Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ağlama canim cok sukur bir sıkıntın yok olsa dr soylerdi elbet olacak sabirli olmak lazim dua et bolca Allah hayirlisini versin

Bisey forebilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-15-10-57-21-1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 162
Kızlar kafayı yicem galiba dün kan testim negatif çıktı .sabah bu silik çizgi ve hala adet olmadım.ya kan testi yanlış .biliyorum bu aşırı düşük ihtimal.ya da benim tahminim geç döllenme yaşadım .sonra stres yapma diyolar .nasıl yapmicam.hem bebek isteyip hem adet gecikmesi kasik ağrıları göğüs hassasiyeti yaşayıp sonra yanlış bir silik çizgi gör.kan testi nasıl sıfır çıkar .

Seni çok iyi anlıyorum canım bu marka test bendede hep silik çıkarıyor bekla bakalım nasip

Seni çok iyi anlıyorum canım bu marka test bendede hep silik çıkarıyor bekla bakalım nasip
Kan testi yanlış olsa keşke.ama daha önceki günler deki testlerim erken gebelik testiydi hepsinde silik çizgi gördüm.yoksa bu kadar üzülmedim.napalim beklicez.dedigin gbi güzel haberler gelir inşallah

Kan testi yanlış olsa keşke.ama daha önceki günler deki testlerim erken gebelik testiydi hepsinde silik çizgi gördüm.yoksa bu kadar üzülmedim.napalim beklicez.dedigin gbi güzel haberler gelir inşallah
kimyasal gebelik olabilir regl ile atarsın kaç gün geçti günün?

kimyasal gebelik olabilir regl ile atarsın kaç gün geçti günün?
Bugün dört gün geçmiş olcak
Hiç adetim gecikmedi .adet öncesi kaşık ağrım oldu olcak gibiydim şimdi hiç bişey yok.acaba geç yumurtlamami diyorum.oyleyse altı yedi gün sonra kana geçermiş .pazartesiye kadar olmazsam kadın doğuma gidicem canım.

Senle aynı seylerı yasıyorum kan sıfır cıktı dun hala adet olmadm yltrasonda bısey gozukmedı rahmım kalınlasmıstı

Senle aynı seylerı yasıyorum kan sıfır cıktı dun hala adet olmadm yltrasonda bısey gozukmedı rahmım kalınlasmıstı

Eğer geç döllenme olduysa senin de ortalama en geç 10 günde kanda bthcg salgilaniyormus.bekleyip gorcez adet olmazsak insallah

İdrar testi yaptım mı canm hiç.benim gibi silikmiydi
Cnm ıdrar testım bı sılık cıktı bı negatıf cıktı kanda cıkmadıysa zatn odrarda cıkamaz kı dun kan negatıftı pazar gnu döllendıyse bıdaha nezaman kan vermem lazım

Cnm ıdrar testım bı sılık cıktı bı negatıf cıktı kanda cıkmadıysa zatn odrarda cıkamaz kı dun kan negatıftı pazar gnu döllendıyse bıdaha nezaman kan vermem lazım
Pazar dollendiyse bı hafta sonra kanda artık çıkması gerekir.adetin hala olmazsa bı test daha yaparsın pazartesi. Benim dördüncü gün gecikmenin.gecikmeden iki gün önce kasiklarim çok ağrıdı.adet sandım.bi gün sonra ilişki oldu. Benim de senle aynı durumum dediğin gibi.gec dollenmeyse pazartesi çıkması gerekir diye düşünüyorum kanda da değilse de artık öğreniriz randevu alicam salı gününe canım.hakkimizda hayirlisi

Aynen cnm bnm adetten 4 gun once uc gun suren kasık ve bel agrılarım oldu ııkı gunde bır ılıskı yasıyorduk zaten en spn pazar oldu ılıskı oyuzden en kotu ıhtımal o gun döllendıyse haftaya carsamba aldım bende randevu olmassanm gıdıcem aynı durumdayız senle agrıların yada belırtın barmı benım kasık bel agrım yok ıkı gundur ıstahım acık goguslerde hassasıy var

Canım senin için de dua edicem.insallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız .benim de bel ve kasık ağrım oldu ama geçti su an goguslerim hassas hala bir de stresten mıdır nedir hicbisey yapasim gelmiyor.

Bel kasık agrısı olmaması bormalmı hamıleysek olması gerekmıyormu yoksa yenı oldugu ıcınmı yok ay valla cnm ıyıce kafam karıstı ya
Canım senin için de dua edicem.insallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız .benim de bel ve kasık ağrım oldu ama geçti su an goguslerim hassas hala bir de stresten mıdır nedir hicbisey yapasim gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…