- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #32.741
Size hayirli olsun sağlıklı şekilde ilerlesin insVar çok şükür kuzum cuma günü kalp atışı için gidicez belkide çarşamba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size hayirli olsun sağlıklı şekilde ilerlesin insVar çok şükür kuzum cuma günü kalp atışı için gidicez belkide çarşamba![]()
Bende hala var özellikle bugün çok oldu ve biraz da korkuttu açıkcasıAY maşallah canım sağlıkla duyarsınız inşallah kalbinide sende yeni gebesin kasıklarında sğrı oldumu acaba
İnşAllah rabbim sizede nasip etsinSize hayirli olsun sağlıklı şekilde ilerlesin ins
Amin cok tesekkur ederimİnşAllah rabbim sizede nasip etsin
Daha adet olmadım malesefMerhaba naptınız sonuç ne acaba
Evet canım cok şükürYükselme var mı değerinde canım
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin insallah gebeliginAdetim 3 gün gecikmişti ama hiçbir belirti olmadığı için (göğüs hassasiyeti, bulantı vs.) asla beklemiyordum bugün eczanenin önünden geçerken bi test aldım negatifi göreyim de kafam rahat olsun diye sama sonuç pozitif sanırımucuz bi test olduğu için emin olamadım ne hissedeceğimi bilemiyorum kızlar ben hamile miyim yani şimdi??
Testini atsana bakalımİyi pazarlar. Benim adete üç gün var bir haftadır fazla gaz ve göğüs kasık ağrım vardı. dayanamadım bir test yaptım. Test ucuzlarından bırmak bir test gebe time diye bişey. Ama ikinci çİgi kendimi çok zorlarsam görünüyor gibi. Yani çok belirsiz. Üç gün kala belli olmama ihtimali var mı acaba
Hayırlı olsun canımEvet canım cok şükür114,5 olmuş
Azra senin ne kadarlikti. Beta hcg kaç kalp atışı için.Hayırlı olsun canım
Ben en son geçen hafta çarşamba gittim doktora değerim 3300 Dü doktor karından baktı 6 mm lik bir kese gördü 1 hafta 10 gün sonra gel dedi bu hafta çarşamba veya perşembe gidicem inşAllah bakalım inşallah duyarım kalp atışınıAzra senin ne kadarlikti. Beta hcg kaç kalp atışı için.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin insallah gebeligin
İnşallah duyarsınızBen en son geçen hafta çarşamba gittim doktora değerim 3300 Dü doktor karından baktı 6 mm lik bir kese gördü 1 hafta 10 gün sonra gel dedi bu hafta çarşamba veya perşembe gidicem inşAllah bakalım inşallah duyarım kalp atışını
İnşAllahİnşallah duyarsınız![]()
hamile değilmişim canım kan test sonuç 0.100 çıktıHamilemisiniz acaba belli oldu mu
Olsun hayırlısı inşallah en kısa zamanda olurhamile değilmişim canım kan test sonuç 0.100 çıktı
amin inş. allah isteyen herkese nasip etsinOlsun hayırlısı inşallah en kısa zamanda olur
Amiiinamin inş. allah isteyen herkese nasip etsin![]()