- Emoji Skoru
- 37.851
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.581
Amin canım inş ağrılarım çok fazlam1 düşüğüm var diğeri de böyle ağrırdı en sonunda düştü galiba bu da düşecek kısmet herşeyCanım benim ilk hamileligimde nerdeyse doğuma kadar ağrım olmuştu. Bu ikinci hamileligimde de ilk baslarda baya oldu yeni yeni azaldi ağrım. Kişiden kisiye degisiyo hic ağrısiz olanlar da var tabi. Rabbim sana bagislasin meleğini inşallah
Adet geçtikten sonra dikkat ettim açıkçası ne belirtim var acaba diye. Sabah yataktan kalkınca belim çok ağrıyo bir haftadır ama sonra gün içinde azalıyor. Bugün başlayan bi kasık ağrım var. Bir de normalde adet olmaya bi hafta kala adet olana kadar hiç akıntım olmazdı kupkuru olurdum. Bu ay akıntım oldu hatta hep hastalandım sanıp tuvalete gidip beyaz akıntı geldiğini gördüm hala da akıntım devam ediyo. Ayrıca göğüslerim çok ağrıyo. Sormak istediğin bişey olursa cevaplamaya çalışırım.Ayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) belirtilerin neydi peki yazar mısın rica etsem?
Kötü düşünme canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallahAmin canım inş ağrılarım çok fazlam1 düşüğüm var diğeri de böyle ağrırdı en sonunda düştü galiba bu da düşecek kısmet herşey
Bugün ilk kontrole gittim ve 1 haftadır olan kaşık ağrımı sordum doktor onun normal olduğunu bebek yerleştiği için ağrı olduğunu söyledi, hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyleHcg test bilmiyorum ki ağrımda var bi düştüğümde var sanırım düşecek bu da kısmet
Benim de adetim hapı bıraktığımdan beri önce lekelenmeyle geliyor. Seni üzmek istemem ama senin adetinde sökülmeye başlamış olabilir. Çünkü bı kadar zaman sonra testte çıkmalıydı.Kizlar 2 gun once erken gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti. Tam atacaktim ki bir de ne goreyim ikinci cizgi hafif belirmisti. Kafam karisti, neden sonradan belirmis olabilir acaba ikinci cizgi? Hamis olabilir miyim?
benim geçen cuma yaptırdığım hcg bugün geldi 5,3 tuhaf değil mi hep 00,1 çıkardı
Ay çok teşekkür ederim korkuyorum haliyle dün gece de gaz ağrısı başladı uykumdan kaldırıyor ağrılar inş bir şey olmaz Rabbim korurBugün ilk kontrole gittim ve 1 haftadır olan kaşık ağrımı sordum doktor onun normal olduğunu bebek yerleştiği için ağrı olduğunu söyledi, hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Canım adetimin geçmeden bende erken gebelik testi yaptım çıkmadı adetime 1 hafta kala normal testler de hafif silik çizgi çıkıyor bugün de yaptım adetime 5 gün var hala silik çizgi bence yine bi test yap belki de hamişsindirrr:)Kizlar 2 gun once erken gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti. Tam atacaktim ki bir de ne goreyim ikinci cizgi hafif belirmisti. Kafam karisti, neden sonradan belirmis olabilir acaba ikinci cizgi? Hamis olabilir miyim?
Varsa çıkabilir silikte olsun hayırlısı olsun inşKıZlar bende bu ay klomen ve takviye vitamin kullandım adetim Birgün gecikti acaba bgn test yapsam çıkarmış dersiniz
Elimden geldiğince yardımcı olabilirim belki...Kızlat burda olan var mı ? Yardıma ihtyacım var..
canım boyut büyük geliyordur kırpıp denersen olacağını tahmin ediyorum
benim oğlumda 9 olacak ama benimki ilkide 2 yıla yakın oldu bende2 için beklemedeyim.Canım benim oğlum var 8 yaşında 2 yıldır ikinci çocuk için çabalıyoruz olmadı hiç bir sorun olmadığı halde tedaviye başladık ilk ay sadece çatlatma iğnesi oldum gününü kaçırıyorsunuz galiba dedi doktorum tutmadı bu ay klomen kullandım aslında yumurtlamam da sorun yok ama çok yumurtan olsun şansımız çoğalsın dedi doktorum 2 tane yumurtam oldu bu akşam da çatlatma iğnesi oldum bekliycez artık tutmazsa 2 ay daha bu şekilde deniycez olmadı tüp bebek olacak ama insanın zoruna gidiyor sorun yokken tedaviler vs. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?