- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #32.621
Bence kesin var benimde adetime 3 gün kala böyleydi neredeyse aynı3 olmasa bu kadar belli eder mi kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesin var benimde adetime 3 gün kala böyleydi neredeyse aynı3 olmasa bu kadar belli eder mi kendini
Eger yumurtlama adetten hemen sonra olduysa kalınabilir ama sankı bu test bozuk çünkü ikinci cizgi t de cıkmamış hemen c nın yanında cıkmış bence testı yenileyinMerhabalar ;
sizce varmı ?
adetten hemen sonra ilişkiden hamile kalınırmı ?
bu sabah yeniden test yaptımEger yumurtlama adetten hemen sonra olduysa kalınabilir ama sankı bu test bozuk çünkü ikinci cizgi t de cıkmamış hemen c nın yanında cıkmış bence testı yenileyin
Adetinize kac gün var su anbu sabah yeniden test yaptım
ilk ve bugün yapdığım arasında cok az fark var fotorafta cıkmamıs olabilir ama yakından bakınca çok silik görebiliyorum ....
sizce biraz daha beklemelimiyim ?
Cok.net cekmemissin canim netleştirsen biraz kamerayiKızlar sizce varmi 5 dk içinde böyle oldu
Adetinize kac gün var su an
Hem bu kadar kısa sürede cıkmaz canım hem yumurtlaman bugun gözüküyor sen adetten sonra yumurtladıgını nerden biliyorsun ovulasyon mu kullandın yanı takvime göre yumurtlama bugunbenim adettim biter bitmez korunmasız ilişkim oldu
bir sonraki adet daha suresi var görünüyor
ve bukadar kısa sürede test de çıkmaz sanırım
ama o silik çizgi benim kafamı çok karıştırdı
yada testlermi bozuk (LABOQUICK) marka ..
şunuda eklemek istiyorum 26 günde bir adet olurum bu ay 24 günde geldi 4 ve 5 gün sürerdi ama ocak ayında 3gün geldi kesildi ...
Canim bir çizgi var evet ama.yamuk gibi sanki
Canim şüphen varsa bir de kan ver cunku idrar testleri negatif çıkıp kanda pozitif cikan var
Hem bu kadar kısa sürede cıkmaz canım hem yumurtlaman bugun gözüküyor sen adetten sonra yumurtladıgını nerden biliyorsun ovulasyon mu kullandın yanı takvime göre yumurtlama bugun
Var canim hatta durdukça daha da koyulasirKızlar bunda var mı silik çizgi![]()
Canım test bozuk daha yumurtlama olmamış kı hamılelık olsun sen ilişkiye devam et bence inşallah olur bu ayyumurtlama 14 günde bir oluyor diye biliyorum
ocak 1de adet oldum
ocak 14 de yumurtlama en yoğun olduğu gün
ocak 9da başlayıp 15 ocak kadar ve 7gün süreç
adetten hemen sonra korunmasız ilişkim oldu ve bir ilaç kullanmıyorum
test lerde çıkan silik çizgi kafamı çok karıştırdı ( hepsi bozuk sanırım )