- Emoji Skoru
- 6.969
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #21.101
okada gribim ki hissedemiyorum heryanım ağrıyo gripten bugün sadece sağ tarafta bi arada ağrım var biraz
İnşallah canım ya 2,5 la 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş değer hemde regl günüdeymiş .inşallah gebeliktendir canım sabret adet gününe test yap bana sanki hamilesin gibi geliyor
İnşallah canım ya 2,5 la 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş değer hemde regl günüdeymiş .
tek umudumu kıran 01 ocaktan sonra ilişki olmadı nasıl geç döllenme olsun olamazevet canım olabiliyor öyle inşallah sen de meleğine bir an evvel kavusursun
tek umudumu kıran 01 ocaktan sonra ilişki olmadı nasıl geç döllenme olsun olamaz
evet 72 saat yani 17 günde yum olduğumda oldu ama buay muhtemelen 01 ocatı. (15.gün)3 gün kalsa 18 gün den tutma ihtimali var dediğin gibi.canım ayın 15 i adet olmuştun desek son ilişkiden sonra da üç dört gün spermler kaldı desek yine 20 günü aşıyor inşallah tutmuştur kuzum
evet 72 saat yani 17 günde yum olduğumda oldu ama buay muhtemelen 01 ocatı. (15.gün)3 gün kalsa 18 gün den tutma ihtimali var dediğin gibi.
Ben goremedim canim .Kızlar test yaptım adetim iki gün gecikti.. Bakarmisınz
Ya yanımda arkdslarım gördüğünü söylüyor ama bende göremedim sağol canmmBen goremedim canim .
Benim de adet ağrısı gibi sancım olmuştu ilk öğrendiğim zamnlarda dr normal olduğunu syledi..İnşallah peki aşırı akıntı ve adet agrıso gıbı agrı normalmi
Yaaa nasıl heycnlı bi bkleyiş bilirim...inş umduğun sonç çıkar kuzum...mutlka haberdar et bizi de...Kızlarrr kan testi verdim acilde özel hastanede duanıza ihtiyacım var yarım saat sonra çıkıcak sonuç
Rabbim tez vakitte cok güzel haberler göndersin inşKızlarrr kan testi verdim acilde özel hastanede duanıza ihtiyacım var yarım saat sonra çıkıcak sonuç
Amin inşallah Rabbim ol desin.Kızlarrr kan testi verdim acilde özel hastanede duanıza ihtiyacım var yarım saat sonra çıkıcak sonuç
Yaaa nasıl heycnlı bi bkleyiş bilirim...inş umduğun sonç çıkar kuzum...mutlka haberdar et bizi de...
Kızlar adetime 12 gün var ama iki gündür ağzımda acı bir tat halsizlik var hamilelik belirtisi bunlar olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?