Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adetim 3 gün gecikmişti ama hiçbir belirti olmadığı için (göğüs hassasiyeti, bulantı vs.) asla beklemiyordum bugün eczanenin önünden geçerken bi test aldım negatifi göreyim de kafam rahat olsun diye sama sonuç pozitif sanırım 😱 ucuz bi test olduğu için emin olamadım ne hissedeceğimi bilemiyorum kızlar ben hamile miyim yani şimdi??
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin insallah gebeligin

İyi pazarlar. Benim adete üç gün var bir haftadır fazla gaz ve göğüs kasık ağrım vardı. dayanamadım bir test yaptım. Test ucuzlarından bırmak bir test gebe time diye bişey. Ama ikinci çİgi kendimi çok zorlarsam görünüyor gibi. Yani çok belirsiz. Üç gün kala belli olmama ihtimali var mı acaba
Testini atsana bakalım

Azra senin ne kadarlikti. Beta hcg kaç kalp atışı için.
Ben en son geçen hafta çarşamba gittim doktora değerim 3300 Dü doktor karından baktı 6 mm lik bir kese gördü 1 hafta 10 gün sonra gel dedi bu hafta çarşamba veya perşembe gidicem inşAllah bakalım inşallah duyarım kalp atışını

kızlar merhaba bat pazar günü çok karnım ağrıyor afedersiniz her an regli gelecekmiş gibi bugun test yaptım biraz önce aşağıdaki gibi çıktı 1 dk içinde çıktı sizce var mı?

IMG_0847.jpg

Back
X