- Emoji Skoru
- 5.536
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.601
yok olmadı negatif sizede geçmiş olsun yeni bat 15 ocak bu hafta yum haftası.Birkac gundur giremiyordum yeni gordum yazdigini. Ilgincmis gercekten. Olumlu bir gelisme oldu mu oeki bugune kadar? Ben cuma gunu adet oldum bu arada.
pozitif hayırlı olsun kan verinCanım bu şekilde çıktı H hayalim mucize
hayırlı sonnuçlarla dönün inşallah haberdar edersiniz.Tekrar dan tebrikler.İnş öyledir...biraz önce kan verdim...yarın aşcm sonucu...yunus_ciklet
Mesajını görmeden kan ver demişim ama vermişsin bile hayırlı haberlerini alalım inşallah bekliyoruzİnş öyledir...biraz önce kan verdim...yarın aşcm sonucu...yunus_ciklet
Pozitif canım hayırlı olsun :)Canım bu şekilde çıktı H hayalim mucize
Hayırlısı olsun hakkımızda canım çok ara verdiğimiz için mi böyle oldu bilmiyorumbenim oğlumda 9 olacak ama benimki ilkide 2 yıla yakın oldu bende2 için beklemedeyim.
bilemiyor dr yok bişey diyor en son rahim filmi çekildim sorun yok dendi ilaç vs kullanmadım anlam veremiyorum.Hayırlısı olsun hakkımızda canım çok ara verdiğimiz için mi böyle oldu bilmiyorum
Hamilesin tebriklerCanım bu şekilde çıktı H hayalim mucize
İnş canım ya sabırszlıkla bklyrum kan sonucunuHamilesin tebrikler
İnşAllah..Allh gönlüne göre versin canm...Ay hadi inşallah bakalım Birgün daha bekliorm dedim sabırsızlıkla beklemktym yarın test yapcam dua edin kizlar
Pozitif gibi canım baya belli inşallah meleğin seninledirCanım bu şekilde çıktı H hayalim mucize
İnş canım inşPozitif gibi canım baya belli inşallah meleğin seninledir
Can'ım çok mu damlattın.Ben damlattıgımda tertemiz çıkıyordu.Kizlar mrb bi bakarmisinz bugun yaptim yarin adet gunum az biseyler goruorum gibi kipkirmizi oldu test bolgesi anlayamadm sizce var mi cizgi
Yok canm normal damlattim ama bole oldu bi kacgundur yapiorum beyaz cizgi cikiordu T bolgesinde bunda pembe gibi anlayamadm bendeCan'ım çok mu damlattın.Ben damlattıgımda tertemiz çıkıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?