Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin

Aynı testi bende kullandım gayet tertemiz çıkardı 🤭 kullanıp memnun kalanlar var diye tercih ettim. 4 gün kala çıkarması da iyiymiş bir kan testi ile garantileyin bu ara fazlaca yanlış alarm okudum bu test ile ilgili değil genel

Merhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
Gebesin cnm tebrikler 😊

Var görünüyor kan verin bence

Merhabalar benim regl günüm 4 5 aydır 24 25 26 günlerde gelmekte.regl olmadım hiçbir belirti de yok bir oğlum var sizce gebelik olabilir mi birgün öncesi testte çıksa az goruluyordu.yardimci olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200104_204526.webp
    IMG_20200104_204526.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 185
  • Screenshot_20200104-204714~2.webp
    Screenshot_20200104-204714~2.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 137
Aynı testi bende kullandım gayet tertemiz çıkardı 🤭 kullanıp memnun kalanlar var diye tercih ettim. 4 gün kala çıkarması da iyiymiş bir kan testi ile garantileyin bu ara fazlaca yanlış alarm okudum bu test ile ilgili değil genel
Canım teşekkür ederim yorumun için kan berdim 37 yıktı 🥰

İlk 5 dakika içinde çıktıysa evet silik bicizgi var pozitif anlamına gelir Kan verin kesinleştirin Adetiniz geçmediysede de iki gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olunca anlaşılır zaten Hayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Allah.

İlk 5 dakika içinde çıktıysa evet silik bicizgi var pozitif anlamına gelir Kan verin kesinleştirin Adetiniz geçmediysede de iki gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olunca anlaşılır zaten Hayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Ya ben tup bebek tedavisindeyim tahlilin gunume 2 gun var ilk baktigimda yoktu sonra biraktim aksaam tam aticaktim oara fark ettim ins kandada gorurum 🤷‍♂️

Sırf örnek olması için bende paylaşayım.
Adetime 3 gün kala productor marka ile yaptığım erken gebelik testim:
Eki Görüntüle 2572995
Şimdi 11. Haftadayım :KK200:
Allah isteyen herkese nasip etsin 🤗
Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin bizlerede dua edin Allah Hamile bayanların duasını geri çevirmez miş

Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin bizlerede dua edin Allah Hamile bayanların duasını geri çevirmez miş
Amin kuzum 😍 Rabbim isteyen herkese, hepinize tez zamanda nasip etsin. Güzel haberlerinizi alalım 🤲🏻 Gebelik haberi alınca inanılmaz mutlu oluyorum zaten 🤗

Back
X