- Emoji Skoru
- 529
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.881
Gayet net görünüyor,inşallah vardırEki Görüntüle 2269054
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah yaptım. 2-3 dk sonra böyle oldu. Kan verdim yarın çıkacakmış. Sizce hamile miyim?
Bence var benim adet gunumde testim boyleydi ve 307 cikti sonucumEki Görüntüle 2269054
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah yaptım. 2-3 dk sonra böyle oldu. Kan verdim yarın çıkacakmış. Sizce hamile miyim?
Ay ne güzel. Darısı bana inşallah. Yarın sonucu alacağım.Bence var benim adet gunumde testim boyleydi ve 307 cikti sonucum Eki Görüntüle 2269115
amin canim insallah. yarin kan vericem bende ama umudum yok silik bile cikmiyor bendeHiç birşey kullanmadım canım. Inşallah bakalım yarını bekliyorum. Rabbim sana en kısa zamanda yaşatmayı nasip eder inşallah.
cizgi net olarak görünüyor canim insallah vardir kanda baktir istersenMerhaba, ben Şubat ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktık. Regl günüme daha 8 gün varken dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı diye çöpe attım.işten gelince tekrar bakayım dedim. Ve baktığımda silik de olsa 2. Çizgiyi gördüm. Fotoğrafa bakıp yorumlayabilir misiniz, acaba yeniden hamile miyim beklemek çok zor geliyor:)
İnşallah yarın ikimizde güzel haberler alır. Burada paylaşırız.amin canim insallah. yarin kan vericem bende ama umudum yok silik bile cikmiyor bende
insallah canim ama icimden kan testine gitmek gelmiyor. evde yaptigim testlerde sonradan bile silik cizgi bile cikmiyorİnşallah yarın ikimizde güzel haberler alır. Burada paylaşırız.
Ben gördüm canım hayırlı olsun 16. gün galiba bugün İğnenin etkisi de geçmiştirSizce var mı kızlar. Geçen buraya attığım iğnenin etkisiydi sanırım. Şimdi attığım bu sabah ve ilk beş dakika içinde silik çizgi çıktı.
bende gördüm canim gözün aydinSizce var mı kızlar. Geçen buraya attığım iğnenin etkisiydi sanırım. Şimdi attığım bu sabah ve ilk beş dakika içinde silik çizgi çıktı.
seninde gözün aydin canim cok sevindim
Teşekkür ederim canım. Sen verdin mi kan?seninde gözün aydin canim cok sevindim ❤
canim senin evde yaptigin normal idrar testin nasildi ? birsey belli oluyormuydu? silikmiydi nasildi ? bu kadar yüksek degere cok koyu olmasi lazim
Ay hadi inşallahÇok teşekkür ederim kızlar pazartesi kan baktırdığımda atarım çok sağ olun. ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?