Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eki Görüntüle 2287480 Dün yaptım adetm yarın hemen çıkdı aynısından hatalı dır die bir daha yaptm 5 saniyede aynı oldu ne dersiniz
Ne dicez canikom kalkip gobek aticaz hahahaha oldu da bitti masllh nazar degmez insllh. Ust uste guzl haberler aldik burdan. Allh dewamini getrsn insllh.

Çok saol inş vardır ama çk adet ağrısı var
Çok normal adet agrısı bende de vardı gögüs lerim dolgunluk vardı hastaolcakmısım gbi ama gebeydim ve kesinlikle seninki de var bence ve zaten sende Gördün kıyaslandığında benimkiyle maşallah

Çok normal adet agrısı bende de vardı gögüs lerim dolgunluk vardı hastaolcakmısım gbi ama gebeydim ve kesinlikle seninki de var bence ve zaten sende Gördün kıyaslandığında benimkiyle maşallah
Evet ikiz gibiler testler inş bende şanslıyım sen gbi

Kanama leke olmuşmuydu sende bende olmadı ne zman olyo

Benimde bata 5 gün var 7 gün kala ve 6 gün kala yaptm sabahları negatif çıktı bu sabah yaptıgım gözle görülür şekilde silik çıktı yarn da yapıcam bakalm nasl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…