- Emoji Skoru
- 4.629
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.701
Merhaba bende adete 4 gün kala öğrendim. Benimki bundanda silikti ama kanda çıktı sende de var inşallah.Eki Görüntüle 2085364
Kızlar testin yanlış çıkma ihtimali var mı
İnşaAllah canım bugün kan tahlili sonucu alacağım bebeğim benimledir :)Merhaba bende adete 4 gün kala öğrendim. Benimki bundanda silikti ama kanda çıktı sende de var inşallah.
Ben yaptırdım 165 çıkmıştı ama 20 gün önce henüz kadın doğuma gidemedim seninle aynı günlerdeydi yaptırdığımda battan önce o yüzden merakla bekliyorum sonucunuTamm canım öğlen gidip alacağım sonucu yazarım :)
Canım benim gorumcem de şu an 8 haftası içinde o adet olacağı gün yaptırmıştı 260 civarı bir sonuç çıktı 4 gün sonra yaptı 1430 çıkmıştı yani canım sen geç kalmadan git bebeğini gör kalp atışını hisset :)Ben yaptırdım 165 çıkmıştı ama 20 gün önce henüz kadın doğuma gidemedim seninle aynı günlerdeydi yaptırdığımda battan önce o yüzden merakla bekliyorum sonucunu
İnşallah haftaya gidicem tatlım ilçedeyim gel git yapmak istemiyorum sabırsızlanıyorumda 2. Gebeliğim olmasına rağmen ama burda taglili yapan dr sonuç düşük gibi demişti kendimi hala rahatlatamadım bir sorunum olmamasına rağmen o yüzden merakla senşn sonucu beklicemCanım benim gorumcem de şu an 8 haftası içinde o adet olacağı gün yaptırmıştı 260 civarı bir sonuç çıktı 4 gün sonra yaptı 1430 çıkmıştı yani canım sen geç kalmadan git bebeğini gör kalp atışını hisset :)
Anladım canım benim de ikinci gebeliğim bir kızım var Şubat 6 da 2.5 yaşında olacak. Kızıma hamileyken ilk 4 ay hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok kötüydüm hiç birşey anlamadım doğuran kadar mantar illeti yakamı bırakmadıİnşallah haftaya gidicem tatlım ilçedeyim gel git yapmak istemiyorum sabırsızlanıyorumda 2. Gebeliğim olmasına rağmen ama burda taglili yapan dr sonuç düşük gibi demişti kendimi hala rahatlatamadım bir sorunum olmamasına rağmen o yüzden merakla senşn sonucu beklicem
Ya ben çok kötüyüm benim durumum u yaşayan varmı altı hafta bei günlük kalp atışı yok alttanda baktı yok atarmı sizce
canımm bu testin markası neKizlar burdaaa hayelt bir cizgi varmi bataa 4 gun var ümit varmi sizce
Markasini inan hatrlamyrm yaaaacanımm bu testin markası ne
çizgi var gibi görünüyor
olsun canım ben de almayı düşünüyorum daha bata 4 veya 5 gün var o yüzden sordum daMarkasini inan hatrlamyrm yaaaa
Bence bekle yapma canm benim bugun adet gunm hala sabirlaa beklyrm bakalmolsun canım ben de almayı düşünüyorum daha bata 4 veya 5 gün var o yüzden sordum da
sen de çift çizgi çıkmadı mı canımBence bekle yapma canm benim bugun adet gunm hala sabirlaa beklyrm bakalm
Yaaaa adete 4 gun kala yaptgm testte belli belrsz bi cizgi vardi, buryaa attgim iste,baskada yapmdm beklyrm sabirlaasen de çift çizgi çıkmadı mı canım
o zman hamilesindir canım yoksa çıkmazdı. :) inşallahYaaaa adete 4 gun kala yaptgm testte belli belrsz bi cizgi vardi, buryaa attgim iste,baskada yapmdm beklyrm sabirlaa
Hayrlisi olsun ins cok istyrm ama her an adet olcm diye beklyrm ve cok korkyrmo zman hamilesindir canım yoksa çıkmazdı. :) inşallah
olmazsın inşallahHayrlisi olsun ins cok istyrm ama her an adet olcm diye beklyrm ve cok korkyrm
elifcim sonucunu göremedim nedir hamilemisin?Canım bnm de adetime 4 gün kala böyle çıktı...daha gebelik yeni bsşladığı için bu şekilde slik oluyomuş...
Beklemdgm suan adet gunum bugun beklyrum sabirla dhaa test yapmdm canimelifcim sonucunu göremedim nedir hamilemisin?
yok canım diğer elif 90 olanı merak ettim Ama inşallaj senden de güzel hber alırızBeklemdgm suan adet gunum bugun beklyrum sabirla dhaa test yapmdm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?