Pozitif İdrar Testi Örnekleri

O
Pko veya kilo problemin var mı Can'ım?

Yok canm normal damlattim ama bole oldu bi kacgundur yapiorum beyaz cizgi cikiordu T bolgesinde bunda pembe gibi anlayamadm bende
Tekrarla bence ama plantest veya benzeri test al.Bebetime veya Albi lerden alma.Çizgi var ama tuhaf

S. A ben bugün doktora gittim bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekliyim dedi sizce normalmi

S. A ben bugün doktora gittim bebek altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekliyim dedi sizce normalmi

selamın aleyküm canım
6+5 için normal canım

ben bazı anne adaylarının 8. haftaya kadar duyulabiliyor diye biliyorum bence doktor dediyse bekle 1 hafta daha ters bişey olsa söylerdi bence

Albi ydi canm test yarin tekrarlyim nasil olacak

canım albi iyi değil laboquick öneririm laboquick ile ben düşük yaptıgım gebeliğimde adete bir hafta kala silik çizgi gördüm

Adetine göre değil,ultrasona göre 6+5 olsaydı görünürdü.Şu durumda 5+ falan olmalı

canım albi iyi değil laboquick öneririm laboquick ile ben düşük yaptıgım gebeliğimde adete bir hafta kala silik çizgi gördüm
Albiyi önermiyorum.Bozuk onlar genelde
Evet canlarim onceler biraz iyiydi kaset degisnce bende fark ettim yarin baska marka alicam onunla deniyim tekrardan

kilo problemim yok ama pko var. ben ilk kez böyle oluyorum pko luydum ama böyle bişey hiç görmemiştim sadece gecikmeler olurdu şaşırdım böyle olunca
Abuk sabuk kanama yapıyor bazen.Ben yeni evliyken birden kilo almıştım 3 4 kilo 2 günlük bir kanamam oldu.Ama onu adet say Dedi doktor

Baştakı on dört gün önce sondaki bugün
Tamam Can'ım şu altta yazan kısım var D-..mm yazan yer var onu göremedim.Orda kaç yazıyor D nin yanında.Bu marka ultrasonu biliyorum çünkü.Yolk kesesi görünüyor hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…