- Emoji Skoru
- 2.082
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.261
20kasim da leke geldi 21 sabahi regl oldum
döngün ne canım 28 mi?Ben bu sabah test yaptim ama negatifti. Karnim agriyor su anda. Sanirim adet olacagim. Eli kulaginda.
Eğer geç döllenme olduysa senin de ortalama en geç 10 günde kanda bthcg salgilaniyormus.bekleyip gorcez adet olmazsak insallah
İlk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyor diye biliyorumGebelik testini ilk idrarla yapmak zorundamıyım kızlar herehag bir saatte yapsam olmaz mı
Öyle yapayım o zaman teşekkür ederimİlk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum
Ben cok silik bı çizgi goruyorum canimAz önce yaptığım teste bir bakar mısınız fotoğrafta pek çıkmadı ama hayalet bir çizgi mi görüyorum
Teşekkürler , inşallah Allah dileyen herkese nasip eder bakalım daha adetime 3 gün varBen cok silik bı çizgi goruyorum canim
Açık olan testte silik çizgi var canım hayırlısı olsunAz önce yaptığım teste bir bakar mısınız fotoğrafta pek çıkmadı ama hayalet bir çizgi mi görüyorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunAçık olan testte silik çizgi var canım hayırlısı olsun
Silik cizgi gözüküyo canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Az önce yaptığım teste bir bakar mısınız fotoğrafta pek çıkmadı ama hayalet bir çizgi mi görüyorum
İnşallah canım çok teşekkürlerSilik cizgi gözüküyo canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bisey forebilen var mi[/QUOTE
Naptın sen cnm durumun nasıl?Senle aynı seylerı yasıyorum kan sıfır cıktı dun hala adet olmadm yltrasonda bısey gozukmedı rahmım kalınlasmıstı
Adetten bir iki gün önce erken en geç 1 hafta sonra falan cnmMerhaba Arkadaşlar,
Bir sorum olacaktı
Gebelik olup olmadığı idrarda yapılan testte en erken ve en geç ne zaman öğrenilir ???
Bizde iki yıldır bebis istiyoruz gelen giden yok hayla sebebi neydi olmamasının cnmSelam kızlar adetime 2gün var 2 yıldır bebiş istiyoruz belirtilerim şöyle 2 gündür göğüslerim cok acıyor yüzüstü yatamıyorum agırlastı gibi ilk defa bu kadar şiddetli agrıyo dokunamıyorum resmen.ve yine 2 gğnüdr adet sancısı gibi ara ara agrım oluyo ama anlık sürüyo. Hamile olabilirmiyim acaba kızlar
Sebebi yok canım cok şükür eşimdede bendede tahlilerimz temz cıktı zamanını bekliyo diyoruz bizdeBizde iki yıldır bebis istiyoruz gelen giden yok hayla sebebi neydi olmamasının cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?