Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bana kalırsa hamişsin kan ver belli olur canım

Kızlar ovulasyon testleri doğru çıktı şükürler olsun rabbime pozitif sonuç aldım Rabbim tüm isteyenlere hepinize nasip etsin hepinize dua edicem
Bnm de adetim 5 gun gectı ovulasyon yaptım boyle cıktı ama gecikmenin 2. gunu Dr a gittim olmadıgını soyledı adet de olmadım ama neden boyle bu test bir fikriniz var mu

Eklentiler

• IMG-20190503-WA0005.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 136
Bnm de adetim 5 gun gectı ovulasyon yaptım boyle cıktı ama gecikmenin 2. gunu Dr a gittim olmadıgını soyledı adet de olmadım ama neden boyle bu test bir fikriniz var mu
Canim bir de idrar testi yapsana bakalım o da pozitif mi??

Kızlar ovulasyon testleri doğru çıktı şükürler olsun rabbime pozitif sonuç aldım Rabbim tüm isteyenlere hepinize nasip etsin hepinize dua edicem
Hayırlısı olsun.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canım

Bu ovulasyon testleri pozitif değil canım yumurtlama için yapmış olsaydın eli kulağında her an pik yapabilir derdim mesela gebelik için pik yapması yani t nin c kadar koyu hatta daha koyu olması lazım canım

Kan tahlili mi yaptırdın ?

Bak kuzum T daha koyu

Eklentiler

• B2C1506C-246F-47BF-962B-B7CE318E7F44.webp
    95 KB · Görüntüleme: 134
Selam kızlar bugün adet gecikmesinin 3.günü,bir türlü gelmedi daha aşırı bel ve sırt ağrım var idrar testi yaptım dün oda negatif

Tebrikler hayırlısı olsun. Bizim de aynisi olmustu. Bes yil ugrastik olmadi. Tam tup bebege başlayalım dedik, doktora gidecegimiz ay hamile olduğumu ogrendik. Ama ne yazik ki benim hikayem gelisim olmadigi icin kurtajla noktalandi. İnsallah senin hikayen mutlu sonla biter. Saglikla ilerlesin inşallah

Merhaba
Allah razı olsun .. inşallah sonuca gitmeyi rabbim nasip eder arkadaşım 2 hafta sonra kalp atışını duymak İçin gideceğiz ..
Yeniden hiçbir tedavi görmeden tez vakitte seninde olur inşallah rabbimin mucizeleri büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…