Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Amin canım inş ağrılarım çok fazlam1 düşüğüm var diğeri de böyle ağrırdı en sonunda düştü galiba bu da düşecek kısmet herşey

Ayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) belirtilerin neydi peki yazar mısın rica etsem?
Adet geçtikten sonra dikkat ettim açıkçası ne belirtim var acaba diye. Sabah yataktan kalkınca belim çok ağrıyo bir haftadır ama sonra gün içinde azalıyor. Bugün başlayan bi kasık ağrım var. Bir de normalde adet olmaya bi hafta kala adet olana kadar hiç akıntım olmazdı kupkuru olurdum. Bu ay akıntım oldu hatta hep hastalandım sanıp tuvalete gidip beyaz akıntı geldiğini gördüm hala da akıntım devam ediyo. Ayrıca göğüslerim çok ağrıyo. Sormak istediğin bişey olursa cevaplamaya çalışırım.

Amin canım inş ağrılarım çok fazlam1 düşüğüm var diğeri de böyle ağrırdı en sonunda düştü galiba bu da düşecek kısmet herşey
Kötü düşünme canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Hcg test bilmiyorum ki ağrımda var bi düştüğümde var sanırım düşecek bu da kısmet
Bugün ilk kontrole gittim ve 1 haftadır olan kaşık ağrımı sordum doktor onun normal olduğunu bebek yerleştiği için ağrı olduğunu söyledi, hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle

Adet geciktikten 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba? Bugün tam 10 gün oldu gecikeli..

Kizlar 2 gun once erken gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti. Tam atacaktim ki bir de ne goreyim ikinci cizgi hafif belirmisti. Kafam karisti, neden sonradan belirmis olabilir acaba ikinci cizgi? Hamis olabilir miyim?

Kizlar 2 gun once erken gebelik testi yapmistim ve negatif cikmisti. Tam atacaktim ki bir de ne goreyim ikinci cizgi hafif belirmisti. Kafam karisti, neden sonradan belirmis olabilir acaba ikinci cizgi? Hamis olabilir miyim?
Benim de adetim hapı bıraktığımdan beri önce lekelenmeyle geliyor. Seni üzmek istemem ama senin adetinde sökülmeye başlamış olabilir. Çünkü bı kadar zaman sonra testte çıkmalıydı.

benim geçen cuma yaptırdığım hcg bugün geldi 5,3 tuhaf değil mi hep 00,1 çıkardı

Birkac gundur giremiyordum yeni gordum yazdigini. Ilgincmis gercekten. Olumlu bir gelisme oldu mu oeki bugune kadar? Ben cuma gunu adet oldum bu arada.

Bugün ilk kontrole gittim ve 1 haftadır olan kaşık ağrımı sordum doktor onun normal olduğunu bebek yerleştiği için ağrı olduğunu söyledi, hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Ay çok teşekkür ederim korkuyorum haliyle dün gece de gaz ağrısı başladı uykumdan kaldırıyor ağrılar inş bir şey olmaz Rabbim korur

Canım adetimin geçmeden bende erken gebelik testi yaptım çıkmadı adetime 1 hafta kala normal testler de hafif silik çizgi çıkıyor bugün de yaptım adetime 5 gün var hala silik çizgi bence yine bi test yap belki de hamişsindirrr:)

KıZlar bende bu ay klomen ve takviye vitamin kullandım adetim Birgün gecikti acaba bgn test yapsam çıkarmış dersiniz

Canım ben dün erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi çıktı,bugn de norml gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı...kafam karıştı...gebelik varmıdır acaba? P Pikapii

benim oğlumda 9 olacak ama benimki ilkide 2 yıla yakın oldu bende2 için beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…