Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bana adet gelene kadar yapma dediler test içşnde kağıtda bile tekrar 48 saat sonra yapın yazıyor ama ben her gün yaptım can dayanmıyor sığmıyorsun bi yere hele o silik çizgi gülümsemem oldu

Bana adet gelene kadar yapma dediler test içşnde kağıtda bile tekrar 48 saat sonra yapın yazıyor ama ben her gün yaptım can dayanmıyor sığmıyorsun bi yere hele o silik çizgi gülümsemem oldu
Bende öyleydim o fotodakiler aynı gün sabah öğle aksam hele sen bir de sabah yap ilk idrarla o zaman gör koyu çizğiyi nasıl daha çok sevineceksin ben kanda bamtırmıştım ertesi gün aksam 48çıkmıstı

Ve adete 4gün vardı kan verdiğimde 48. 2ydi

Ya bende kan yaptırm yarın olmaz sam bakdırım mı

Taö
tamda bu soruyu sorcakdım canım ya
Kalp kalbe karsıymış... Aksam acile gittim verdim 1sa sonra çıktıydı sonucu. Kadın Doğum aciliydi gündüz çalışıyorum dedim ancak aksam gelebiliyorum dedim o sekilde kan verdim. Ki alıyorlar zaten

Ya bende kan yaptırm yarın olmaz sam bakdırım mı
Eger sorun olmaz ise aksam acile git ver... Test yaptım sonucu pozitif emin olmak istedim diye söylersin uirastırırşarsa gündüz çalışıyorum dersin.. Ama tam olsun deger daha çok artsın dersen ertesi gün saglıkl ocagonda ver sabah

hastane uzak ya bana malesef sağlık ocağı bakarsa yarın giderim

hastane uzak ya bana malesef sağlık ocağı bakarsa yarın giderim
Bakar tabiki öğleden sonra da sonucu öğrenirsin Dr den ya da barkodla öğleden ince de öğrenebilirsin netten... Bizi de haberdar et

Durdukca koyulasmadi ayni siliklikte kaldi

Öyle durur zaten sıkıntı yok... Her geçen gün yeni yapılan test bir öncekine göre koyudur çizgi
Bugun cok soru sordum kusuruma bakmayin negatif test olsa hic cikmaz degilmi ,birde kuruyunca cizgi yeri belli cok ucuk renk ama yine de hersey yolundadir insallah

Bugun cok soru sordum kusuruma bakmayin negatif test olsa hic cikmaz degilmi ,birde kuruyunca cizgi yeri belli cok ucuk renk ama yine de hersey yolundadir insallah
Hiç çıkmazdı est bana dilediğin kadar sorabilirsin... Benim açımdan sıkıntı yok seninle birlikte sevinecem ben inşaallah negatif olsa asla silik bile olsa çıkmıyor ki diyelim test bozuk ama Baska basla testlerle de yaptın hepsi çıkmos işte ayrıca bir de inceleme bile yaptın ilk 5dk da belirdi gördün inceledin derken 10dk tamam gerisiyle ilgilenme bile

Allah razi olsun beni cok rahatlattin sonucumu sizinle paylasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…