- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.501
Evet belli koyulasmis. Hayrli olsnEki Görüntüle 2288115
Alttan 4.test icin kan verdigimde degerim 87 çıkmıştı. Kızlar sizce koyulaşmış mı? Şimdi tekrar kan vericem ama sizden duyup rahatlamak istiyorum.
Amin insallahh tesekkur ederimEvet belli koyulasmis. Hayrli olsn
Yok vurulmadimcanım tedavi aşamasında çatlatma iğnesi vuruldun mu
testler bata kaç kala ilki?Eki Görüntüle 2288115
Alttan 4.test icin kan verdigimde degerim 87 çıkmıştı. Kızlar sizce koyulaşmış mı? Şimdi tekrar kan vericem ama sizden duyup rahatlamak istiyorum.
İlki 5 kala sonuncusu 1 kalatestler bata kaç kala ilki?
o zaman hayırlı olsun Allah size bağışlasın bebeğinizi ya da bebeklerinizi :)Yok vurulmadim
Allah razi olsun,amin insallaho zaman hayırlı olsun Allah size bağışlasın bebeğinizi ya da bebeklerinizi :)
Var canım 2.çizgi görünüyorKizlar bende bugun bi test yaptim. Hic ikinci cizgi cikacagini dusunmemistim ama aninda beklemeden belirdi silik bi sekilde. Batima tahmini 6-7 gün var.
Sizce var mi birseyler? Umarim test yanilmiyordur yarin olsada tekrar yapsam hemencecikEki Görüntüle 2288983 Eki Görüntüle 2288984
2. Fotografta renklendirdim daha net gozukmesi icin.
Var var olmaz mıı Allah tamamına erdirsin canım. Hadi insallah guzel ilerlerKizlar bende bugun bi test yaptim. Hic ikinci cizgi cikacagini dusunmemistim ama aninda beklemeden belirdi silik bi sekilde. Batima tahmini 6-7 gün var.
Sizce var mi birseyler? Umarim test yanilmiyordur yarin olsada tekrar yapsam hemencecikEki Görüntüle 2288983 Eki Görüntüle 2288984
Tabiki de var. Hamilesin hadi bakalım hayırlı olsun canımKizlar bende bugun bi test yaptim. Hic ikinci cizgi cikacagini dusunmemistim ama aninda beklemeden belirdi silik bi sekilde. Batima tahmini 6-7 gün var.
Ay dimi inşallah yarin daha belirginlesir heyecandan bu 7 gun nasil gecicek bilmiyorumVar canım 2.çizgi görünüyor
Cok sagol canim amin insallah testte bi yanilma yoktur insan tedirgin oluyorVar var olmaz mıı Allah tamamına erdirsin canım. Hadi insallah guzel ilerler
Cok tesekkur ederim sagolunTabiki de var. Hamilesin hadi bakalım hayırlı olsun canım
Hayrli olsn cnm. Niye beklipsn ki git hemen bence. Ii artiyor mu degerin bakrsinAdet gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Ne zaman netleşir çizgim acaba? Ve ne zaman doktora gitmeliyim arkdşlar? Eki Görüntüle 2288999
Gayet belirgin, doktora hemen gidebilir sinAdet gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Ne zaman netleşir çizgim acaba? Ve ne zaman doktora gitmeliyim arkdşlar? Eki Görüntüle 2288999
Gözün aydın canım Rabbım tamamına erdirsinKizlar bende bugun bi test yaptim. Hic ikinci cizgi cikacagini dusunmemistim ama aninda beklemeden belirdi silik bi sekilde. Batima tahmini 6-7 gün var.
Canım hıc bekleme gir kan ver hayırlı olsunAdet gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Ne zaman netleşir çizgim acaba? Ve ne zaman doktora gitmeliyim arkdşlar? Eki Görüntüle 2288999
Hayırlı olsun canım gözün aydınEki Görüntüle 2288115
Bence yaşamazsın bariz belli ikinci çizginInsallah vardir valla hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum.Bugun tekrar denedimEki Görüntüle 2289109
Gozun aydin canimKizlar bende bugun bi test yaptim. Hic ikinci cizgi cikacagini dusunmemistim ama aninda beklemeden belirdi silik bi sekilde. Batima tahmini 6-7 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?