez miyim :) neyse gercekten yaptilar hcg 0,1 cikti :) neyse adet gunum normalde pazar günüydü olmadim zaten duzensiz oldugu icin adetim telas etmedim 2 gun gecti sali günü kahverengi leke geldi sonra ne gelen ne giden neyse carsamba oldu yani o hcgden 1 hafta sonra oglumla hava almaya cikmistik giderken eczanenin onunden gectim epeyde ilerledim sonra şeytan durttu bi test al dedi resmen geri dondum :) ben tabi dalga geçiyorum kendimle bak test aliyorum şimdi adet olurum yolda giderken falan Eve geldim yaptim cift cizgiyi gördüm sok oldum yani demek istediğim su ki demekki ben gittigimde daha dollenme asamasindaydi ki cikmadi kanda 8 gun sonra deger 104 cikti bir bekle bakalim belki vardir minnos yoksada uzulme yakindir gelmesi insallah :)
Cnm usttekı sabahtı dıgerı aksamdı dundu bunlar bugun yapmadım ıkıncı gunum bugun gecıkmenın senın kacıncı gun bekleyınce renklerı acıklastı
Senın testın ılk halımı bu acık renk ama rengı bellı benım durunca rengı acıldı
Umudunu kaybetme tabiki ama geçen ay bende de böyle çıkmıştı adet oldum malesef inşallah sizinki bebiş dir
kaçıncı günündesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?