- Emoji Skoru
- 3.873
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.281
Aynı adet olmadım gazdan patlıcam heralde cok gazı var test yaptım bak nasıl cıktı gene bence bu testlerde sıkıntı var sen naptn cnmNaptın sen cnm durumun nasıl?
Adet olmadığına göre geç yumurtlama Can'ım.Aynı zamanda yumurtlasaydın ya adet olurdun şimdiye ya da testte mutlaka çıkardı.Bugün dört gün geçmiş olcak
Hiç adetim gecikmedi .adet öncesi kaşık ağrım oldu olcak gibiydim şimdi hiç bişey yok.acaba geç yumurtlamami diyorum.oyleyse altı yedi gün sonra kana geçermiş .pazartesiye kadar olmazsam kadın doğuma gidicem canım.
Can'ım sen bu markadan alma artık.Acayip çıkıyor bu marka.Plantest vs. Daha net olur.Albi ve bebe time a da güven yokAynı adet olmadım gazdan patlıcam heralde cok gazı var test yaptım bak nasıl cıktı gene bence bu testlerde sıkıntı var sen naptn cnm
En geç 10 günde idrarda hcg salgılanır Can'ım :) Kan için beklemeye gerek yokEğer geç döllenme olduysa senin de ortalama en geç 10 günde kanda bthcg salgilaniyormus.bekleyip gorcez adet olmazsak insallah
Freelly bu hemde ıyı dıyolardı aynen bakalımCan'ım sen bu markadan alma artık.Acayip çıkıyor bu marka.Plantest vs. Daha net olur.Albi ve bebe time a da güven yok
Kan için de beklemek gerekiyor canim.rahme tam yerleşmeden salgilanmaya baslanmiyor diye okudum HCG hormonunun.en az bir hafta sürüyor kanda salgilanmaya başlanması.kandan hemen sonra idrarda bı iki gün içinde zaten çıkıyormus.tabi her kadın farklı daha geç daha erken olabilir.En geç 10 günde idrarda hcg salgılanır Can'ım :) Kan için beklemeye gerek yok
Hepsinde ince çizgi çıkıyor ama aynı şekilde.Hiç görmedik böyle bir test.Farklı deneyince net çıkar.Ben akşam yapmıştım yok denecek kadar azdı adeti 4 gün geçince.Senin sanırım geçmedi dahaFreelly bu hemde ıyı dıyolardı aynen bakalım
Önceki hamileliğimde adetten 5 gn önce idrarda çıkmıştı benim.Kanda yapsam kanda da çıkacaktı sanırım.Yumurtlamanın 9. Günüydü hem de.Ama çok çok yüksek deger çıkmaz Tabiki adet önceleri.Kan için de beklemek gerekiyor canim.rahme tam yerleşmeden salgilanmaya baslanmiyor diye okudum HCG hormonunun.en az bir hafta sürüyor kanda salgilanmaya başlanması.kandan hemen sonra idrarda bı iki gün içinde zaten çıkıyormus.tabi her kadın farklı daha geç daha erken olabilir.
Çok tuhaf yaa bence sen kan testini yeniler yanlış yapmışlardır ne bilim olamaz böyle bişey ya çok sasacmaAynı adet olmadım gazdan patlıcam heralde cok gazı var test yaptım bak nasıl cıktı gene bence bu testlerde sıkıntı var sen naptn cnm
Bizimde aynı ama bosyere randevu alıp duruyorum neden diye sen rahim filmi cekildinmi benim o kaldı sadeceSebebi yok canım cok şükür eşimdede bendede tahlilerimz temz cıktı zamanını bekliyo diyoruz bizde
Maalesef buda cok sıkıcı cnmÇok tuhaf yaa bence sen kan testini yeniler yanlış yapmışlardır ne bilim olamaz böyle bişey ya çok sasacma
Ben goruyorum canim silik cizgi hemen mi cikti boyleBisey forebilen var mi
Canim cizGi var hadi hayirli olsun :)Dün işten gelince erken gebelik testi yapıp atmıştım Bu da dayanamayıp hemen sabah idrarıyla yaptığım ucuz normal gebelik testi, bat 19 aralık , bir de bunları yorumlar mısınız bebeğim bizimledir inşallah
Ben temmuzdan beri gitmiyorum doktora canım.incir kürü denedim bu ay bakalım olmazsa 2 ay daha denicem yine olmazsa doktora gidicem tekrar.bnmde sadece rahim filmi kaldıBizimde aynı ama bosyere randevu alıp duruyorum neden diye sen rahim filmi cekildinmi benim o kaldı sadece
Aynen canim.yumurtlamadan sonra hemen döllenme olursa bı hafta sonra çıkabilir kanda ama işte ilişki günü ve spermlerin canlılığını en az üç gün korumasi bı kaç gün fark yaratabilir.sen ne güzel erken ogrenmissin.benim beş gün oldu adetim gecikeli.pazartesiye kadar varsa çıkar herhalde geç dollenmeyse.hayirlisiÖnceki hamileliğimde adetten 5 gn önce idrarda çıkmıştı benim.Kanda yapsam kanda da çıkacaktı sanırım.Yumurtlamanın 9. Günüydü hem de.Ama çok çok yüksek deger çıkmaz Tabiki adet önceleri.
Ben geçen ay gttim bide geçen sene gttim farklı doktorlara ikiside birşey yok dendi.bende rahim filmini sordum İnferlite bölümünden randevu al burda çekilmiyor dedi. Biz sadece hastalığa bakıyoruz dendi cok tuhaf rahim filmini de çok kotuluyorlar korkuyorum açıkçası keşke bakmadan gtseydim dedim. Pazartesi randevu aldim. Korkunun ecele faydası yok napalim. Ama esimde varikosel çıktı oda etkilenmemiş doktor etkilemez dedi bilmiyorum yada başından saldı.Ben temmuzdan beri gitmiyorum doktora canım.incir kürü denedim bu ay bakalım olmazsa 2 ay daha denicem yine olmazsa doktora gidicem tekrar.bnmde sadece rahim filmi kaldı
Erken öğrenmiştim ama düşük olmuştu :) Bence de bekle sonra yap bakalım.İnşallah hayırlısıyla çıkarAynen canim.yumurtlamadan sonra hemen döllenme olursa bı hafta sonra çıkabilir kanda ama işte ilişki günü ve spermlerin canlılığını en az üç gün korumasi bı kaç gün fark yaratabilir.sen ne güzel erken ogrenmissin.benim beş gün oldu adetim gecikeli.pazartesiye kadar varsa çıkar herhalde geç dollenmeyse.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?