Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Can'ım lh da öğrendim ben de çoğu arkadaş gibi ama koyusu öyle olmuyor.Benimkinde böyle olunca anladım.

Mesela tam bu ovu testini yaptığınız an gebelik testide yapsanız orda çıkmıyormu.Yani ovu testi , gebelik testinden dahamı erken gösteriyor? Ay canım çok ilginç

Mesela tam bu ovu testini yaptığınız an gebelik testide yapsanız orda çıkmıyormu.Yani ovu testi , gebelik testinden dahamı erken gösteriyor? Ay canım çok ilginç
Evet zaten 3 hamileliğimde de önce ovulasyonda görüp sonra gebelikte yaptım çıktı hcg testinde.Şu çıktı aynı idrarla

Eklentiler

• image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 150
Evet zaten 3 hamileliğimde de önce ovulasyonda görüp sonra gebelikte yaptım çıktı hcg testinde.Şu çıktı aynı idrarla
Bu yaptığın gebelik testindede baya baya belli canım.Ben sandım ki gebelik testinde 2.çizgi hayalet olarak bile çıkmıyor bembeyaz çıkıyor sandım ama ovulasyon testinde çıkıyor sandım.eĞer bu gebelik testinide ovulasyonu yaptığın aynı idrarla yaptıysan ozaman direk ovulasyonda çıkıyor diyemeyiz heralde dimi.

Kızlar ıkıncı lh bır saat once yaptım bakmadım sılınmıs

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 119
Yani ovulasyonda çift çizgi görünüyorsa idrarda da mutlaka görünür.Aynı idrarla yaptım ben.Gebelik testine para vermiyorum ben her ay Ovulasyon testi yapıyordum adet günü,bu kez ikinci çizgi koyu çıkınca kesin hamileyim dedim idrar duruyordu gittik test aldık onda da bu çıktı.:) Zaten Ovulasyon testi pozitifse hcg de pozitif olmalı.

Maalesef benım oyle olmadı gebelık negatıf cnm salakca bı bunyem var

Ama koyu görünüyor Ovulasyon testin.Ve kaçırmamak için günaşırı ilişki şart.Belli olmuyor adetlerimiz çünkü.
Cnm benım gunum gectı bırhaftador bırlıktelık yok hamılelık olabılır dıye lh koyu cıkmasıda sacma gecen pazar koyu cıkmıstı bıkacgundır bel kasık agrışarm bar ıdrar da degısık koku bar

Eklentiler

• EDECAFA8-C3C3-45BB-A710-CCE948F1B4AC.webp
    23 KB · Görüntüleme: 103
Valla karambole gitmesin boş geçirme.Koyu olmuş bu da baya resimdeki

Allah Allah su an cok meraklandım belirti de var gibi bekleyelim bakalim
Ilıskıden sonra uc gun goguslerde acıma oldu suan baya azaldı uc gundur gaz bar bel ozellıkle agrı hafıf kasıklarda agrı uc gundur yorgunluk psıkolojıkte olabılır hayırlısı neyse o olsun dıyorum adet yılda bıkac defa oynar benım ama tabı bukez korunmayı bıraktıktan sonra olunca bakalım dıyorum umudum yok kendımı kaptırmamaya calısıyorum ınsallah saglık acısından sıkıntı olmasın onemlı olan o

Kizlar bugun bat gunumdu ama olmadim. Gece gece test yaptim. Sizce? Yine mi olmadi yahu?

Eklentiler

• 20171218_000825.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 166
Arkadaslar bilgi olmasi açısından koyuyorum resmi adetim 1 hafta geçti fortune marka gebelik testi aksam yaptim sabah ilk idrar değil

Eklentiler

• _20171218_001850.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 171
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…