- Emoji Skoru
- 158
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.301
Nerde yasıyosun canım bursadayım ben doktor onerebilrim sanaBen geçen ay gttim bide geçen sene gttim farklı doktorlara ikiside birşey yok dendi.bende rahim filmini sordum İnferlite bölümünden randevu al burda çekilmiyor dedi. Biz sadece hastalığa bakıyoruz dendi cok tuhaf rahim filmini de çok kotuluyorlar korkuyorum açıkçası keşke bakmadan gtseydim dedim. Pazartesi randevu aldim. Korkunun ecele faydası yok napalim. Ama esimde varikosel çıktı oda etkilenmemiş doktor etkilemez dedi bilmiyorum yada başından saldı.
Baya belli canım ya inşallah meleğin seninledir. Mutlu haberlerini bekliyoruzDün işten gelince erken gebelik testi yapıp atmıştım Bu da dayanamayıp hemen sabah idrarıyla yaptığım ucuz normal gebelik testi, bat 19 aralık , bir de bunları yorumlar mısınız bebeğim bizimledir inşallah
Yazını görmeden yazmışım canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallahdayanamadım kan verdim hcg 14 çıktı 1 hafta sonra kontrole çağırdı doktor Allah hepimizin gönlünce versin inşallah
İstanbul benNerde yasıyosun canım bursadayım ben doktor onerebilrim sana
Canım çok teşekkür ederim , aminYazını görmeden yazmışım canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah
Naptın gerçekten merak ediyorum kafayı yedinmi iyimisin diyeMaalesef buda cok sıkıcı cnm
Yok daha yemedım cnm beklemedeyım bıraz agrışarm oldu ama gelen gıden yok mıdemde uc gundur asırı gaz varNaptın gerçekten merak ediyorum kafayı yedinmi iyimisin diye
Valla gitmkan testini yenilet gecmdollenmeyse çıkmamıştır belki benim adetim bitecek sen halan olmadan ayni gun olacaktık bide yaYok daha yemedım cnm beklemedeyım bıraz agrışarm oldu ama gelen gıden yok mıdemde uc gundur asırı gaz var
Carsamba gıdıcem ıns batsa ozaman cıkr oşmadı artk sokturucu kuşşancazValla gitmkan testini yenilet gecmdollenmeyse çıkmamıştır belki benim adetim bitecek sen halan olmadan ayni gun olacaktık bide ya
Boran önce git benceSabah lh testı yaptım sankıurnıden yumurtlıcam
Benım ocım ıyıce sapıttı parlak sulu akıntılar gelıyoBoran önce git bence
Canim lh tan bir sey anlamazsın sen gebelik testini tekrarla istersen ya da kanda baktir tekrardanBenım ocım ıyıce sapıttı parlak sulu akıntılar gelıyo
Carsamba dr a gıdıcem cnm bence yoktur duzenım bozuldu sanırım gene senede bıkac kez oluyoCanim lh tan bir sey anlamazsın sen gebelik testini tekrarla istersen ya da kanda baktir tekrardan
Canim benim seni cok iyi anliyorum bende cok sey atlattim ilk bebegim olmadan once insan cok bunaliyor bazen insallah hayırlısı ne ise o olsunBugun 34. Gunum yoksa gercekten adet olmak ıstıyorum artık psıkolojık olarak yoruldum
Gebelikte de lh artışı gerçekleşiyor diye biliyorum inşallah bebeğin seninledir , testi tekrarlamakta fayda var bence deSabah lh testı yaptım sankıurnıden yumurtlıcam
döngün ne canım 28 mi?
Lh de cıkıyo gebelıkte yok amaGebelikte de lh artışı gerçekleşiyor diye biliyorum inşallah bebeğin seninledir , testi tekrarlamakta fayda var bence de
Can'ım lh da öğrendim ben de çoğu arkadaş gibi ama koyusu öyle olmuyor.Benimkinde böyle olunca anladım.Lh de cıkıyo gebelıkte yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?