- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.461
Bende öyleydim o fotodakiler aynı günBana adet gelene kadar yapma dediler test içşnde kağıtda bile tekrar 48 saat sonra yapın yazıyor ama ben her gün yaptım can dayanmıyor sığmıyorsun bi yere hele o silik çizgi gülümsemem oldu
tamda bu soruyu sorcakdım canım yaVe adete 4gün vardı kan verdiğimde 48. 2ydi
Ya bende kan yaptırm yarın olmaz sam bakdırım mıBende öyleydim o fotodakiler aynı günsabah öğle aksam hele sen bir de sabah yap ilk idrarla o zaman gör koyu çizğiyi nasıl daha çok sevineceksin ben kanda bamtırmıştım ertesi gün aksam 48çıkmıstı
Kalp kalbe karsıymış...Taö
tamda bu soruyu sorcakdım canım ya
Eger sorun olmaz ise aksam acile git ver... Test yaptım sonucu pozitif emin olmak istedim diye söylersin uirastırırşarsa gündüz çalışıyorum dersin.. Ama tam olsun deger daha çok artsın dersen ertesi gün saglıkl ocagonda ver sabahYa bende kan yaptırm yarın olmaz sam bakdırım mı
hastane uzak ya bana malesef sağlık ocağı bakarsa yarın giderimEger sorun olmaz ise aksam acile git ver... Test yaptım sonucu pozitif emin olmak istedim diye söylersin uirastırırşarsa gündüz çalışıyorum dersin.. Ama tam olsun deger daha çok artsın dersen ertesi gün saglıkl ocagonda ver sabah
Bakar tabikihastane uzak ya bana malesef sağlık ocağı bakarsa yarın giderim
Cok sagol fatma insallahVar vaaaricin rahat olsn. Olmazsa cikmaz zatn bole. Saglickla tutunsn kucagina al insllh.
Ederim haber tabi inşBakar tabikiöğleden sonra da sonucu öğrenirsin Dr den ya da barkodla öğleden ince de öğrenebilirsin netten... Bizi de haberdar et
Adet agrısı gıbı oluyor zaten korkutmasın o sene Rahim genişliyor yavaş yavaş miniğe hazırlık yapıyorÇok saol inş vardır ama çk adet ağrısı var
Durdukca koyulasmadi ayni siliklikte kaldiBen çizgi görüyorum bunda da. Durdukça koyulasti mı? Şimdiki halini de at.
Bebekler tutunmuş. Zaten bu testler göbek bağı oluşum hormonu tespit etmek için yani bebekler göbek bağı kuruyor. İnşallah sağlıklı ilerler.
Öyle durur zaten sıkıntı yok... Her geçen gün yeni yapılan test bir öncekine göre koyudur çizgiDurdukca koyulasmadi ayni siliklikte kaldi
Bugun cok soru sordum kusuruma bakmayin negatif test olsa hic cikmaz degilmi ,birde kuruyunca cizgi yeri belli cok ucuk renk ama yine de hersey yolundadir insallahÖyle durur zaten sıkıntı yok... Her geçen gün yeni yapılan test bir öncekine göre koyudur çizgi
Hiç çıkmazdıBugun cok soru sordum kusuruma bakmayin negatif test olsa hic cikmaz degilmi ,birde kuruyunca cizgi yeri belli cok ucuk renk ama yine de hersey yolundadir insallah
Allah razi olsun beni cok rahatlattin sonucumu sizinle paylasicamHiç çıkmazdıest bana dilediğin kadar sorabilirsin... Benim açımdan sıkıntı yok seninle birlikte sevinecem ben inşaallah negatif olsa asla silik bile olsa çıkmıyor ki diyelim test bozuk ama Baska basla testlerle de yaptın hepsi çıkmos işte ayrıca bir de inceleme bile yaptın ilk 5dk da belirdi gördün inceledin derken 10dk tamam gerisiyle ilgilenme bile
Amin Allah senden razı olsun.. Tamam bekleyeceğimAllah razi olsun beni cok rahatlattin sonucumu sizinle paylasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?