- Emoji Skoru
- 2.302
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.661
daha dikkatli bakınca bende gördüm sanki ince bir çizgi yarın sabah tekrarla canım testi ama aynı marka olmasına dikkat et koyulaşması lazım biraz daha inşallah vardır bebişinYaaa içim icime sınmiyo ne zormus beklemekteskkr edrm cevabin icin ins kavusurz bebislermize hakkimzda hayrlisi
Amin ins. Canm var mi belirtin supelendigin biseyler bende tık yok az bu sabah bisey yiyemedim midem almadi baskada hic bisey yok kuzumYaaa içim icime sınmiyo ne zormus beklemekteskkr edrm cevabin icin ins kavusurz bebislermize hakkimzda hayrlisi
Canm ben bundan 1 sene once bos gebelik gecirdim bende yolk kesesi de yoktu ama sende var gibi hafif fotodan belki cok belli olmuo icinde yuvarlakimsi bisey var uzme kendini icini ferah tut stres yapma ben 12. Haftaya kadar bekledim delilkkti belki ama bostu yani bi umut die kendiliginden dustu korkutmak istemem ama kacinci haftandasinLütfen yorum yapın emriyo var mı içinde
Ben klomen ve catlatma ignesi vuruldum ilk defa bu ay catlatma ignesinden 1 hafta sonraa cok fazla sancim oldu karnimda batmalar oldu ama suan bi belirti yk gbi yani cok ayakta durunca bel agrim oluyo oncedn olmazdi hic bide bu sabh farkettm goguslerm dolgunlasms ve cok sert baskada bsi yok canmAmin ins. Canm var mi belirtin supelendigin biseyler bende tık yok az bu sabah bisey yiyemedim midem almadi baskada hic bisey yok kuzum
O zamn normal canm 8. Haftada bile duyanlar var stres yapma kendine ins. Bi an once duyarsinDün doktor altı hafta beş günlük dedi benim kesemde geç göründü
Bnmde goguslerim az dokununca aci oluor biraz sertlesmis sanki ama hic bisey belli degil benmde var mi yok mu bilmiorum adet gunum bugun eger 2 3 gun daha gelmezsse doktra cikicam ins. Hamileyimdir canm Allahim sanada sabir versin bi an once duy yawrunun kalp atslarini cok zor beklemek bilirimBen klomen ve catlatma ignesi vuruldum ilk defa bu ay catlatma ignesinden 1 hafta sonraa cok fazla sancim oldu karnimda batmalar oldu ama suan bi belirti yk gbi yani cok ayakta durunca bel agrim oluyo oncedn olmazdi hic bide bu sabh farkettm goguslerm dolgunlasms ve cok sert baskada bsi yok canm
Canım biraz çizgi var gibi yarın tekrarla inşallah bebeğin şeninledirKizlar burdaaa hayelt bir cizgi varmi bataa 4 gun var ümit varmi sizce
canım bende bu ay klomen kullandım ve iğne vuruldum senin kaçıcı günün de yaptın testiBen klomen ve catlatma ignesi vuruldum ilk defa bu ay catlatma ignesinden 1 hafta sonraa cok fazla sancim oldu karnimda batmalar oldu ama suan bi belirti yk gbi yani cok ayakta durunca bel agrim oluyo oncedn olmazdi hic bide bu sabh farkettm goguslerm dolgunlasms ve cok sert baskada bsi yok canm
Abuk sabuk kanama yapıyor bazen.Ben yeni evliyken birden kilo almıştım 3 4 kilo 2 günlük bir kanamam oldu.Ama onu adet say Dedi doktor
Canm igneden tam 12 gun sonra ki test bu batada 4 gun kalacanım bende bu ay klomen kullandım ve iğne vuruldum senin kaçıcı günün de yaptın testi
İns canm saol cevapladgn icinCanım biraz çizgi var gibi yarın tekrarla inşallah bebeğin şeninledir
ben daha 7. günümdeyim ya daha çokkk varCanm igneden tam 12 gun sonra ki test bu batada 4 gun kala
Malesf beklemk cok zor allah yardm etsin :) suan 7. gununse kasiklarinda ve karninda agri yada batma oluyomu merk ettmben daha 7. günümdeyim ya daha çokkk vargeçmiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?