Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba.arınıza yeni katıldım. Reglime 2 gün var ama test sonucum ekteki gibi çıktı.böyle sonuç alıp , kan testi pozitif olan var mı?

Eklentiler

• 7A9AC4A3-CF94-456F-B47F-312592BB3782.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 225
Ben de reglime 2 gün kala yaptım aynen böyle silik çıktı her gün yaptım giderek koyulaştı kan verdim elhamdulillah hamileyim inşallah sizinde öyle olur .

bu testten 1 gün sonra kan değerim 208 çıktı kızlar

Merhaba bisi sorabilirmiyim bu adete 2-3 gün kala dediginiz günler son adet tarihimi oluyo ? Yani Benim sat 13 ocak simdi ben 12 subattami adete 1 kala diyebiliyorum ? Inaninki 1 oglum var 4 yasinda ama öyle tuhaf olmustuki haberi yani tüp bebek derken doktor hamile kalmistim ama o anin morel bozuklugu stresiyle heyecani unuttum hangi tarihi baz aldigimizi bi aydinlatirsaniz cok sevinirim

Bu arada ovulasyon testindeki piki 15. gün yakaladim simdi adet tarihim nezaman oluyo benim cok karisik bi durum

merhaba :) Şimdi herkesin adet döngüsü değişik olduğu için son adet günümüzü değil de beklediğimiz günü baz alıyoruz. Mesela benim son adet tarihim 14 Ocaktı, 26 günde bir regl olduğum için 9 Şubatı beklenen adet olarak baz alıyorum (birçok yorumda BAT diye görürsünüz yani beklenen adet tarihi). Dün ayın altısıydı test yaptırdığım da yani 9 Şubata 3 gün kala :) Umarım yardımcı olabilmiimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…