Pozitif İdrar Testi Örnekleri

ovulasyon testi kullandım bu ay 10 gün önce yumurtlama gördüm 14. Gün kesin belli olur dediler ben sabırsızlanıyorum erkenden yaptım o yüzden bu kadar belirsiz çıktı diye düşündüm..

Valla açıkçası ovulasyon günümü tam bilmiyorum ama dün gece yaptığım test önceki adetimin 20. günüydü bugün de 21. günü. Normalde 26-27 günde bir olur adetim. Kan vermeye şimdi gitmeyeceğim çünkü adetime nerdeyse 1 hafta var.. Bi süre idrar testiyle takip etmeyi düşünüyorum. Çok sayıda gebelik kaybım var

Merhabalar bunlarda benim adetime 4 gün ve 5 gün kala yaptigim ovulasyon testlerim hamilelik testi yapmaya korkuyorum ve sol kasigimda batma var gögüslerimde normalde olan hassasiyet bu ay hic yok bu testler ne demek oluyo dün ve bugün yaptim son iki taneyi pespese 2 saat arayla yaptim ovulasyon testlerini sunu söylim ovulasyonu 15. günde yakalamistim ben

Eklentiler

• AFCCF751-68EC-4015-9B0E-B6FDCFFDE53D.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Selam bence pozitif adete 5 gün kala yaptım aynısı cıktı suan hcg 54

iyi geceler kızlar normalde pek düzenli regl olmuyorum bu Ay hiç belirti olmadi ne regl nede hamilelik sadece bi kaç hafta önce şidetli bi bel ağrısı çektim..
cumartesi günü yani 1 şubatta idrar testi yaptim 10 dk falan sonra 2. çizgi silikte olsa çıktı kurudukça daha belirginleşti bende o heycanla kan vermeye gitti sonrası hüsran tabi sonuç 0.100 cıktı regl bekliyordum bugün oldum sandım biraz leke geldi bidaha da yok sizce bu neyin nesi bidaha test yapamı mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…