- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.901
Belirti arama bence cogu psikolojik. İlk gebeliğimde yani oğlumda da hic belirtim olmadı şimdi de yok gibi. Sadece oğlum göğsüme yumulunca sızlıyorLekelenme kanama hicbisey yok kuzum.Ben ne yazik ki modu cok hizli dusen biriyim.Simdi Acibademe gidiorum dunku doktor kese etrafinda kanama gordu falan demicem.Bi de o muayne etsin bakalim ne dicek.Ayrica meme hassasiyeti disinda bi belirtim de yok sadece istahim kesildi o kadar.Diorum ya modum ekside.
Var görünüyor hadi inşallah. Bat ne zamandıKızlar sizce varmı yaa 4 seneye yakın olmayınca kafam karsti h
Haklisin kuzum annelerin modu dusemezSakıın bak iyi ki gittin baska doktora. Lütfen ilk durum olsaa bile bunu kendine de bebeğine de yapma. Sen hep güclü ve savascı olacaksın annelerin modu düşemez❤
Ben tüm hamileliğim boyunca kendime iğne yapıyorum kan sulandırıcı hergün ve 9 aylık bebeğim varken 5 haftalık gebeliğimi öğrendim. Doğunun ücra yeride görevde eşim tek başımayım ama yine de mutluyum umutluyumHaklisin kuzum annelerin modu dusemezhep guclu olmak gerek.
Dündü canm 1 gün geçtiVar görünüyor hadi inşallah. Bat ne zamandı
Canim 3 saat geçmis kuruma olabilirMinnoşlar kimse yok mu hu huu
Canim 3 saat geçmis kuruma olabilir
Adetin kac gun geçti
10 dk dan sonrakiler gecersiz oluyor genelde
Evet Fatmacım kuruma çizgisi boşverdim zaten olmaz inşaallah... gidip tüplerimi baglatıcam her ay kendime ettigim bu işkenceden kurtulurum, eger varsa hakkım Allaha havale ediyorum.. inşallah sizlerde bir an önce saglıkla bebeklerinize kavusursunuz...Canim 3 saat geçmis kuruma olabilir
Adetin kac gun geçti
10 dk dan sonrakiler gecersiz oluyor genelde
Bence sen hak haram edeceğine kocanı boşa yoluna git eger o tüpleri bağlatırsan işte o xaman hak hukuk devreye girer. Dünyadaki tek erkek o değil sen neden onun yaşattıkları yüzünden kendine ceza veriyorsun. Kusura bakma sessiz takip ediyordum nornalde bu sayfayı ama kayıtsız kalamadım. Yıl olmuş 2020 Allah akıl fikir vermiş. Kendine haksızlık edeceğine sana haksızlık edene yol verEvet Fatmacım kuruma çizgisi boşverdim zaten olmaz inşaallah... gidip tüplerimi baglatıcam her ay kendime ettigim bu işkenceden kurtulurum, eger varsa hakkım Allaha havale ediyorum.. inşallah sizlerde bir an önce saglıkla bebeklerinize kavusursunuz...
Canım benim de 3 -4 saat sonra bundan daha belirgin çıkmıştı fakat kan sonucu negatif çıktı . Testin markası neKuruma çizgisimi herkesin mi böyle kuruma çizgisi çıkıyorinsan belirti arayınca maalesef böyle oluyor sanırım...
Freely bi de one step bi de bi marka daha ama hepside aynı kalite, hassas olanlarda hiç bişe çıkmadı, kuruma çizgiside yok yani :)Canım benim de 3 -4 saat sonra bundan daha belirgin çıkmıştı fakat kan sonucu negatif çıktı . Testin markası ne
Peki regl oldunuz mu yoksa şuan ki durumunuzdan mı bahsediyorsunuz?Canım benim de 3 -4 saat sonra bundan daha belirgin çıkmıştı fakat kan sonucu negatif çıktı . Testin markası ne
Oldum evetPeki regl oldunuz mu yoksa şuan ki durumunuzdan mı bahsediyorsunuz?
benim pembeli çizgi çıkmıştı böyle ve bundan net ama negatifti ilk 10 dk içinde önemli olan 3 saat 10 saat sonra böyle olabiliyor yine de emin olmak için kan verinKuruma çizgisimi herkesin mi böyle kuruma çizgisi çıkıyorinsan belirti arayınca maalesef böyle oluyor sanırım...
Eki Görüntüle 2584150 Hamilemiyim sizce ?
Benimde böyleydi inşallah vardır hayırlısı olur bu ara topiklerde yanlış testler sorunu var umarım senin öyle değildir en TEMizi gidip kan vermeniz olur kafanız karışmaz1 ,, 2 dakika sonra sonra çıktı çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?