Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Slm kızlar bat 3 gun gecikti test yaptım çok belirsiz bi çizgi çıktı ben mi yanlış görüyorum acaba var mı

Koyulaşma oldumu kuruyunca canım şuan çok net olmamaktasın beraber hayali gibi görüyorum sanki ama net değil
Evet canım şuan biraz daha belirgin 2 gun sonra bida yapcam bakalım o nasıl çıkcak umutlanmak istemiyorum ama ister istemez umutlanıyorum da

Evet canım şuan biraz daha belirgin 2 gun sonra bida yapcam bakalım o nasıl çıkcak umutlanmak istemiyorum ama ister istemez umutlanıyorum daEki Görüntüle 2267755
Şuan belli belirsiz gördüm sanki canım umarım vardır rabbim hayırlısını versin iki gün sonra sabah idrarınla yap talimata göre damlasını iyi ayarla testinin haber ver tekrardan

Şuan belli belirsiz gördüm sanki canım umarım vardır rabbim hayırlısını versin iki gün sonra sabah idrarınla yap talimata göre damlasını iyi ayarla testinin haber ver tekrardan
Inş canım ya hayırlısı olsun 2 gun sonra haber ederim :)

Malesef bu sabah regl oldum benim belirsiz cizigim yalan oldu

Eki Görüntüle 2269054

Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah yaptım. 2-3 dk sonra böyle oldu. Kan verdim yarın çıkacakmış. Sizce hamile miyim?
bence kesin hamilesin canim (catlatma ignesi kimyasal birsey kullanmadiysan) gözün aydin hayirli olsun allah saglikla tamamlamani nasip etsin insallah.

bence kesin hamilesin canim (catlatma ignesi kimyasal birsey kullanmadiysan) gözün aydin hayirli olsun allah saglikla tamamlamani nasip etsin insallah.
Hiç birşey kullanmadım canım. Inşallah bakalım yarını bekliyorum. Rabbim sana en kısa zamanda yaşatmayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…