Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhabalar ben bugun idrar testi yaptım sonuç pozitifıktı.salıyı çarşambaya bağlayan gecede beta 5:20 çıkmıştı.şimdi olsa olsa 20-30 arasıdır.siz ne Zaman gittiniz doktora.keseyi görmek için.ben bekleyeyim diyorum ama Bi yanımda korkuyor

Beta 520 mi çıktı

Ben dün gittim yani 4 hafta dolmuştu dr görebildi ama kişiden kişiye değişir biraz daha bekle istersen
Hem ultrason hem vajinal muayene oldum ben ikisinde de gördü

Ben dün gittim yani 4 hafta dolmuştu dr görebildi ama kişiden kişiye değişir biraz daha bekle istersen
Hem ultrason hem vajinal muayene oldum ben ikisinde de gördü
Tatlım senin beta kaçtı ?

Canım 2074 gibi birşeydi yani 2000 üstünde
Benim cuma günü beta 244dü pazar günü 602 oldu dün ultrasonda çok net göremedi. C.tesi gel dedi o zamana kadar 2000 ve üstü olur inşallah

Yükselmiş ne güzel
Rabbim kalp atışlarını duymayı sorunsuZ kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bekleyen isteyen herkese
Son adet tarihim 30 Mart senin kaç haftalık senşn ne zaman son adet

Kizlar merhaba . Bugün benim adet günüm ama olmadım.ben dün dayanamayıp test yaptım. Ilk başta tamamen negatifti. Gece ikinci çizgi çok silik belirmiş. Siz ne diyosunuz bu duruma bakarmisiniz

Eklentiler

• 20190510_172909.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 169
  • 20190510_172355.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 129
Kizlar merhaba . Bugün benim adet günüm ama olmadım.ben dün dayanamayıp test yaptım. Ilk başta tamamen negatifti. Gece ikinci çizgi çok silik belirmiş. Siz ne diyosunuz bu duruma bakarmisiniz
Mrb canim ilk 5 dakika onemli ondan sonra teste silik cozgi cikabiliyo
Bnmki ilk 10 dkada cikti baya cizgi gozukuyodu ama ondan sonra adet oldum zaten

Mrb canim ilk 5 dakika onemli ondan sonra teste silik cozgi cikabiliyo
Bnmki ilk 10 dkada cikti baya cizgi gozukuyodu ama ondan sonra adet oldum zaten
Hadi ya . Hem sizin daha erken çıkmış.bende hic böyle durum olmamıştı ondan şaşırdım. Napalim hayırlısı artık bekliyorum adet olmayı bende..

Bat’a 3 gün kala yaptım. Sizce var mı kızlar

Eklentiler

• EED17B4B-41E4-4EC8-8CBE-E16A2BFF33B8.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 178
  • 0DE6203B-D368-44C6-AA9E-0A885FEC51F2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 205
Bat’a 3 gün kala yaptım. Sizce var mı kızlar
Ilk 5 dk da çıktıysa var görüyorum ben 2 gün sonra tekrarla canım daha koyu olursa kandan baktir gönlünden geçenler olsun Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…