- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.481
Kesinlikle var
[/QUOTKan sonucu bekliyorum hastanede
Özelde oldım pozitif dedi ama yeni oldu için değer çıkdısı vermediAmin Allah senden razı olsun.. Tamam bekleyeceğim
Ayaklarım titriyor yaÖzelde oldım pozitif dedi ama yeni oldu için değer çıkdısı vermedi
Ay maşaallah hadi gözün aydın bak sana dedim bariz belliydiÖzelde oldım pozitif dedi ama yeni oldu için değer çıkdısı vermedi
Canım çk saol ya hala şokdayımAy maşaallah hadi gözün aydın bak sana dedim bariz belliydi
İlk bebiş mi canım benimCanım çk saol ya hala şokdayım
Amin hepimizin inş bn şok atlayamadım daha mutluluk ağır bastı ağlamak istiyorum sadeceİlk bebiş mi canım benimne güzel bir mutluluk seninle eskiye gittim bende... Bende çok mutlu oldum rabbim sag salim kucagona almayı nasip etsin... Saglıklıca..
Hayırlısı olsun.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah aminnnÖzelde oldım pozitif dedi ama yeni oldu için değer çıkdısı vermedi
Agla rahatla mutluluğunu doya doya yasaAmin hepimizin inş bn şok atlayamadım daha mutluluk ağır bastı ağlamak istiyorum sadece
Ay hadi gözün aydın at bakalım canımBen bu sabah tekrar test yaptim ve cok sukur yine silik cizgi cikti
Bence kesinlikle seninle o kadar bariz belli kiInsallah mucizem benimledir
Evet var kucaginada alırsın insallah canimm
InsallahBence kesinlikle seninle o kadar bariz belli kiadete kaç gün var canım
Sukurler olsun insallahEvet var kucaginada alırsın insallah canimm
Tabi Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallahSukurler olsun insallahbugunde cikmasi guzrl birsey degilmi
canım tedavi aşamasında çatlatma iğnesi vuruldun muSukurler olsun insallahbugunde cikmasi guzrl birsey degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?