- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #32.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biraz daha uzaktan ceksen ya da flulastir görünmüyor
Teşekkür ederim amin darısı sizlere inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere![]()
Canim biraz daha uzaktan ceksen ya da flulastir görünmüyor
Anladim.canim.ins vardir diyim o zaman hayirlisi olsun hakkindaAttım canım testi sobaya adetim 4 gün geçti ilk iki gün çok yoğun akintim vardı dünden beri de peceteye silince pembe geliyor bazı sildigimde beyaz akıntı geliyor anlamadım bende yarına kadar kanamaya donmezse kan veririm
Anladim.canim.ins vardir diyim o zaman hayirlisi olsun hakkinda
Sende hamile misin kuzumNaptın canım
Hamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllahTesti tekrarlama sansın varmı canım
aaaa çok güzel çok sevindim kan verdin mi canım ne zaman yaptın testi inş canım saglıklı bir şekilde ilerlerde kucağına alırsın taby bendeHamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
CANIM MİRATECH MARKA GEBELİK TESTİNE GÜVENME MİMLİ ÇÜNKÜ GEBELİK YOKKEN BİLE POZİTİF SONUÇ VERİYO
Hayirli olsun canim adet ağrisi gibi ağrın var miHamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Amin kuzum hepimiz inşAllah bugün yaptım adetim 4 gün gecikti yarın gidicem kan vermeye kuzumaaaa çok güzel çok sevindim kan verdin mi canım ne zaman yaptın testi inş canım saglıklı bir şekilde ilerlerde kucağına alırsın taby bende![]()
Evet var adetim de 4 gün geciktiHayirli olsun canim adet ağrisi gibi ağrın var mi
TAMAM KUZUM MUTLAKA HABER VER BANA :) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞ Bİ BEBİŞ HABERİ DAHA ALIRIM <3Amin kuzum hepimiz inşAllah bugün yaptım adetim 4 gün gecikti yarın gidicem kan vermeye kuzum
İnşAllah kuzumTAMAM KUZUM MUTLAKA HABER VER BANA :) HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞ Bİ BEBİŞ HABERİ DAHA ALIRIM <3
Maşallaaahhh darısı başımızaHamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Benimkinede bakarmısınızbu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
![]()
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
![]()
Amiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallaaahhh darısı başımıza![]()
Bence bir tanesinde var adetine kaç gün varBenimkinede bakarmısınız![]()
3 olmasa bu kadar belli eder mi kendiniBence bir tanesinde var adetine kaç gün var