- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.861
Evet ilk 5 dkda çıktı canım çok teşekkür ederim cevabın için. Amin inş cümlemizin.Ilk 5 dk da çıktıysa var görüyorum ben 2 gün sonra tekrarla canım daha koyu olursa kandan baktir gönlünden geçenler olsun Rabbimin izniyle
Koyulaşma oldumu kuruyunca canım şuan çok net olmamaktasın beraber hayali gibi görüyorum sanki ama net değilSlm kızlar bat 3 gun gecikti test yaptım çok belirsiz bi çizgi çıktı ben mi yanlış görüyorum acaba var mıEki Görüntüle 2267746
Şuan belli belirsiz gördüm sanki canım umarım vardır rabbim hayırlısını versin iki gün sonra sabah idrarınla yap talimata göre damlasını iyi ayarla testinin haber ver tekrardanEvet canım şuan biraz daha belirgin 2 gun sonra bida yapcam bakalım o nasıl çıkcak umutlanmak istemiyorum ama ister istemez umutlanıyorum daEki Görüntüle 2267755
Inş canım ya hayırlısı olsun 2 gun sonra haber ederim :)Şuan belli belirsiz gördüm sanki canım umarım vardır rabbim hayırlısını versin iki gün sonra sabah idrarınla yap talimata göre damlasını iyi ayarla testinin haber ver tekrardan
TEstlerede güven olmuyor demekki üzülme canım hayırlı zaman geldiginde olur inşallahMalesef bu sabah regl oldum benim belirsiz cizigim yalan oldu
Öyle canım ya napalim hayırlısı olsun vardır vakti zamanı :)TEstlerede güven olmuyor demekki üzülme canım hayırlı zaman geldiginde olur inşallah
Bunu burdan bilmemiz imkansız sanırım canım ama iyi bi değer çıkması muhtemel bataKizlar adete 1 ya da 2 gun var sizce bu teste gore bhcg kac cikarEki Görüntüle 2268309
Bata iki gün var diyorsun bence hemen git kan ver hayırlı olsunBunu burdan bilmemiz imkansız sanırım canım ama iyi bi değer çıkması muhtemel bata
Randevum 2 gun sonraya randevusuz bakmiyorlar hastanedeBata iki gün var diyorsun bence hemen git kan ver hayırlı olsun
Merak ediyorsan sağlık ocağında verebilirsinRandevum 2 gun sonraya randevusuz bakmiyorlar hastanede
Adetine 2 gün kalaya göre iyi bir değer çıkar canım hayırlı olsunKizlar adete 1 ya da 2 gun var sizce bu teste gore bhcg kac cikarEki Görüntüle 2268309
bence kesin hamilesin canim (catlatma ignesi kimyasal birsey kullanmadiysan) gözün aydin hayirli olsun allah saglikla tamamlamani nasip etsin insallah.Eki Görüntüle 2269054
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah yaptım. 2-3 dk sonra böyle oldu. Kan verdim yarın çıkacakmış. Sizce hamile miyim?
Eki Görüntüle 2269054
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah yaptım. 2-3 dk sonra böyle oldu. Kan verdim yarın çıkacakmış. Sizce hamile miyim?
Hiç birşey kullanmadım canım. Inşallah bakalım yarını bekliyorum. Rabbim sana en kısa zamanda yaşatmayı nasip eder inşallah.bence kesin hamilesin canim (catlatma ignesi kimyasal birsey kullanmadiysan) gözün aydin hayirli olsun allah saglikla tamamlamani nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?