- 31 Aralık 2019
- 47
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.921
Evt kızlar bu da az önce yaptığım test SAT 14 Ocaktı BAT: 8-9 ŞubatEki Görüntüle 2584244
Kızlar adetime 6 gün kala akşam ve fazla beklememiş idrarla yapılmış testim bu. Fotoyu tam 5. dakikada çektim ama bu kadar erken çıkması normal mi.?
bayaa net maşallahh hayırlı olsunEki Görüntüle 2584346 Şimdi yaptım testi 3 dk içerisinde böyle oldu
Evt kızlar bu da az önce yaptığım test SAT 14 Ocaktı BAT: 8-9 Şubat
Eki Görüntüle 2584316
Benim de birebir aynı tarihlerDün açık kahverengi lekelenme oldu iç çamaşırımda. Acaba mı diyorum? Biraz önce sağlık ocağına başka bir konu için gittim. Doktora sordum kanda birlikte olduktan 12 gün sonra çıkar dedi. Ama sizin idrarda çıktıysa kanda da çıkar herhalde. Benim yumurtlama günüm 24-25 Ocak’tı. Sizin hangi günler? Kan vermeye gidecek misiniz?
hayırlısıyla inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızBu sefer bebeğiniz sizi bırakmayacak inşallah. Ben de adet günümden sonra kan vermeye giderim diye düşünüyorum.
Selam bence pozitif adete 5 gün kala yaptım aynısı cıktı suan hcg 54İlk 5 dakika içinde çıktıysa evet silik bicizgi var pozitif anlamına gelir Kan verin kesinleştirin Adetiniz geçmediysede de iki gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olunca anlaşılır zaten Hayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?