Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Belirti arama bence cogu psikolojik. İlk gebeliğimde yani oğlumda da hic belirtim olmadı şimdi de yok gibi. Sadece oğlum göğsüme yumulunca sızlıyor

Haklisin kuzum annelerin modu dusemez hep guclu olmak gerek.
Ben tüm hamileliğim boyunca kendime iğne yapıyorum kan sulandırıcı hergün ve 9 aylık bebeğim varken 5 haftalık gebeliğimi öğrendim. Doğunun ücra yeride görevde eşim tek başımayım ama yine de mutluyum umutluyum

İyi akşamlar kızlar, bu testi saat 5.5 ta yaptım önce bişey yoktu üç saat sonra böyle bi çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bu herkeste mi çıkıyor?

Eklentiler

• 1770BCA0-02D2-462E-ABEC-F664A0883443.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 115
Kuruma çizgisimi herkesin mi böyle kuruma çizgisi çıkıyor insan belirti arayınca maalesef böyle oluyor sanırım...

Eklentiler

• 897CC1AB-24CA-475E-879D-F884B6922B12.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 108
Canim 3 saat geçmis kuruma olabilir
Adetin kac gun geçti
10 dk dan sonrakiler gecersiz oluyor genelde
Canim 3 saat geçmis kuruma olabilir
Adetin kac gun geçti
10 dk dan sonrakiler gecersiz oluyor genelde
Evet Fatmacım kuruma çizgisi boşverdim zaten olmaz inşaallah... gidip tüplerimi baglatıcam her ay kendime ettigim bu işkenceden kurtulurum, eger varsa hakkım Allaha havale ediyorum.. inşallah sizlerde bir an önce saglıkla bebeklerinize kavusursunuz...

Bence sen hak haram edeceğine kocanı boşa yoluna git eger o tüpleri bağlatırsan işte o xaman hak hukuk devreye girer. Dünyadaki tek erkek o değil sen neden onun yaşattıkları yüzünden kendine ceza veriyorsun. Kusura bakma sessiz takip ediyordum nornalde bu sayfayı ama kayıtsız kalamadım. Yıl olmuş 2020 Allah akıl fikir vermiş. Kendine haksızlık edeceğine sana haksızlık edene yol ver

Kuruma çizgisimi herkesin mi böyle kuruma çizgisi çıkıyor insan belirti arayınca maalesef böyle oluyor sanırım...
benim pembeli çizgi çıkmıştı böyle ve bundan net ama negatifti ilk 10 dk içinde önemli olan 3 saat 10 saat sonra böyle olabiliyor yine de emin olmak için kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…