- Emoji Skoru
- 13.740
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.441
Ne dicez canikom kalkip gobek aticaz hahahahaEki Görüntüle 2287480 Dün yaptım adetm yarın hemen çıkdı aynısından hatalı dır die bir daha yaptm 5 saniyede aynı oldu ne dersiniz
Çok saol inş vardır ama çk adet ağrısı varVar vaaaricin rahat olsn. Olmazsa cikmaz zatn bole. Saglickla tutunsn kucagina al insllh.
Normldr cnm o. Tutunurken ole agri yaparmis. Tum gebeler ole dedi.Çok saol inş vardır ama çk adet ağrısı var
Çok normal adet agrısı bende de vardı gögüs lerim dolgunluk vardı hastaolcakmısım gbi ama gebeydim ve kesinlikle seninki de var bence ve zaten sende Gördün kıyaslandığında benimkiyleÇok saol inş vardır ama çk adet ağrısı var
İnşallah kimsen kuca boş kalmasın Rabbim aratmasınAllahim insallahh
Evet ikiz gibiler testlerÇok normal adet agrısı bende de vardı gögüs lerim dolgunluk vardı hastaolcakmısım gbi ama gebeydim ve kesinlikle seninki de var bence ve zaten sende Gördün kıyaslandığında benimkiylemaşallah
Buda aksamustu yaptigim kizlar
Kanama leke olmuşmuydu sende bende olmadı ne zman olyoÇok normal adet agrısı bende de vardı gögüs lerim dolgunluk vardı hastaolcakmısım gbi ama gebeydim ve kesinlikle seninki de var bence ve zaten sende Gördün kıyaslandığında benimkiylemaşallah
Bence kesinlikle var canımEvet ikiz gibiler testlerinş bende şanslıyım sen gbi ❤
Leke olmyabilir cnm herkeste farkliKanama leke olmuşmuydu sende bende olmadı ne zman olyo
Amin arkadasim insallah 12 sene bekledim allahim hepmize nasip etsinİnşallaah kavuşursun
Ben bir önceki gün böle silikdi ertesi gün daha kırmızı silik çıkdı var inş yaBuda aksamustu yaptigim kizlar
Bende olmadı hic herkesde olmuypr zaten.. Kesin olacak diye bri sey yok canımKanama leke olmuşmuydu sende bende olmadı ne zman olyo
Adet ne zman olcan haber verAmin arkadasim insallah 12 sene bekledim allahim hepmize nasip etsin
Kız yuzdr yuz var.. Bariz belli işte
Benim tup bebek canim test tarihim 15 iAdet ne zman olcan haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?