- Emoji Skoru
- 2.071
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.621
Pko veya kilo problemin var mı Can'ım?kızlar yardım bana benim geçen hafta adet dönemimdi normalde gecikmelerim olurdu zaten ama adet günümden bigün önce adet sancısı gibi sancı oldu sonra kahverengi leke geldi dedim herhalde yarın sökülürüm sonra 3-4 gün böyle orkidi doldurmayacak kadar pembe renkli leke oldu damla damla sonra kesildi adetim idrar testi yaptım ama negatif diyolar biraz daha bekle sizce napim bi kan testi yaptirim mi umut varmı
Tekrarla bence ama plantest veya benzeri test al.Bebetime veya Albi lerden alma.Çizgi var ama tuhafYok canm normal damlattim ama bole oldu bi kacgundur yapiorum beyaz cizgi cikiordu T bolgesinde bunda pembe gibi anlayamadm bende
O
Pko veya kilo problemin var mı Can'ım?
S. A ben bugün doktora gittim bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekliyim dedi sizce normalmi
S. A ben bugün doktora gittim bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekliyim dedi sizce normalmi
Albi ydi canm test yarin tekrarlyim nasil olacakTekrarla bence ama plantest veya benzeri test al.Bebetime veya Albi lerden alma.Çizgi var ama tuhaf
Albi ydi canm test yarin tekrarlyim nasil olacak
Albiyi önermiyorum.Bozuk onlar geneldeAlbi ydi canm test yarin tekrarlyim nasil olacak
Adetine göre değil,ultrasona göre 6+5 olsaydı görünürdü.Şu durumda 5+ falan olmalıS. A ben bugün doktora gittim bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekliyim dedi sizce normalmi
canım albi iyi değil laboquick öneririm laboquick ile ben düşük yaptıgım gebeliğimde adete bir hafta kala silik çizgi gördüm
Evet canlarim onceler biraz iyiydi kaset degisnce bende fark ettim yarin baska marka alicam onunla deniyim tekrardanAlbiyi önermiyorum.Bozuk onlar genelde
Abuk sabuk kanama yapıyor bazen.Ben yeni evliyken birden kilo almıştım 3 4 kilo 2 günlük bir kanamam oldu.Ama onu adet say Dedi doktorkilo problemim yok ama pko var. ben ilk kez böyle oluyorum pko luydum ama böyle bişey hiç görmemiştim sadece gecikmeler olurdu şaşırdım böyle olunca
Ultrasonacgöre canımgörünürdü
Yolk kesen göründü mü pekiUltrasonacgöre canım
Ultrason resmini atabilirsen az çok yorumlarız Can'ım.
Tamam Can'ım şu altta yazan kısım var D-..mm yazan yer var onu göremedim.Orda kaç yazıyor D nin yanında.Bu marka ultrasonu biliyorum çünkü.Yolk kesesi görünüyor hafifBaştakı on dört gün önce sondaki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?