Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ben yaptırdım 165 çıkmıştı ama 20 gün önce henüz kadın doğuma gidemedim seninle aynı günlerdeydi yaptırdığımda battan önce o yüzden merakla bekliyorum sonucunu
Canım benim gorumcem de şu an 8 haftası içinde o adet olacağı gün yaptırmıştı 260 civarı bir sonuç çıktı 4 gün sonra yaptı 1430 çıkmıştı yani canım sen geç kalmadan git bebeğini gör kalp atışını hisset :)

İnşallah haftaya gidicem tatlım ilçedeyim gel git yapmak istemiyorum sabırsızlanıyorumda 2. Gebeliğim olmasına rağmen ama burda taglili yapan dr sonuç düşük gibi demişti kendimi hala rahatlatamadım bir sorunum olmamasına rağmen o yüzden merakla senşn sonucu beklicem

Anladım canım benim de ikinci gebeliğim bir kızım var Şubat 6 da 2.5 yaşında olacak. Kızıma hamileyken ilk 4 ay hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok kötüydüm hiç birşey anlamadım doğuran kadar mantar illeti yakamı bırakmadı dün gorumcemle konuşuyorum çok heyecanlısın dedi çünkü ben bu gebeligimde hasta değilim inşaAllah olmam kimse olmasın diye dua ediyorum doya doya yaşamak istiyorum

bu arada bende hala adet olmadım sökülemedim herhalde birşey dicem bu hamilelik belirtilerinde ilk haftalardamı hemen göğüsler değişmeye başlıyor benim arkadaşlarımdan hamile olanlar diyodu 3 haftalık bebeğim ama göğüsleri daha yeni şişmeye başlamış kişiden kişiye değişiyormu

Ya ben çok kötüyüm benim durumum u yaşayan varmı altı hafta bei günlük kalp atışı yok alttanda baktı yok atarmı sizce

atar canım allahın izniyle inşallah ben 8 haftaya kadar duyulabiliyor diye biliyorum inşallah allahın izniyle kucaklarsın bebeğini bekle bi ters bişey olsa doktorun söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…