- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.161
Cizgi var canimMerhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cizgi var canimMerhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
Valla ben bal gibi 2.çizgi görüyorum.Merhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
Ayyyy hamilemiyimmm Allah’ım çok mutluyum şuanCizgi var canim![]()
Ayyyy hamilemiyimmm Allah’ım çok mutluyum şuandua edin nolur bir önceki dış gebelikti buda öyle olmasın

Ayyy çok şükür çok teşekkür ederim inşallah nolur dua edin dış gebelikti bir önceki buda olmasınValla ben bal gibi 2.çizgi görüyorum.
Hayirli olsun insallah
Çizgi gordum bende tebrikler :)allah gonlune gonlumüze gore versin inş.belirtilerin varmıydıAyyyy hamilemiyimmm Allah’ım çok mutluyum şuandua edin nolur bir önceki dış gebelikti buda öyle olmasın
Aminnnn cümlemizin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli inşallahÇizgi gordum bende tebrikler :)allah gonlune gonlumüze gore versin inş.belirtilerin varmıydı
Hayırlı olsunnnn pozitifMerhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlıca sağlıklıca nasip etsinHayırlı olsunnnn pozitif❤
ayyy bebiş geliyor inşallah canım çok sevindim gerçekten inşallah sağlıkla alırsın kucağınaMerhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
Aminnn inşallah sağlıklı sıhhatli inşallahayyy bebiş geliyor inşallah canım çok sevindim gerçekten inşallah sağlıkla alırsın kucağına
yazışmıştık ben de dış gebelikten korkuyordum ama benim ki de kimyasalmış düştü değerlerim çok şükür dış gebelik değil doktorum kaldığınız yerden devam dedi Allah ım bana da nasip etsin tekrar hayırla sağlıkla :)
Hayirli olsun canim bende adetime 3 gun var ken silik cizgiyle ogrendim ama insallah seninkide hamileligin saglikla ilerlerMerhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
Canim adetin gecikmemiş degilmiÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlıca sağlıklıca nasip etsin![]()
Hayırlı olsun sanada rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayirli olsun canim bende adetime 3 gun var ken silik cizgiyle ogrendim ama insallah seninkide hamileligin saglikla ilerler![]()
Bugün günümdü olmadım belirtide olmayınca yaptım testiCanim adetin gecikmemiş degilmi
Insallah canimHayırlı olsun sanada rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Bnm belirtelerim bâş donmesi ve kasik agrisi yaptim cikti ama daha kan vermedim pazartesi verecemBugün günümdü olmadım belirtide olmayınca yaptım testi![]()
Canim genellikle ignenin 14 gun tam belli oluyor diye biliyorum hakinda hayirlisi olsunKizlar mrb.catlatma iğnesinin 13.gunü bugün sabah test yaptim silik bi cizgi cikti.Acaba iğnenin etkisimi bilemedim.Ne dersiniz![]()
Hayirli olsun.Saglicakla kucaginiza alin inşallahBugün günümdü olmadım belirtide olmayınca yaptım testi![]()